איזה פרק יפה!!!!!!!!!

אני מתההההההההה!

היה פרק יפה וכל זה... אבל ראיתם מה יהיה מחר??? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא רוצהההה
אני אוצה פלי עם קמי לו פלי עם לו ... *מתאבדת* *מחליטה לא ליראות ת´פרק של מחר* אויההההההה אני לא רוצההההה און בסו דה פלי אי לו... לא אוצההההה אהההההההההה

פרק מדהים!

כן היום היה פרק מדהים ומחר עוד יותר! מריצה באמת הייתה פחות מצחיקה היום! ואיזה אסון!!!!!למיה נשברה הציפורן
מחר מיה ומריצה היחכו מות ומיה רק חלמה שמנואל מנשק אותנה ועוד הטיפשה הזאת אמרה:היה לי סיוט

Mary Kate14

New member
יא איזה הורסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתם ממש הרסתם לי עכשיו את הפרק של מחר תודה רבה באמת!! אני לא ידעתי שמיה חולמת את זה
תקשיבו בפורום של בנות גילמור יש כזה מנהג שאם יש ספויילר (זה דבר שאם מגלים משהו שיקרה בפרקים הבאים...) אז שמים את הימן הזה
ושמים את זה בנושא של ההודעה ובבקשה תעשו את זה זה חשוב לאנשים שלא רוצים לדעת
וזה ממש לא יפה אני ממש לא רציתי לדעת

Mary Kate14

New member
יא איזה הורסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתם ממש הרסתם לי עכשיו את הפרק של מחר תודה רבה באמת!! אני לא ידעתי שמיה חולמת את זה
תקשיבו בפורום של בנות גילמור יש כזה מנהג שאם יש ספויילר (זה דבר שאם מגלים משהו שיקרה בפרקים הבאים...) אז שמים את הימן הזה
ושמים את זה בנושא של ההודעה ובבקשה תעשו את זה זה חשוב לאנשים שלא רוצים לדעת
וזה ממש לא יפה אני ממש לא רציתי לדעת

Scoob¥ Doo

New member
ושוב ....אין מילים בפי!

פרק ממש מהמם.... מריצה שבה את המערכת ולמיה נשבר ציפורן(שימו לב למשחקי המילים) תומי איזה ממי... היום די חבבתי את פילאר היא הייתה כזאת נחמדה. לונה כרגיל מלאכית קטנה גידו מעצבן נורא בנחה -היום המעיטו להראות אותו בפרק...לא טוב מחר יהיה את החלום איזה פרק מגניב הפרק הזה הו5 הפרק הראשון שראיתי ליב באזול... בקיצור אין לי הרבה להרחיב פרק ענק ואני נותנת לו

omer wild

New member
ד"א לא בטוח שהנשיקה זה חלום ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כי אולי מנואל עושה את זה כדי שמיה תתאהב בו,או שהוא רוצה להוכיח לפלי שמיה היא לא חברה טובה והיא רק נמצלת אותה-היא "אחת מהפרויקטים שלה"
בקיצור מה שאני מנסה לומר שאולי זה לא חלום...ואם מישהו ראה את זה כבר ובטוח שזה חלום, שיגיד

רק שזה לא יהיה חלום

אני חשבתי שכבר הם יתנשקו אני מקווה שזה לא יהיה חלום כי אני שונא דברים כאלה שחולמים על דברים וזה לא קורה

omer wild

New member
גם אני שונאת...../images/Emo26.gif

תמיד מראים מה יהיה בפרק ואז בסוף בפרק זה היה רק חלום
אי פשוט *שונאת* שעושים את זה...

למעלה