איזה עצבים!
כמה פעמים ניסיתי לכתוב משהו היום, רוב היום תפוז בכלל לא העלה את הפורום, אחר כך הוא העלה וכתבתי משהו מאוד ארוך אבל…זה פשוט לא נשלח!(אני מפחדת שיקרה מה שקרה עם יויו…המבין יבין…) אז הפרק היום היה מדהים!!! שמתי לב שבעונה הזאת באמת כול דבר שרוצים כמעט קורה(קראתי את מה שטלי כתבה אתמול, אני מסכימה במאה אחוז!), מסכנה ג´רי… בכלל לדעתי היוצרים של דיג´ימון צופים בסאות פארק- בכול עונה שליאומון מופיע(עד עכשיו בשתי עונות- הראשונה והשלישית)הוא מת! זה ממש מזכיר את קני מסאות פארק, כמה אפשר למות?, מה שקרה לגרוולמון מלחמתי הזכיר לי מאוד את הפרק בעונה הראשונה בו גריימון גודל לסקאלגריימון אחרי שטאי לא משתמש באומץ כדי להגדיל אותו אלא באוכל, ואת הפרק בעונה השנייה בו דיוויס מנסה לגרום לווימון לדיג´יגדול, כול הלחץ שנערי המשקפת מפעילים עלול לסבך(למעשה אכן מסבך) בצרות את הדיג´ימונים, אבל על טקאטו ממש התפלאתי- ממה שהתרשמתי ממנו הוא לא "נער משקפת קלאסי"(ואני חולה על נערי המשקפת!!!)ובכול זאת…בכלל שמתי לב(כבר הרבה זמן למען האמת)שיש בכול עונה כמה דברים קבועים- לפחות טוב אחד מת, המשחק בין הצדדים(הטוב והרע) התופעות שנובעות מרגשות שלילים(נטייה ליפול בקלות…). המצב היה היום כול כך רע שאפילו לטריירמון לא היה ביטחון להגיד "ריגעווווןןןןן". ומה עובר על בילזמון? אני לא בטוחה שאני עדיין מחבבת אותו, יוחזר אימפמון וקולו השטיחי לאלתר! ושיהיה גם את בילזמון אבל לא על חשבון אהובי!(אגב, למישהו יש מושג איפה אני יכולה לאמץ לי אימפמון?אני חייבת אימפמון משלי!). והינה קצת ציטוטים מהפרק של היום "בחיים אני לא אתן לכם את הבתוכו שלי"(קאלומון שגרום לי לשנות מוטו כמעט כול פעם שהוא מופיע… "הבתוכו שלי" זה נשמע ממש כמו בנאדם ביישן ומופנם…) וגרוולמון "הרגשתי שאני וטאקטו תמיד היינו ביחד כמו נקניקייה וכרוב חמוץ"(זה בערך, לא זכרתי במדויק) וגם כמה יציאות מאת בילזמון "אתם גורמים לי לרצות להקיא, ושוב להקיא ושוב להקיא!"(וואו, מה יותר עמוק, נעים לאוזן ומנוסח בצורה קצרה וקולעת ולא ארוכה וצולעת מזה?…גדול!) וזה לא נגמר בזה "גם כן חברות, אהה? ראש אננס!"(ראשי כרוב, ראשי אננס, מאיה יש ירקות שעוד לא השתמשת בהם?…אני מתה על זה!) ולסיום המשפט שגרם לי להבין שאני לא היחידה שמגדלת ומטפחת להנאתי פיצולי אישיות- גם לבילזמון יש! "זה לא אישי, זה רק עסק ואני איש עסקים!"(אני מבטיחה לכם שכשאני ארצה לקנות מניות ולהשקיע בבורסה אני אתייעץ איתו!)אבל באמת, הוא לא החליט מהו- בנאדם או דיג´ימון…