איזה פרק... עצוב!

יאקומו

New member
איזה פרק... עצוב!

ה]רק היום היה עצוב ומפחיד! אני התחלתי לבכות (ממש לבכות!) כשליאומון התפוגג, ואיך גראוולמון מלחמתי התפתח, זה מזכיר לי את הסיפור עם סקאל-גריימון, הדיג´יכלי של טאקאטו עזב אותו (זה לא שטאקאטו שבר אותו, אלא הדיג´יכלי שבר את עצמו). בליזמון ממש שכח את העבר שלו, וקיובימון בצרות גדולות עכשיו..., כי מאש שהוא אימפמון הוא נוטר לה טינה. איזה פרק עצוב!!!!!!

LILO digital

New member
וואווו!!!!!

וואו, וואו, וואו ועוד פעם וואו!!!! איזה פרקקקק!!!! נכון שהוא היה מאוד עצוב, ומפחיד (גם אני התחלתי לבכות) אבל זה רק הפך אותו למדהים כל כך!! האמת היא שאני קראתי על מותו של ליאומון (בטעות איומה) באחד מהאתרים, כשקראתי תקציר על דמותה של ג´רי, והמפגרים שם כתבו: "ואחרי שליאומון מת, היא.." (לא אגיד את ההמשך, כי זה כבר ספוילר, אבל שתבינו שהם גילו לי הרבה, הממזרים האלה, בלי שביקשתי...) בקשר לדיג´יכלי של טאקאטו אני לא דואגת, הוא נשבר רק בשביל הדרמה אבל הוא יקבל אחר כשיבין מחדש את הקשר בין מאמן לדיג´ימון שלו. אגב, למישהו יצא לספור כמה פעמים יצא לטאקאטו לומר, מאז הפרק הראשון: "אני עלול לאבד אותו"??? בקשר לקאלומון, נותר לי רק לומר "אמרתי לכם" ולהצדיק את התיאוריה שלי. הם בעצמם קראו לו "שומר האור", ששומר על האור שבזכותו הם דיג´יגדלים. וגראוולמון גדל עם האופל, כמו סקאל גריימון.

niiko

New member
2 דברים

איזה פרק עצוווווווווווווווב!! מסכנה (הנסיכה) סוזי!! היא רק בת 8 וכבר עוברת כאלה טראאומון(טראומות)!!!!!!!!! גם מסכן ג´וניו, אבל סוזי יותר! וג´רי וטאקטו עוד יותר!!!!!! כמעט בכיתי ממש ממש!! (בלי צחוק!!) דבר שני: לילו, את יכולה ללמד אותי להיות טאמרית מיומנת?

יאקומו

New member
איך העיניים של טאקאטו השתנו!

באמת סוזי מסכנה, אבל מסכנה יותר לופמון...

Digi Lista

New member
איזה עצבים!

