איזה פרק מדהיםםם!!!

Mrs Eminem

New member
איזה פרק מדהיםםם!!!

ממש אהבתי!!! הסוף היה הכי יפה.. כש פייטון וג'אק דיברו כמעט בכיתי.. ואז כהראו את וויטי עם ג'ני.. וואו!!

toast and jam

New member
כנ"ל

הפרק היה באמת יפה.. ההתחלה הייתה קצת צולעת... כאילו קראתי את התסריט איפהשהו ודמיינתי את זה יותר טוב.. גם אני כמעט בכיתי כשג'ייק ופייטון דיברו וברגע שג'ייק בא למשטרה הייתה לי תחושה שג'ני אצל וויטי! אנה ולוקאס ממש חמודים. כל הכבוד לקרן עם ברוק!! דן ממש מפחיד והמשחקים שלו ושל לוקאס עם הספרים וסופרים ממש נחמדים וחכמים.

patito ƒeo

New member
אוי. ../images/Emo107.gif

זה היה ממש עצוב.
אממ פרק יפה [כרגיל], איך נבהלתי שלוקאס ואנדי (?) נכנסנו למשרד הזה וראו ת'שלט של דן.. אמאל'ה.. הבנאדם הזה באמת מפחיד.
וזהו[: אני ממש אוהבת את ברוק היא כזאת חמודההההההההה לא מאמינה שבעונה שעברה לא אהבתי אותה

mirymoo

New member
פרק יפה

אהבתי את ג'ייק ,פייטון ,ברוק ואנה.... נייתן היה מעצבן בהתחלה

פרק טוב+

פרק כזה יפה ומרגש!! אהבתי את ג'ייק איך שהוא סיפר על מה שניקי עשתה בלילה שהוא ביקש ממנה לשמור על ג'ני גאד איזה מפלצת היא! ניית'ן כמעט הרגתי אותו על זה שהוא התחיל שוב לדבר כמו ניית'ן סקוט הישן..ת'באד אס בוי אחותה של היילי קצת קרצייה.. הבנתי ת'תפקיד שלה אבל עדיין... משו עיצבן אהבתי את אנה היום בפרק לא תמיד אהבתי ת'דמות שלה לא יודעת למה..אבל היום היא ממש שיחקה טוב קרן:הרגה אותי עם המטלות... סופיה: מילה אחת-קרועה!!! מה היא מנקה ת'רצפה עם ספוג יואוווו יודעים מה בא לי לעשות!! לקחת ת'קרטון דן הזה להדביק על הקיר ולזרוק חיצים מי בא!! גאד איך זה הבהיל אותי חח התחלתי לצחוק...(אני מטורפת...צוחקת ונבהלת..)

American Girl

New member
אני לא כ"כ הבנתי

מה כאילו ג'ייקוש המהמם לא יחזור יותר? הוא ישאר בכלא? ולאן וויטי לקח אותה? הוא עזב? ניקי הז*** הזו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

G Baby

New member
אחח פרק טוב...

מכל הבחינות... חוץ מהקטעים עם ניית'ן..אוףף הוא והיילי מתרחקים
למרות שאני מזה לא מאשימה אותו...היילי כזאת טיפשה שזה לא ייאמן.. גאאאאד ובכיתי בקטע האחרון עם פייטון וג'ייק..זה היה כל כך מרגש.. שונאת את ניקי הזאת!! שתניח להם כבר!!! אוי וסופיה מדהימה. שחקנית מעולה..אני ממש אוהבת את ברוק בעונה הזאת!
ועצוב שאנה עזבה. אבל כל הכבוד שסוף סוף סיפרה להורים שלה.. לוקאס היה חמוד עם אנה ואהבתי את השיחה שלו עם דן על שרלוק הולמס, שהם דיברו ברמזים.. בקיצור פרק טוב!! גם הצחיק, גם היה העציב וגם ריגש
אוי וקראתי תקציר של שבוע הבא וגאאאאד הולך להיות פרק גדול!

tamki

New member
פרק מעולה!

