איזה פרק... עצוב!

איזה פרק.......

הפרק היום היה מדהים זה היה פרק עצוב למרות שהיה חסר קצת מהריגעון של טרירימון. לופמון ממש חמודה והיא וסוזי ממש מתוקות ביחד...... ********************** הנרי ממש מזכיר לי את מאט איך שהוא מגן על אחותו{מה דעתכם????} והדיג´יגדילה של גראוולמון{מהאופל} ממש מפחידה והיא גם ממש מכוערת...... ho wall.....

Digi Lista

New member
כן, נבחרת ראשונה...

כול שבוע בערך אני אחליף את הכרטיס...(בגלל זה אמרתי לכם כבר כמה פעמים להכניס תמונה ומלל...אני עוד צריכה לזבל על עצמי...)

ליסטה ממש אהבתי את העיצוב החדש..

הוא ממש יפה הכנתי פיק על ריקה ואני רוצה לדעת אם את יכולה לשים אותו במאמרים.... ******************** אני מצרפת אותו.......

טוב דיג´ילילה טוב

עד שאני אחזור{אולי יותר מאוחר} ******************* נקודה למחשבה כמה שסוזי אוהבת ארנבים אני לא חושבת שהיו צריכים לצייר לה פה כמו של ארנב{מה איתכם.....}

DiGiHiLa

New member
הפרק היום היה..

עצוב מאוד...אני בכיתי שליאומון נעלם... והיום הזה בכלל נדפק לי אני לא יכולה להקליט עם הוידאו וגם הכל על הפנים לא יכול להיות יותר גרוע.....**בוכה**

LILO digital

New member
יהיו שידורים חוזרים

לא ישאירו אותנו עם פרק כזה שמשודר רק פעמיים באותו יום... תגידו, אני היחידה שההיעלמות האיטית של ליאומון נורא הזכירה את הפרידה של אנג´מון מטיקיי?? (בעונה הראשונה) גם הוא נשא מילות פרידה ממש לפני שהראש שלו נעלם, בסגנון "אני אהיה תמיד איתך" כמו ליאומון! (במקור: "אני אחזור אליך אם תרצה אותי")

Digi Lista

New member
ווילו...

קודם כול תודה, נראה לי שאין מישהו שלא אוהב את העיצובים החדשים של הפורומים...בכול אופן, הכנסתי את מה שכתבת למאמרים, רציתי גם להכניס את התמונה אבל אני צריכה לשמור אותה בשביל זה(יכולתי לשיםתמונה אחרת של ריקה, אבל את בחרת תמונה וכנראה שלדעתך היא מתאימה ואני רוצה לכבד אותך...), אז אם את יכולה לשים את התמונה כאן בפורום, או לשלוח אליי לאימייל(הייתי אומרת דרך האייסיקיו שלי רק שהוא נתקע 3 פעמים בשתי דקות, תשאלי את נוריאל מה הלך היום...) [email protected],וככה העניין יהיה מושלם. נ.ב. נתתי לכתבה שם "אני היא ריקה" אם הוא לא נראה לך תגידי לי איך את רוצה לקרוא לו(כבר פנו אליי בעבר בשביל שינוי שם למאמר)ואני ישר אשנה את זה, אחרי הכול זה התפקיד שלי כמנהלת פורום...

LILO digital

New member
הי, מגניייב!

ממש כמו אתר! כבר אפשר פשוט לפרסם קישור לפורום ולפרסם את זה כאתר ישראלי של דיג´ימון...

star_female

New member
;;-;;

זה היה פרק מהמם... ידעתי שליאומון מת... אבל לא חשבתי שזה יהיה כל כך מהר... גם לא ידעתי שבילזמון הורג אותו.. זה היה פרק כל כך עצוב, כמעט בכיתי בפעמיים שראיתי אותו! היה קצת ריקה/טאקאטו... בהתחלת הפרק... טאקאטו התנהג כמו טאי עם סקאל-גריימון... הוא לא היחיד שההתנהגות שלו הזכירה לי התנהגות של אנשים אחרים... טאקאטו, בהתחלת הפרק, התנהג כמו קארי, כשלא היה לו את גילמון ("אני מרגיש חסר תועלת לגמרי"... כמו קארי בפרק 13 של העונה השנייה!).. הוא גם זהר כשגרוולמון התפתח... וריקה... "הקלפים המטופשים האלה חסרי תועלת, אני לא יכולה לעשות כלום!" כמו טיקיי (שוב מפרק 13...) וכמובן כשטאקאטו התנהג כמו טאי ופקד על גילמון לדיג´יגדול. מסכנה ג´רי ;-;

למעלה