כמה פעמים ניסיתי לכתוב משהו היום, רוב היום תפוז בכלל לא העלה את הפורום, אחר כך הוא העלה וכתבתי משהו מאוד ארוך אבל…זה פשוט לא נשלח!(אני מפחדת שיקרה מה שקרה עם יויו…המבין יבין…) אז הפרק היום היה מדהים!!! שמתי לב שבעונה הזאת באמת כול דבר שרוצים כמעט קורה(קראתי את מה שטלי כתבה אתמול, אני מסכימה במאה אחוז!), מסכנה ג´רי… בכלל לדעתי היוצרים של דיג´ימון צופים בסאות פארק- בכול עונה שליאומון מופיע(עד עכשיו בשתי עונות- הראשונה והשלישית)הוא מת! זה ממש מזכיר את קני מסאות פארק, כמה אפשר למות?, מה שקרה לגרוולמון מלחמתי הזכיר לי מאוד את הפרק בעונה הראשונה בו גריימון גודל לסקאלגריימון אחרי שטאי לא משתמש באומץ כדי להגדיל אותו אלא באוכל, ואת הפרק בעונה השנייה בו דיוויס מנסה לגרום לווימון לדיג´יגדול, כול הלחץ שנערי המשקפת מפעילים עלול לסבך(למעשה אכן מסבך) בצרות את הדיג´ימונים, אבל על טקאטו ממש התפלאתי- ממה שהתרשמתי ממנו הוא לא "נער משקפת קלאסי"(ואני חולה על נערי המשקפת!!!)ובכול זאת…בכלל שמתי לב(כבר הרבה זמן למען האמת)שיש בכול עונה כמה דברים קבועים- לפחות טוב אחד מת, המשחק בין הצדדים(הטוב והרע) התופעות שנובעות מרגשות שלילים(נטייה ליפול בקלות…). המצב היה היום כול כך רע שאפילו לטריירמון לא היה ביטחון להגיד "ריגעווווןןןןן". ומה עובר על בילזמון? אני לא בטוחה שאני עדיין מחבבת אותו, יוחזר אימפמון וקולו השטיחי לאלתר! ושיהיה גם את בילזמון אבל לא על חשבון אהובי!(אגב, למישהו יש מושג איפה אני יכולה לאמץ לי אימפמון?אני חייבת אימפמון משלי!). והינה קצת ציטוטים מהפרק של היום "בחיים אני לא אתן לכם את הבתוכו שלי"(קאלומון שגרום לי לשנות מוטו כמעט כול פעם שהוא מופיע… "הבתוכו שלי" זה נשמע ממש כמו בנאדם ביישן ומופנם…) וגרוולמון "הרגשתי שאני וטאקטו תמיד היינו ביחד כמו נקניקייה וכרוב חמוץ"(זה בערך, לא זכרתי במדויק) וגם כמה יציאות מאת בילזמון "אתם גורמים לי לרצות להקיא, ושוב להקיא ושוב להקיא!"(וואו, מה יותר עמוק, נעים לאוזן ומנוסח בצורה קצרה וקולעת ולא ארוכה וצולעת מזה?…גדול!) וזה לא נגמר בזה "גם כן חברות, אהה? ראש אננס!"(ראשי כרוב, ראשי אננס, מאיה יש ירקות שעוד לא השתמשת בהם?…אני מתה על זה!) ולסיום המשפט שגרם לי להבין שאני לא היחידה שמגדלת ומטפחת להנאתי פיצולי אישיות- גם לבילזמון יש! "זה לא אישי, זה רק עסק ואני איש עסקים!"(אני מבטיחה לכם שכשאני ארצה לקנות מניות ולהשקיע בבורסה אני אתייעץ איתו!)אבל באמת, הוא לא החליט מהו- בנאדם או דיג´ימון…

הלדין

New member
פרק מקסים!

הנקודה שאני רואה שאף אחד לא הבחין הוא שגילמון ביצע דיג´יגדילה ספונטנית אם יש הסבר למה הוא גראוולמון למרות שטאקטו לא נמצא לידו. בהחלט פרק עצוב ובניגוד לפעם הקודמת, אין סיכוי שליאומון ייוולד מחדש כדיג´יביצה. מעניין אם אפשר לשחזר את ליאומון באמצעות הדיג´יכלי? ומה זה לעזאזל המגה הזאת? נ.ב. אם מאלו מיוטיסמון הוא דיג´ימון-ווירוס, איך אתם מצליחים להשתמש בו במהלך הקרובות שלכם בדיג´ימון וורלד? זה אמור לרמז לכם שהגזמתם מעט?(ובעיקר אם המקור הוא דיג´ימון חיסון)

burhtk1

New member
דיג´ימון וורלד?

לי יש רק דיג´ימון וורלד 2 ודיג´ימון וורלד 3

לי יש את 1 ו-3

ומה זה משנה אם מיוטיסמון הוא מסוג וירוס? גם דיג´ימונים כמו גילמון וורמון הם מסוג וירוס. בדיג´ימון וורלד 1 מיוטיסמון הוא מ"הטובים" במשחק.

Master Jedi

New member
רוצה לדעת מה קורה בפרק האחרון......

של הטיימרס-דיג´ימון 3
ענקי!!!
אז ככה: אני אישית יודע רק קצת כי לא ראיתי את הפרקים האחרונים של D-3 אבל אני כן יודע ש... ליאומון לא יוולד מחדש ויחזור לג´רי, בפרק מחר (9/8) טאקאטו וגילמון (שיחזור לצורת הטירון שלו) יבצעו דיג´יגדילה משולבת!!!!!!!!), בהמשך העונה הנוחכית יהיה מה שנקרה באנגלית D-REAPER שהוא מין סוג של תוכנה או משהו כזה שתפקידה הוא למחוק דיג´ימונים וצורות דיגיטליות אחרות אך אינה יכולה לבלוע חומר אורגאני אבל כן יכולה לבלוע חומר סינטטי כמו:בדים, פלסטיקים למיניהם, את התיק של ריקה
..... זה כל מה שאני זוכר כי אני מתחפר עכשיו בעונה הרביעית-אתם רשאים לתקן אותי, אין לי בעיה עם זה להיפך אני אולי יכול ללמוד יותר ממכם! גיא מוטולה

LILO digital

New member
גם אני לא הבנתי את זה...

