איזה פרק!!!

morgold

New member
איזה פרק!!!

אוף! איך ניק הגיב איזה פרצוף היה לו! וברוק תלד בטח בפרק מחר

girlontop

New member
פרק-פרק

התכוונתי לכתוב כמה הסצינה בין ברוק לרידג' לא הזיזה לי דבר וכמה פיהקתי, אבל אז הגיעו הפלאשבקים. מודה, אני סאקרית של נוסטלגיה והקליפ של ברוק ורידג' צבט לי את הלב. יאללה, שיהיו מאושרים, שיהיה להם טוב - כ"כ מגיע לברוק סוף-סוף לזכות בו, על-אף ולמרות.
היום ג'קי היתה מצוינת. הסצינה בינה לבין ניק, המצוין תמיד, היתה מעולה ושברה לי את הלב. לניק מגיע מישהי שתאהב אותו באמת ותעריך אותו. הוא מקסים. רק מה, נמאסו עליי כל מטאפורות המלחים שהוא זורק בכל רגע נתון - זה קלישאתי ומעצבן.
להפתעתי, רידג' שיחק טוב היום, גם עם ריק וגם עם ברוק.
ריק היה אנמי כרגיל. ראיתם איך הוא התלהב מהשמות "פי-דידי" ו"ג'יי-לו"? אפשר לחשוב שהוא ילדה בת 12
רונית מוסרת: קתרין היתה ממש מהממת ונראתה ממש טוב, והיא [רונית] ב"וואו" ולא מסוגלת לדבר או לכתוב כרגע. יש לה גישה לאינטרנט דרך הפלאפון, אז לא לרכל עליה, כי היא יכולה לקרוא הכל

יניב1

New member
הציון היומי ../images/Emo26.gif ("אוי, רידג'!")

בהחלט עובר, למרות שלא היו יותר מדי אינטרקציות בין הסיפורים והדמויות, עדיין אפשר לומר שזה היה פרק לא רע בכלל, אפילו בוא נעז להגיד טוב, בעיקר בזכות
ג'קי שגם הפעם (לסלי) נתנה שואו טוב והאמנתי לכל מילה שלה. מעולה!
ניק שנפרד מברוק בסצינה מרגשת ונתן "פרצוף הולם" ל"אמת" של ג'קי.
רידג' וברוק שהפעם מגיע להם בעיקר בגלל ה"אוי רידג', אוי, רידג'!" ורק
אחד הפעם לריק הדביק והדפיק, ממש פלקט מהלך. שיעיפו אותו כבר, ילד מתוסבך שצוחק מ"פי-דידי" ו"ג'יי לו". בדיוק כמו שאמרת, טלי. אנמי! ולסיום נחלק ציון: 8 וחצי בסולם יניב
נ.ב. כבר פעם רביעית נראה לי שאני משבח את ג'קי. בסוף אני עוד יצטרך לחזור בי ולהקים אותה לתחייה באה"ב. תסלחו לי, נכון?

ani88

New member
אהבתי את הפרק../images/Emo99.gif

והקטע של "אוי, רידג'. אוי רידג' ואוי(!) ריייידג'(!)" היה גדול

לינה18

New member
תגובה למה שיניב כתב

גם אני מאוד שנאתי את ג'קי קודם, אבל עכשיו הדמות שלה הישתפרה לחלוטין, פתאום היא אנושית ובכלל לא כזאת מיפלצת.הג'קי הקודמת בחיים לא היתה מגלה לניק את האמת. אז גם אני בזמן האחרון די התחלתי לחבב אותה. וגם אני מאוד אהבתי את הקטע בסוף הפרק כשברוק אמרה "אוי ריג'".

לינה18

New member
טלי-אני מופתעת ממה שכתבת על ברוק

וריג'-לא מתאים לך. וחוץ מזה ברוק באמת ניראתה מדהים חבל על הזמן בפרק וממש נהניתי להביט בה. בכלל מאוד אהבתי איך היא שיחקה בפרק.

לינה18

New member
הוספה קטנה

אחרי "לא מתאים לך" שכתבתי, הייתי אמורה להוסיף
, אבל לא הספקתי.

girlontop

New member
גם לי יש לב ../images/Emo8.gif

הוא פשוט לא תמיד מפגין נוכחות
אין לי בעיה שברוק תהיה מאושרת, רידג' הוא זה שאני לא סובלת. הקליפ פשוט הזכיר לי כמה האישה המסכנה הזאת חיכתה לו ואמרתי לעצמי "יאללה, שיהיה להם לבריאות". צריך לתת לה קרדיט - לקבור 2 מתחרות לא הולך ברגל

יניב1

New member
קברה 2 מתחרות? הרגת אותי! ../images/Emo6.gif

איזה צחוקים איתך טלי, את גדולה!

rachelMcfadden

New member
פרק מדהיםםםם../images/Emo99.gif

אהבתיייייי מאודדדד את כל הקטעים חוץ מהקטע עם ריק.... פרק יפה מאוד

גרררררררר היה פרק יפה :)

הכי אהבתי ת'סצנה בין ברוק לרידג' שהיא אומר לו איו רידג' אוי.. גררררררר זה היה נשמע כאילו היא.. :)

י

New member
אני מסכימה

וברוק נראתה צעירה ב10- שנים!!והסצנות בין ברורי היו ממש יפות...מי אני?

יניב1

New member
נו מה זה פה, חידת חמיצר היומית?

זה מתאים לרונית האמת, אבל בגלל הגיל (31) אני כבר לא יודע. ואולי זאת הטעיה? ואולי זאת רחל מסן פרנסיקו שהחליטה לעשות איזה קאמבק?

Guy K

New member
איזה רונית

כרטיס המשתמש הוא בן שלוש ספרות. מה שאומר שמי שלא תהיה הכותבת האלמונית, היא הרבה יותר ותיקה מרונית. או מכל גולש אחר שאני מכיר. שם המשתמש הראשון שלי בתפוז היה 47126, והצטרפתי לתפוז מזמןץ ממש מזמן. ועדיין "י" המסתורית יותר ותיקה ממני. עכשיו אני מסוקרן!

י

New member
בקריאה שניה הבנתי

אז מה שאומר שבטעות אני השתלטתי למישהי על הכרטיס?בכל מקרה מחר אני חוזרת-ואני אכנס ממחשב נורמלי

Guy K

New member
כן

את כותבת מאינטרנט קפה? אולי כדאי להשתלט על הכרטיס לתמיד, מה אכפת לך להחשב פז"מניקית

למעלה