איזה פרק מהמם ומרגש...

vivian k

New member
איזה פרק מהמם ומרגש...

לא רציתי שג'ן וקימי יסיימו כבר עתה..רוצה עוד קצת מהן.. לא יודעת ניגמר מהר הפרק הזה.. נהנתי מהשמחה שלהן והתובנות והמילים הנוגעות של כולן חייבת לראות עוד פעם זאת מהות הסדרה ומהות האמון האישי בכלל. כייף לראות אותן כפי שהיו פעם ומה למדו מכך ואיך מימשו וישמו הכל בצורה טובה. ההתקדמות היא פלא -השיג אדיר- כלי לחיים . וואאאאווו.. שלכם ויוי

א ו ר3

New member
מה יהיה עם סאמר../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

מישהו יודע אם סאמר סיימה בסוף או יצאה מהבית לפני הסיום שלה...? סתם מסקרן אותי ...

בעעעעעעע

חבל לא העיפו אותה לא סובלת את ההצגות שלה כבר

מה?

לדעתי כל הועדה הזאת היתה לא בצדק. לסאמר היה קשה להשתחרר והיא היתה מודעת לכך. היא ניסתה לכפר על זה בכך שהיא יזמה את הפגישה עם ידיד שלה. נדמה לי שהמאמנת שלה כועסת עליה על משהו אחר לגמרי. היא לא כועסת על סאמר כי קשה לה לחשוף את עצמה, היא כועסת על סאמר כי היא לא חושפת את עצמה על פי תנאי המאמנת. נראה לי שלשמרנית הזאת קשה להתמודד עם המתירנות של סאמר. קשה להם להתמודד עם סאמר כי היא לא אמרקאנית טיפוסית, כי היא אשכרה בחורה כנה, כי אי אפשר לשלוט בה, וכי הרבה מההצלחות שלה הן בגלל יוזמה שלה ולא מוכתבות מהמערכת. הכי סרט זה שסאמר בכלל לא רוצה למרוד, היא רק רוצה לבטא את עצמה, בתנאים שיהיו נוחים לה, ועל הדבר הבסיסי הזה ההפקה מתנקמת בה.

האמת היא שהיא לא נותנת מעצמה 100%

ונראה לי שזה מה שמעצבן את רונדה. מצד אחד אני מאוד מבינה את סאמר ומצד שני היא באה לשם במטרה מסויימת וההרגשה כאילו היא לא מתאמצת בשביל זה מספיק..

ההודעה של סאמר נשמע לא אמיתית

זאת הודעה שניתנה בתנאי לחץ כשהיא יודעת שחרב ההדחה מאיימת עליה. עצם ההסכמה המהירה שיכנעה אותי שזאת לא הודעה מהלב.

t a m i 2 5

New member
חוץ מההתפתחות האיטית שלה...

נראה לי שמפריע לרונדה יותר העיניין שבו היא פוגעת בבנות מבלי להיות מודעת... עכשיו יגיעו בנות חדשות לבית... ואם סאמר תמשיך להתנהג כמו שהתנהגה ז"א לנסות ולהתחמק מהצלמים ולדבר עליהם ליד הבנות החדשות הן גם לא ירגישו חופשי מספיק כדי להפתח... סאמר יותר מידי מודעת למצלצות וזאת הבעיה שלה... הרי מה הבעיה לצעוק מהמרפסת? פשוט בגלל המצלמה בטח לא רצתה להרגיש טיפשה... כנ"ל לגבי השחיה בבריכה... לקים זה היה קשה עם האיפור אבל עשתה את זה בסוף... בקיצור אם היא תמשיך לגרום לבנות להיות מודעות למצלמות יעיפו אותה נראה לי באותו היום.

פיפיטה

New member
סאמר בגלל

מצבה בעבר עקב היותה שמנה לדעתי רגישה יותר לסביבה כל הזמן מסתכלת לצדדים לראות אם מצלמים אותה לפעמים נדמה שהחיוכים שלה נועדו לצלמים ולא לסביבה (במפגשים אפשר לראות ). יתכן שלשאר הבנות אין את חוסר הביטחון של סאמר והן יותר חופשיות וזורמות.

t a m i 2 5

New member
אפשר להבין אותה אבל היא זאת שנכנסה

לזה מרצון.... היא ידעה שמצלמים כל הזמן... ומי שמגיע לבית הזה צריך להגיע לנקודה שבו המטרה שלו יותר חשובה מהכל... כנראה זה לא מספיק חשוב לה בינתיים וכמו שרונדה אמרה אולי היא לא הגיעה לנקודה הזאת עדיין... חוץ מפעילות ספורטיבית מישהו ראה התקדמות רצינית אצלה? היא הרבה זמן בבית הזה... וכנראה יציעו לה מה שהציעו לכריסטין בזמנו... שיתנו לה הזדמנות נוספת כשהיא תהיה מוכנה כי כרגע היא לא...

MommyHug

New member
אה את כריסטין העיפו?

וואי תיארתי לעצמי בזמנו כי לא אהבתי אותה בכלל היא הייתה מגעילה והפריעה לבנות האחרות כמו להאנה, לדעתי

t a m i 2 5

New member
אממ כן

אבל לא אמרו לה את זה באופן בוטה נתנו לה אופציה לחזור כשהיא תהיה מוכנה והיא הייתה כרגיל קשה ולא הסכימה לזה אפילו... האמת בהתחלה עוד האמנתי לה לגבי הדברים הקטנים שעשו לה... אבל אחר כך הבנתי שפשוט היא כזאת ורואה את הדברים בצורה שונה לגמרי ממה שקורה במציאות.. כאילו הכל היה נגדה... היא דיי העיקה על הבית בשלב מסויים אז טוב שהעיפו אותה..

MommyHug

New member
נכון!

במיוחד מאז שאמרו את זה בשיחה של רונדה איאנלה וד"ר סטן, שמתי לב שלמשל אתמול בוועדת הביקורת היא מתחילה לחייך רק כשהיא שמה לב בזווית העין שמצלמים אותה. זה בולט! היא לא עצמה בכלל. ואיך אפשר להשתנות כך?

סליחה אבל ההתנהגות של סאמר עברה

כל גבול.... כאילו עם כל הכבוד באת לבית כשאת מודעת לכך שאת פתווחה לעיני כל אז למה פתאום זה בעיה
היא לא פתוחה כל כולה לתהליך וזה מה שמפריע לי אישית וזה גם נראה לי מציק לרונדה... כי לא משנה מה היא תעשה למענה זאתי תמשיך בשלה

למעלה