איזה פרק יפה!!!!!!!!!

איזה פרק יפה!!!!!!!!!

אני מתה על מריצה היא מזה מגניבה ווואי נשברה למיה ציפורן איזה הגזמה שהיא אמרה שהיא לא תוכל לצאת ימים מהחדר ואיך מריצה שברה להם את המערכת בקיצור היה פרק מהמם! אהה ותגידו מה שיהיה מחר זה חלום או באמת??????????

HoNeY14

New member
פרק ממש יפה../images/Emo70.gif

פלי מפגרת...ואיזה חכם גידו! פילאר נראית חמודה אבל היא מפגרת...היא לא חושבת שיש כאלה שידעו על המקרה עם אבא שלה?!
דיי! סוניה שולטת! היא קורעת אותי על פעם מחדש...פפה חמודה
מריצה היא הדמות הכי טובה! כזאת דמות מעולה וגם קמילה משחקת נהדר!!! לונה תמימה והיא מתחילה לעלות לי על העצבים! ראיתם את התקציר שיהיה למחר?! אני כבר לא יכולה לחכות!!! אני חושבת שזה היה חלום ולא מציאות מה שראו... טוב לומשנה

תגובה על הפרק של היום

איזה סתומה מריצה למה היא כזו שקרנית מה היא סתם מאשימה? מיה כרגיל שולטת ומצחיקה אותי כל פעם מחדש יו ראיתם את הקטע עם הציפורן? כזה עניין עשתה מיזה ושמו כזו מנגינה כאילו זה סוף העולם חה חה חי חי יש ילדות כאלה שאני מכירה טוב אין לי מה להגיב חוץ מיזה שמריצה עצבנה אותי בפרק הזה למרות שבפרקים אחרים היא חמודה ומיה שולטת כרגיל והכי מצחיקה ויפה בסדרה... יוווו אני כבר מחכה לפרק של מחר איזה באס שזה חלום אבל זה אומר שהיא מאוהבת בו והיא בטח אומרת שהיה לה סיוט כי היא לא רצתה שידעו שהיא אוהבת אותו... בקיצור מחר נראה לי יהיה פרק ממש יפה!!! מחכה בקוצר רוח... מחכה... ועדיין מחכה... והפרק לא בא אוף עד מחר נראה כמו נצח יאללה ביי מיה השולטת!!! שמתי את התמונה עם ה"צמיגים" הייתי מתה שיהיה לי "צמיגים" כמו שלה למי שלא הבין שמתי במרכאות כי היא פשוט רזה... חולה עליה!!!

Charmed Gal

New member
פרק יפה!!!../images/Emo56.gif

מריצה היתה מצחיקה כרגיל... מיה קרעה אותי עם הציפורן! ופלטיס מעצבנת... גידו יש לו קול מציק! לוחן ולונה סתם משעממות..... תומס מצחיק היה היום... אין לי כוח לפרט יותר זה לא היה הפרק הכי מעניין....

למעלה