איזה פרק יפה

LILO digital

New member
חוץ מהבת של איזי...

לא יודעת, היא לא נראתה לי ממש דומה לו... היא והבן של מימי לא היו שונים בהרבה זה מזה מבחינת הפרצוף. אבל את יודעת מי היה הכי חמוד? הבן של ג´ו! למה? לא יודעת.. הוא היה כזה מתוק ומבויש.. ואת יודעת מה? הוא מזכיר לי מאוד את קנטה! ^_^

נכון הם באמת קצת דומים....

הוא באמת מזכיר את קנטה אבל בניגוד אלייך אני הכי אהבתי את הבן של טאי ואת הבת של איזי....

ההיסטוריה חוזרת על עצמה......

כנראה רצו להראות שמאט כמו אבא שלו...{או משהו כזה...} ומימי באמת יפה היא הייתה הדמות הכי אהובה עליי בעונה ה1 וה2.

LILO digital

New member
גם אצלך???

איזה יופי חוץ ממני ומחברה שלי ליאת, אף אחד לא חשב שמימי היא דמות נפלאה... האמת היא שבסקר שערכתי לפני שנה בפורום דיג´ימון הקודם, שאותו ניהלתי (ובטח בגלל זה האתר נסגר..חחח) דווקא היא קיבלה הכי מעט קולות! אבל אני מתה עליה, לא רק שהיא יפה, היא פשוט טובה כזאת. תמיד שמחה ואוהבת לעזור, אבל בניגוד לקארי, שקארי כל כך מושלמת ומתוקה - מימי דווקא קצת טיפשונת, וזה מה שהופך אותה לכזו מקסימה... כמו קאלומון (שגם הוא טיפשון)

נכון...

זה מה שמעצב את הדמות שלה והופך אותה להיות מודל להערצה... קארי באמת מושלמת וגם די מעצבנת{רגע אמרתי די התכוונתי מאוד...}והיא באמת כמו קלמון{זה לא צירוף מקרים שאותה מדובבת,מדובבת את שניהם...]

LILO digital

New member
מוזר לי שהיא...

מדובבת גם את הת´ר, מ"סופג פיג"! אחרי שכל כך התרגלתי שהיא מדובבת את מימי החמודה שלי, היא פתאום עושה את הקול של הסנובית המרושעת הזאת, הת´ר... זה לא מסתדר לי אבל היא עושה ממש מעולה את הקול של קאלומון!!

נכון...

אבל יש קטעים שהת´ר ממש חמודה... וזה גם נכון לגבי מה שאמרת על קלמון שהיא עושה את הקול שלו מעולה...

LILO digital

New member
זה מיוחד כי

היא היחידה שלא משנים לה את הקול כשמדובבים את טריירמון ולופמון, אז המדובבים שלהם עושים את הקולות הכי דקים שלהם, אבל גם אחר כך בעריכת הקולות, משנים עוד את הקול ועושים אותו דקיק ומצפצף. אבל אצל קאלומון לא עושים את זה, ומה שאנחנו שומעים זה הקול המקורי של המדובבת, שמשנה אותו בכישרונה הרב... אני חולההההה עליה! (גם על מימי וגם על המדובבת) אני היחידה שבפרק האחרון של עונה2 מימי הזכירה לי קצת את מדונה?.. (בכובע הבוקרים, בתסרוקת הקוצנית ובמיני)

זה ברור...

שמים לב שלטרירמון וללופמון יש קצת קול של מחשב כמו שמעבירים קסטה מהר לאחור ויש כאלו קולות מצחיקים כמו של מיקי מאוס{ניסיתי את זה פעם על איזה שיר של בריטני..}ומימי באמת הזכירה את מדונה{רק שמימי יותר יפה ממדונה
}........

mbarsh

New member
זה ממש לא נכון

על הקול של גליה שעושה את קלומון שמים "פיץ´" זהה למה ששמים אצל לופמון וטריירמון

Snake Bandage

New member
התחתנו והתגרשו? פחחח, זבל.

מאט וסורה לא התגרשו ולא בטיח. זו רק שמועה מטופשת. אכן, מאט וסורה התחתנו, ונולדו להם בת ובן, אבל הם אף פעם לא התגרשו. זה אושר על ידי הכותבים הראשיים של דיג´ימון 02.

Rocketshipper

New member
כי יולי וקן..

מחפים על העובדה שקן בעצם גר עם דייויס והילדים של יולי וקן הם תינוקות מעבדה!!!!!!!!!! o.o

Snake Bandage

New member
....הא. רעיון חביב, לי.

