איזה פרק מדהים!!!!!!!

Luthien

New member
איזה פרק מדהים!!!!!!!

וואי! כל כך אהבתי את הפרק הזה.....הוא כל כך הצחיק אותי.....כולם היו כאלו מדהימים!!!!!!! אני רוצה עוד פרקים כאלו!!!!! כל כך אהבתי את ג´ק כשהוא מזג לג´ן את החלב......כל כך אהבתי את פייסי וג´ואי מחובקים.......כל כך אהבתי את כולם! אודרי היתה מעולה (בעיקר כשהיא שפכה על עצמה את האוכל, חוץ מזה, זה רק אני או שבפעם השניה שהיא התיישבה ליד השולחן היתה לה חולצה אחרת?)... בכל מקרה! פרק מעולה! צריך עוד כאלו! טה טה אוסנת

galitay

New member
אייייכככככככככ

מה זה הפרק הזה ??? סתם מוזר... מוכיח שאפילו לבמאי קשה להפריד בין ג´ואי לדוסון ושאין להם תסריטים נורמלים, כי כבר 2 פרקים הם מרחו... מוזר שלפני כמה עונות היו דנים בעינינים פילוסופים ועכשיו הם מספרים אחד לשני אגדות אורבניות...

אני בהחלט מסכימה...

הבמאי עשה את הדמות של ג´ואי ממש דיכאונית. היא אף פעם לא מקבלת את העובדה שדוסון ממשיך הלאה ולפעמים יש לה התנהגות ממש מעצבנת בקשר לזה. בקשר לשאר הדמויות הם ממש שיחקו יפה בפרק

Chloe

New member
היא כן

החליפה חולצה. את לא זוכרת שג´ן שאלה אותה אם היא צריכה חולצה להחלפה?

Luthien

New member
אוווווווףף

כנראה זה בגלל שאנשים לא מבינים שאי אפשר להתקשר אליי בשעות של דוסון קריק והם בכל זאת מתקשרים......גרררררר.....אני שונאת אותם!!!!!

פרק מהמם!!!!!

איזה פרק חמוד!!!!!!!!!11 ואודרי כל כך מצחיקה!! כל הקטע עם גרמס וכול שנייה היא שופכת על עצמה אוכל!!! איזה חמודה!!! ספויילר.... ראיתם איך רמזו לנו שאודרי ופייסי יהיו ביחד!!! נגמר.. היה פרק ממש יפה!!! ואפילו התחלתי להתרגל לרעיון של דוסון-ג´ן והם ממש ממש חמודים ביחד!!!! וג´ואי ופייסי-למה הם לא חוזרים?? איזה חמודים!! ושמתם לב איזה חבר טוב ותומך פייסי נהייה!! הוא תומך בכולם והוא היחיד ששפוי שם!! כאילו,הוא לא מתוסבך עם הכול והוא פשוט רוצה שכככולם יהיו מאושרים!!!! פרק מקסים-כן ירבו!!חח טל ג´קסון

LillipooT

New member
פרק חמוד באמת

אודרי מקסימה...באמת חמודה...כל כך חמודה עם ג´ואי. פייסי מתוק! איך שהוא עזר לדוסון בהתחלה ועכשיו הוא עוזר לג´ואי.. והוא עוד יעזור הרבה. זה היה ממש מצחיק שדוסון וג´ן התנשקו וזה ופתאום הם רואים את כולם.. אחלה פרק! לי.

Summer Spirit

New member
דוסון + ג´ואי = אהבה לנצח!!!

אבא של דוסון נפטר לפני חודשיים וג´ן מנצלת את החולשה והפגיעות שלו ושוכבת איתו? הוא איבד את הבתולים שלו לקופה הזאת!!!!

נטעלי2

New member
אחלה פרק- פיצוי על הקודם

כולם שיחקו מעולה, במיוחד ג´ק ואודרי קרעו אותי.
מן ההתחלה, כשדוסון וג´ן התנשקו, ידעתי שזה הולך להיות פרק טעון ומעולה. דוסון וג´ן, כמה שהם ינסו, לא יצליחו לשכנע אותי שהם מאוהבים. זה פשוט לא מסתדר וזה בחיים לא. אפילו גרטשן כבר יותר התאימה לו... לעומת זאת, פייסי ואודרי הוקרצו מאותו חומר והרמיזות שהם יהיו ביחד יתקיימו ממש בקרוב, אני בטוחה. ובאשר לג´ואי- היא עשתה את אותו הדבר לדוסון, ועוד עם חברו הכי טוב, אז אין לה ממש זכות דיבור... זהו להפעם.

למעלה