איזה פרק מישהו יודע באיזה פרק אנחנו נמצאים עכשיו? יענו איזה פרק משודר היום?
S schweitzmister New member 15/7/05 #1 איזה פרק מישהו יודע באיזה פרק אנחנו נמצאים עכשיו? יענו איזה פרק משודר היום?
ר רוקיסטית לנצח 1 New member 15/7/05 #3 וואי כימעט בכיתי עם מה שהיה... בין היילי וניית'ן מה ממש מגעילה מה היא הורידה את הטבעת... לדעתי הם בכלל לא היו צריכים להתחתן.
וואי כימעט בכיתי עם מה שהיה... בין היילי וניית'ן מה ממש מגעילה מה היא הורידה את הטבעת... לדעתי הם בכלל לא היו צריכים להתחתן.
S schweitzmister New member 15/7/05 #4 בבקשה תעזרו לי מישהו יכול להגיד לי בבקשה איזה פרק אנחנו היום? ואיזה היינו בשבוע שעבר? או אךי קוראים לפרק של היום או לפרק של שבוע שעבר?? בבקשה בבקשה
בבקשה תעזרו לי מישהו יכול להגיד לי בבקשה איזה פרק אנחנו היום? ואיזה היינו בשבוע שעבר? או אךי קוראים לפרק של היום או לפרק של שבוע שעבר?? בבקשה בבקשה
ט טול טולה New member 15/7/05 #5 עונה כדאי לבדוק חתימה ../images/Emo8.gif אני רק יודעת שלפרק של היום קוראים דבר שלעולם לא יהיה לי... ואיך אני יודעת?!...שרשור הפרק היומי
עונה כדאי לבדוק חתימה ../images/Emo8.gif אני רק יודעת שלפרק של היום קוראים דבר שלעולם לא יהיה לי... ואיך אני יודעת?!...שרשור הפרק היומי
E einat6 New member 15/7/05 #6 Here =] הפרק שהיה שבוע שעבר היה 2.16 שקוראים לו : "SOMEWHERE A CLOCK IS TICKING" והפרק של היום היה 2.17 והוא נקרא: "SOMETHING I CAN NEVER HAVE"
Here =] הפרק שהיה שבוע שעבר היה 2.16 שקוראים לו : "SOMEWHERE A CLOCK IS TICKING" והפרק של היום היה 2.17 והוא נקרא: "SOMETHING I CAN NEVER HAVE"