כמובן, שאם נהיה ריאליסטיים, נראה שסיבה שמאט וסורה לא פוצי מוצי כאלה בגלל שהם ביחד הרבה יותר זמן מיולי וקן. אחרי יותר מעשר שנים, גם הזוג הכי מאוהב יתרחק קצת, כי קצת נמאס אחד מהשנייה (או השני, אני לא פוסלת את האפשרות הזו... ^_^). נדירים הם המקרים שזוג אנשים שהיו ביחד יותר מעשר, עשרים שנה עוד מתנהגים כמו זוג טרי בירח הדבש שלו.

Rocketshipper

New member
לאלאלאלאלאלאלאלא!!!!!! ;;;_;;;

קנייקו לא קיים!!!!!!! לאאאאאאאאאאא!!! לאאאאאאאאאאא!!! ;;_;; *אנשים בלבן מלבישים את לי בחליפת משוגעים וגוררים אותה החוצה*

הילדים של כולם הם ממעבדה

כולם שיכפולים גנטיים קטנים. ונראה שלא רק קן ויולי היו עסוקים... *מסתכל בחשד על ורמון והוקמון ואז על כל הדיג´ימונים התינוקים של הילדים של קן ויולי*

הלדין

New member
פרק מעניין

כמובן הקטע של מאפה הלחם בסגנון "אוטובוס הקסמים"(לא היו לנו זמן. אז דחסנו פעולה של שעתיים ויותר לחצי שעה) היה יציאה טובה. אם הטיימרס לא יכולים לבצע התמזגות, אז איך האקדח-צעצוע של מאקו הפך לחלק מבלייזמון?(זו פשרה. במקור זה היה אמור להיות ´בילזימון רמת פיצוץ´. כמובן שאפילו הם הודו שהיפנים החליקו על הבננה בנקודה הזו) כמובן יכול להיות שהאקדח-צעצוע הוא הדיג´יכלי ולכן הוא היה עשוי מנתונים כמו אימפמון. אם ברצונכם לקרוא ספר על תוכנית דומה לזו שיצרה את הדיג´ימונים, אני ממליץ לכם על ספרו של קווין קלי, OUT OF CONTROL, שעוסק ביצורים בעלי שמונים ביט. אלה שיודעים לקרוא באנגלית, וזה לא אני, בטח יתעניינו לקרוא על תוכניות כמו אלו במציאות. כמובן שהתוכניות הזאת לא יצרה אינטלגנציות מלאכותיות בדומה לתוכנית שמתוארת בטלוויזיה אבל אם הבנתי נכון זה רק בגלל שלא היה להם זמן- עוד כמה עשרות שנים ומי יודע?

Snake Bandage

New member
אז דחסו פעולה של שעתיים לחצי שעה...

נו, ביג דיל. הם גם דחסו שבעה-שמונה חודשים ל-50 פרקים בעונה השנייה, ואני לא רואה אף אחד מתלונן על זה... והקטע עם האקדח של מאקו... היי, אני חושבת שבאמת גילית חור קטן בעלילה, הלדין. מעניין שאף אחד שאני מכירה לא שם לב לזה קודם. בילזמון במצב פיצוץ... כן, תהיתי מה הם יעשו עם זה. בסוף הורידו את זה לגמרי ובילזמון נשאר בילזמון. רעיון חכם.

הלדין

New member
לאו דווקא.

הם העבירו תחושה כאילו חלפה חצי שעה- הם הקדישו עשרים דקות להכנת העוגות ועוד עשר דקות עד שזה יתחמם. כמובן שאני מניח שאלה היו כנראה שעתיים ולי זה נראה כמו חצי שעה. ומה עם הספר, אתה חושב לקרוא אותו? והתעוררה בי שאלה- זה אני או שמשהו בדי-דיג´יגדילה גורם לדיג´ימונים לאבד כמה נקודות איי.קיו. בתהליך? ההנחה שלי שאם הדיג´יגדילה הלכה חלק יש איזה רציפות באופי של הדיג´ימון- קחו לדוגמא את אימפמון, אפילו כבילזימון, הוא נותר בעל אגו לא קטן. לעומת זאת, סייברדאמון השש אלי קרב הפך למונודרמון שהוא קרוב יותר באופיו לגילמון משום מה. כמובן יש לנו את גווארדמון החביב אבל אצלו אפשר לטעון שזה בהשפעת השותף שלו.(אנדרומון היה דיג´ימון אצילי. גווארדמון הוא אידיוט)

למעלה