איזה פרק..

Snitch

New member
איזה פרק.. ../images/Emo88.gif

אבנר ועמרם הם זוג צבים מעצבנים. (גרררר!!! חיזרו לגן החיות ומהר!) והשיחה של סמדר עם אמא שלה כל כך לא אמינה... אמא שלה לא כועסת, צועקת, מבולבלת, משהו?? סמדר כל כך רעה, שפשוט כיף לראות אותה...
רונה ודורון כל כך מתאימים להיות ביחד...זה פשוט מדהים כמה שהם דומים... *הולכת לראות את ההמשך*

pompii

New member
על הפרק של היום

היה פרק חביב, לא? אבל היו כמה דברים ממש דפוקים ומוזרים: * מאיה ראתה את אבנר אחרי המכות עם גידי ולא היה נראה שהיד שלו ממש כואבת לו ואני מקווה שאתם לא יודעים כמה כואבת היד ברגע שהיא נשברת-מאוד! רעיון ממש דפוק מצד כלנית...ופטתי... *למה רונה לא ביקשה מאבא שלה שיעקוב אחרי סמדר הרי גם הוא עובד איתה ביקב....טוב, אולי היא פשוט רצתה מישהו שממש ממש קרוב אליה כמו יונתן שדרך אגב, הכי מקסים בסדרה בזמן האחרון אחרי גידי כמובן
*הפרק לא נגמר מותח, שזה מאוד מבאס... *זו רק אני או שהעין של דורון התנפחה בצורה מפחידה?!?! יש לו מתחת לעין בליטה ענקית כאילו מישהו הביא לו איזה פנס לעין או שזה תמיד היה, וזה רק בצד אחד(אולי זה אלי,מי יודע) *החולצה של גידי קצרה עליו בשרוולים או שזה אמור להיות ככה אבל זה נראה ממש מצחיק. זהו בינתיים ועוד משהו קטן, למה אתם כבר לא מגיבים על פרקים? נמאס לכם? אין לכן זמן?בגרויות והכל? פשוט בזמן האחרון נהיה קצת יבש פה... הלווו אנשים!

כמה דברים על הפרק של היום- 14.5

1. איל לעזעזל רונה מצאה כזה מקום טוב להתחבא בו? - לא הגיוני (ועוד עם דלת שאפר לסגור אותה) ואיך ומאיפה היא מצאה מיטה?????? 2. אני לא יודעת מה לחשוב על אלכס...עכשיו המניאק רוצה לשנות את דעתו אחרי כל מה שהוא עזה- איזה חתיכת חרא הוא, ממש ככה- קודם, הוא אומר לורדה שהוא רוצה להתחתן איתה, והיא זורקת את הבעל שלה ועכשיו, אחרי מקרה לב הוא רוצה להיות עם שלומית...ומה עם ורדה? איפה היא תישן, ברחוב?! איזה חסר לב, אידיוט, חלאה!! 3. איל היונתן הזה כזה חסר אחריות, אפילו הטמבל הגדול ביותר לא ישאיר ככה את הכרטיס עובד של סמדר על השולחן ואת התא ככה עם הטרטיסים מציצים זה ממש לא הגיוני- מה, הוא לא יכול לשים את זה בחזרה למקום? איזה טמבל.... 4. איזה צעקות רונה הרביצה- כל הכבוד! זהו בינתיים!!!

Pinki Girl

New member
אלכססססססססס

מעצבן אותי שילך לצנונית לוורדה מגיע מישהו יותר חמוד כמו אממ... מיכאל!

לורדה מגיע משהו טוב יותר...

ואלכס שיהיה כבר עם הצנונית, אבל גם לשלומית מגיעה משהו טוב יותר...

actress

New member
ניבה אני נראת לך ../images/Emo80.gif../images/Emo35.gif

אני לא יכולה כל פעם לעקוב אחרייך ולשרשר לך את ההודעות. ביקשו ממך יפה אז לא צריך לזלזל באלי או בי. גם ככה אנחנו עובדים מאחורה שיהיה כיף לכולם לקרוא את ההודעות ושלא יחשבו שאח"כ אנחנו מגעילים בגלל זה. אז בבקשה ממך תשרשרי פעם הבאה ... תודה רבה לך!

למעלה