כעיקרון הדיג´ימונים הנבחרים אמורים להיות בעלי יכולת לדיג´יגדול רק כשהמאמנים/דיג´יגורלים שלהם מסוגלים לגרום להם לדיג´יגדול... אבל כנראה שבעונה השלישית הכל שונה, כמו למשל שהדיג´ימונים בתחילת העונה לא ידעו איך לחזור לצורות הטירון שלהם אחרי שגדלו לשלב אלוף, בעוד שבעונות הקודמות הם פשוט חזרו באופן אוטומטי... אני מניחה שגם בטיימרס כמה דברים השתנו. מן הסתם, גילמון יכל לגדול כי הוא ספג נתונים של איזה דיג´ימון שהביסו או אכל הרבה... ואם זה לא זה אז באמת יש חור בעלילה (או הסבר טוב יותר)

LILO digital

New member
נו נו נו, ככה כל הרשעים השווים...

אין מה לומר: כשרוצים רשע ששולט בכוחות האופל, צריך כמובן שתהיה סיבה אפלה לאישיותו האפלה! זאת אומרת: תחושות שנובעות מתסביכים רגשיים... חוץ מדיג´ימוני הרשע הבסיסיים (דוימון וכו´) שחושבים כמו כל שאר הדיג´ימונים, שהם נועדו רק כדי להילחם, ובמקרה שלהם - גם לכבוש את שני העולמות... אבל קן, אוקאווה, אפוקלימון, ביזלמון וכל הרשעים השווים - בעיותם נבעו מבעיות נפשיות... אפרופו אפוקלימון, זוכרים שהוא הסבהיר שהוא התפתח מכל הכאב והייסורים של הדיג´ימונים שדיג´יגדלו במהלך השנים עד שלא יכלו להתפתח עוד ופשוט נמחקו? אני מניחה שזה מה שארבעת השליטים פוחדים ממנו (ולא, סטטה, לא עילתי על זה רק עכשיו... לשם שינוי זו לא התפיסה האיטית שלי... אבל אני רוצה לוודא שהתיאוריה נכונה). הם פוחדים שכל הדיג´ימונים יעשו את זה: יגדלו, יגדלו יגדלו, "עד שלא יעמדו באתגר ופשוט ייעלמו" - ציטוט מאפוקלימון...

Relina

New member
זה היה פרק חזק...

דקת דומייה עבור ליאומון...
זה היה פרק כזה מדהים...מסכנה ג´רי ביילזמון שאב את הנתונים של ליאומון..הוא גמור לנצח.. ו טאקטו ממש השתגע..זה היה מפחיד.. כמעט בכיתי... נורא אהבתי את ליאומון...

ליאומון המסכן.....

אני באמת אוהבת את הדיג´ימון הזה וכמה שאני אוהבת את אימפמון והכל בילזמון מגעיל ורשע אני ממש לא אוהבת אותו.......

LILO digital

New member
ליאומון תמיד מושלם!!

אין מה לדבר, הדיג´ימון מעולם לא עשה מעצמו פדיחות... גם לא בעונה1.. הוא תמיד מוצא את הדבר הנכון להגיד ואפילו כשג´רי רדפה אחריו בפרק "משאלתה של ג´רי" הוא הצליח לצאת מזה עם כבוד...

star_female

New member
../images/Emo7.gif ג´ורי-צ´אן...

היא חושבת שם על ליאומון... יותר מזה לא הצלחתי להבין

star_female

New member
עוד תמונה עצובה שלה...

*מנצלת הזדמנות לשים עוד תמונות בפורום*

Digi Lista

New member
אגב חבר´ה שמתם ../images/Emo23.gif...

העיצוב החדש עלה, תלחצו על דיגימון ליד איפה שכתוב תפוז>קהילות>דיגימון>פורום וזה יעבור לתצוגת הפורום החדשה, מה דעתכם עליה?לדעתי תפוז ממש משקיעים בפורומים שלהם(כהוכחה תסתכלו על פורומים במקומות אחרים...)!

למעלה