אוי זה נורא עצוב כל הקטע עם ג'ייק, אבל לפי דעתי הוא היה צריך למסור את גי'ני לחודשיים שלושה אפילו שזה קשה ולקבל אותה בחזרה אחר כך במקום להסתיר את גי'ני, לסכן את וויטי ולהיכנס לכלא. אבל טוב, לפחות הוא לא בורח... אוף למה לוקאס לא אומר סוף סוף לברוק שהוא אוהב אותה? עכשיו שפליקס עזב? זה ממש מעצבן, הם כל כך צריכים להיות ביחד! שניהם כל כך מתוקים! ואיזה מעולה אנה הייתה.. פשש ממש כל הכבוד לה איך שהיא סיפרה להורים שלה.. ומאיפה השחקנית ששיחקה את האקסית שלה מוכרת לי? איפה היא שיחקה? אבל זה היה די צולע שאנה עוזבת בשביל לחזור לבצפר הישן שלה. כאילו מה, הם צריכים להיפטר מכל השחקנים? קודם פליקס, אחר כך ג'ייק ועכשיו אנה. העונה נגמרת ואף אחד לא סיפר לי?

G Baby

New member
קוראים לשחקנית...

ספארג גריידן והיא משחקת בעונה השנייה של ג'ואן מארקדיה ובעונה הרביעית של עמוק באדמה.

yasminale

New member
לא, השחקנים שמגלמים את

אנה (דניאלה אלונסו), פליקס (מייקל קופון) וג'ייק (בריאן גרינברג) הם שחקני ארוח בסדרה ולא חתומים לעונה שלמה, כי אם כן אז הם היו מופיעים בשיר הפתיחה. שימי לב שתמיד כשכתוב כוכבים אורחים אחרי הפתיח כתובים השמות שלהם (במידה והם מופיעים בפרק). ג'ייק עוד לא עזב, אל תיבהלי, ונראה לי שהוא יהיה גם בעונה שלישית (וזה לא ספוילר, כי אני רק משערת) כי הוא הופך להיות גורם די מרכזי בחיים של פייטון שהיא הדמות הראשית בסדרה (אחרי נייט ולוק). בכל אופן, אל תדאגי, יש לנו עוד לפחות 4 פרקים עד לסיום העונה, ותאמיניט לי, שיש למה לחכות..

oriane5

New member
../images/Emo58.gif מה קורה עם ג'ייק...

ניקי באה לבקר את ג'ייק בכלא ואומרת לו כמה קשה זה לדעת שאתה לא תראה את הבת שלך יותר ואז מראה לו את ג'ני ובורחת וכשג'ייק משתחרר הוא אומר לפייטון שהוא הולך לחפש אותה ושלא תבוא אחריו.

oriane5

New member
לשיר קוראים...

לשיר קוראים son's gonna rise של Citizen Cope ואת יכולה פעם הבאה לבדוק את שם השיר בעצמך, בעזרת האתר של ה-wb בדף של music: http://www.thewb.com/Music/Show/0,10944,||1490,00.html

mirymoo

New member
../images/Emo58.gifאז זהו...

אנה עזבה, ג'ייק עזב ,היילי עזבה, ברוק תעזוב,נייתן בדיכאון......ופייטון ולוקאס..נישארו לבד ...מעניין מה יהיה בעונה השלישית...

yasminale

New member
3, והנה הפירוט:

העונה הראשונה והשנייה הסתיימו כבר בארה"ב. העונה השנייה עומדת בפני סיום בארץ. השבוע (יום שלישי שעבר) התחילו צילומי העונה השלישית, ואני מניחה שהיא תהיה הצלחה כמו העונות הראשונת. אני מניחה שגם תהיה עונה רביעית אבל זה הרבהההההה יותר מדי מוקדם לומר את זה. נדע אם יש עונה 4 רק לקראת קיץ 2006, זתומרת עוד שנה בערך..

popkoren

New member
אכן פרק מדהים=]

אהבתי מאוווווווד!!! ג'ייק עשה אחלה עבודה. כשהוא הסגיר את עצמו, זה היה נראה ממש אמיתי, ההבעה שהייתה לו על הפנים והכל.. אהבתי את הקטע שלוק מלמד את ברוק לנקות את הרצפה, ושהוא מציע לה לעשות איתה את המטלות, והיא שואלת אותו- "באמת תעשה את תעה בשבילי? ואז הוא אומר לה- "בשבילך הכל..." היה לברוק מבט כזה יפה, נראה כאילו יש משהו בינהם
קיצור- אחלה פרק... מחכה כבר לפרק הבא
אוף למה זה רק פעם בשבוע?!

למעלה