איזה פרק מגעיל....

Mighty Morphin

New member
איזה פרק מגעיל.... ../images/Emo31.gif

ברוק זוועה, מתנשקת עם כל אחד
רידג' המגעיל ממשיך להציק לברוק ולבלבל לה את השכל שלא אכפת לו שהתינוק של ניק, וזה ממש נמאס!
ובקיצור -

girlontop

New member
הפרק היומי ../images/Emo141.gif

פרק משעמם ביותר.
מסכימה עם רן ב-100% לגבי הסצינה בין ברוק ורידג' - אין חדש תחת השמש. הכותבים אפילו לא מנסים לכתוב שורות חדשות, פשוט משמיעים את אותו תקליט שוב ושוב, כי אולי בפעם המיליון רון מוס ידע לשחק בצורה משכנעת. רידג': "למשפחת מרונה יש ערכים שונים משלי, אאלץ להתרחק מהם" - כן, אדון מוסר, אתה בן אדם מאוד ערכי, שמעולם לא פגע באחיו או באביו ותמיד היה נאמן לאשתו. הלוואי על כולנו בן משפחה כמוך.
סצינות בית הכלא היו מאוד לא אמינות. ממתי מכניסים מבקרים לתוך תא הכלא? והעיתונאים האלה גם כן לא שווים כלום. הייתה אחת ברקע שפשוט עמדה מחייכת והייתה עסוקה להראות יפה. מי מלהק את הניצבים האלה? לא חסרים אלפי שחקנים מובטלים ב LA?
סאם והקטור נראים לגמרי תלושים מהסדרה, כאילו עשו להם קאט-אנד-פייסט מאופרת סבון אחרת. אני ממש לא קונה אותם והם משעממים אותי. הקטור קצת מפחיד אותי, כל רגע נראה לי שהוא הולך לרצוח מישהו.
ניק מהמם, נקודה. ברוק אוהבת אותו? פליז. יאסר ערפאת יותר אמין ממנה בסצינה הזאת.
אולם כלום לא מתעלה על השקר הגס שרידג' סיפר לברוק: "הבנתי שאת רוצה לגדל את התינוק עם אביו ולכן עזבתי" - בולשיט, זה כי לא עמד לך, אימפוטנט. כאמור, פרק משעמם ביותר.

ani88

New member
ברוח הדברים

ג'קי רכלנית. מה היא בודקת אם רידג' עזב או לא?! ולמה היא סיפרה זאת לבן ה"אהוב" שלה?-היא רוצה שהוא יסבול??? מאוד תמוהה בעיניי
אוסקר חנפן- אני שונאת את הנאומים שלו על כמה הוא אוהב את משפחתו ורוצה להוכיח את עצמו! איכס!

יניב1

New member
ראיתי מאוחר בלילה והרי רשמיי

כמובן, מסכים כמעט עם כל מה שנאמר
לאוסקר שממש מרגיז "מארונה, מארונה, מארונה" - יאללה, שיעוף כבר.
לברוק, כנראה בכל זאת לא השתנתה, מתנשקת עם רידג', אח"כ עם ניק!
לפרצוף היהיר של רידג' כשנכנס לתא של מאסימו.
סמי והקטור - הקיטשיות מתחילה להימאס! פעם הם פעם דרלה ות'ורן? ולמרות זאת נחלק שני ציונים עוברים ל-
ניק, שסוף סוף יש לו מעט עמוד שידרה ומצליח "קצת" להתעצבן.
ולברוק, למרות הכל, או יותר נכון למראה שלה. תודו שהיא נראתה נהדר!
ציון יומי
5.5 - מספיק בקושי!

לינה18

New member
לאני

צודקת בקשר לג'קי! ממש כעסתי עליה על מה שהיא אמרה לניק. לא מספיק שהבן-אדם סובל, הוא גם צריך לשמוע אותה מספרת שריג' נשאר בבית של ברוק? מה עוד? היא ממש עזרה לו להרגיש טוב עם עצמו! והשיא כשהיא שואלת לו אם הוא רגוע? כן בטח רגוע! מה עוד? אחרי מה שהיא סיפרה לו? בפרק הזה מאוד היזדהיתי עם ניק.וג'קי פשוט מפגרת וחסרת טקט לחלוטין.

לינה18

New member
אני דווקא כן אהבתי את הפרק

למרות שאהבתי אותו פחות מהקודם. ואני כן אהבתי ואפילו מאוד את כל הקטע עם הצלמים בכלא. הוא פשוט היה כל-כך מותח לדעתי. וברוק באמת ניראתה ממש טוב בפרק! ודווקא כן אהבתי את אוזי בפרק הזה, והבנתי אפילו שזה שחקן מאוד חמוד ומאוד מבוזבז. וגם הבנתי מה ההבדל בין מסימו שהופיע בפרק הזה לבין מסימו שאני רואה עכשיו בסטר וורלד, כשהוא רק נכנס לסידרה. הוא פשוט הפסיק לחייך וזה מעצבן! ג'קי היתה מפגרת לחלוטין בפרק הזה עם חוסר הטקט שלה עם ניק. וזאת במקום שתעודד אותו בעניין שלו עם ברוק! חוץ מזה אני ממש כעסתי על ברוק בפרק הזה. מה לעזעזל היא עושה? קודם מיתנשקת עם ריק ואז עם ניק? אז אולי היא לא יזמה את הנשיקות עם ריג', אבל אם היא החליטה להיתחתן עם ניק, היא היתה חייבת להכריח את ריג' לעזוב את ביתה, או לפחות להיתרחק ממנו! זה פשוט לא מנומס כלפי ה"ארוס" שלה! וחוץ מזה הדבר הכי מטומטם בפרק היה כשברוק הופתעה שריג' נישאר בסלון שלה בלילה. מוזר שאף אחד לא כתב על זה כלום. האם זה אומר שברוק אף פעם לא נועלת את דלת ביתה בלילה? כי אם היא היתה יורדת כדי לנעול את הדלת, היא היתה רואה שהוא עדיין שם, לא?

לינה18

New member
בקשר לסמי והקטור בפרק

הם באמת היו משעממים ומשום מה לא אהבתי את הסצנה. אני מעדיפה את ת'ורן ודרלה. וגם אני חשבתי שזה משונה שפרק הם מראים את ת'ורן ודרלה ופרק הבא את סמי והקטור.וזה גם ממש מפגר.

למעלה