איזה פרק יפה

את הקטע הזה...

אהבתי יותר מזה שריקה והנרי והנשיקה.{איככככסססס...**רצה לתייקית התמונות של הנרי וטאקטו**}תמשיכי את זה ותעשי שהנרי וטאקטו ביחד זה החלום שלי לקרוא פיק שבו הנרי וטאקטו ביחד...

Morphia

New member
היהיהי...

את רוצה פיק של הנריXטאקאטו? רק תבקשי, זה כל מה שאני צריכה *חיוך קייזרי*

Morphia

New member
ביקשת, קיבלת

רק תבחרי שפה- עברית או אנגלית? שבוע ויהיה לך ^_^ את רוצה פלאף או לימון? או אולי סתם כזה הרפתקאה שהופך לפלאף?

Morphia

New member
אוקי...

פלאף זה כזה... קוצ´י פוצ´י... שהמרגז הוא גילוי האהבה... הכי רחוק שמגיעים בפלאף (שאני אי פעם קראתי) זה נשיקה... לימון זה סקס מפורט... והרבה אהבה ותשוקה...

Morphia

New member
*צוחקת*

טוב, את לא צריכה להתבייש, אם מישהו אז אני (אני ´מומחית´ בלימון!) טוב, תני לי שבוע, ואז יהיה לך לימון הנריXטאקאטו

LILO digital

New member
פרק שלישי: בואה של ג´רי!!

ג´רי הייתה נתונה לכוחות האופל. היא ישבה לה בפארק והמתינה להוראות מהדי-ריפר בנוגע לאיך תעזור לו להשמיד את המין האנושי. באותו רגע שמעה קול התייפחות מבין השיחים. "או, שוב בני האנוש הנחותים האלה," מלמלה. היא קמה ממקומה, אבל כשנכנסה אל מאחורי השיחים ראתה את טאקאטו. הוא ישב על האדמה ומירר בבכי. ג´רי כבר לא הייתה מסוגלת לחוש כלפיו כלום, כי האפלה אחזה בה. אבל משום מה היא המשיכה לעמוד ולהסתכל עליו במבטה הקר. "או, ג´רי, זו את," הוא מיהר למחות את הדמעות. "לא בכיתי. באמת שלא. סתם ישבתי ו..." "סופכם מגיע," אמרה ג´רי בקול המוזר. טאקאטו נאנח. "כבר לא אכפת לי. נדמה לי שאני מאוהב בהנרי, אבל הוא כבר אוהב את ריקה. איך הוא מסוגל להעדיף אותה על פניי??? כלומר, היא יפה וכל זה, אבל..." הבשורה הזאת, שטאקאטו מרגיש משהו כלפי הנרי, העיר תחושה מוזרה עמוק בלב של ג´רי. הזיכרון שלה במוח עדיין שמר את מה שטאקאטו אמר לה "אני מאוד מחבב אותך.. מאוד..." וזה התערבב ביחד עם הידיעה שהוא אוהב את הנרי. היא כיווצה את עיניה בכעס. "האופל השתלט עלייך?" טאקאטו קרא, כי רק עכשיו הבין סוף סוף שהמבט המוזר של ג´רי לא היה אנושי. "ג´רי! את בסדר?" "סופכם מגיע!!!" צעקה ג´רי, והתרחקה. "ג´רי? ג´רי!" טאקאטו התקרב. "אל תגיע בי!!!" היא צעקה, ופתאום הרגישה שוב כאב אנושי - עמוק בלב, אבל האופל מיהר לטשטש את זה. "לך להנרי הזה שלך!! לך אליו! לך אליו ואל ריקה ואל הדיג´ימונים!! אני לא צריכה אתכם! קודם אימא שלי ואח"כ ליאומון ועכשיו א..." בשעה שדיברה, היא התנשמה בהתרגשות. טאקאטו היה המום. אך לפני שהספיק לענות, היא הסתובבה וברחה משם. הדי-ריפר חיכה לה בפינה נסתרת, והוא היה מוכן לתת לה את כל כוחו, כדי שהיא תהפוך ליצור החזק והמרושע ביותר בעולם. "או, לא, ג´רי! מה הוא עשה לך?" יבב טאקאטו. "וזה הכל באשמתי. ולמה אני מרגיש כאב בגלל זה? את מי אני אוהב - את הנרי או את ג´רי? עם שניהם אין לי סיכוי! ג´רי נכבשה בידי האופל והנרי... טוב, הנרי הוא..." הוא נשך את שפתיו ולא אמר מילה. אך לפתע שמע שני קולות מדברים. "אני אוהב אותך." "מה?" "אני אוהב אותך." "אתה צוחק עליי?" טאקאטו חשב שהוא מכיר את הקולות. הוא הסתובב וחיפש מי זה. הוא הלך קצת, עד שלבסוף ראה מי מדברים. "אני באמת אוהב אותך..." "טוב, אולי... אולי גם אני..." אמר הקול השני. טאקאטו עמד, המום, ולא האמין למראה עיניו. קאזו וקנטה!!!!

LILO digital

New member
אל תדאגי, זה בדרך!

יהיה גם פיק שלהם... מה חשבת? הרי כל אחד צריך לבגוד באהובתו מתישהו...

LILO digital

New member
פרק רביעי: שני אוהבים ומוח אחד

"מה זה אמור להביע??" צעק טאקאטו. קאזו עמד, חצי גופו העליון ערום ורק מכנסיו לגופו. קנטה היה לבוש לגמרי, חוץ מנעליו, והיה יחף. נראה שהם עמדו לעשות משהו, והפסיקו כשטאקאטו הופיע. ידיו של קנטה היו כרוכות סביב צווארו החשוף של קאזו. טאקאטו הרגיש שהוא עומד להקיא. "חבר´ה, בחייכם!" הוא קרא בתדהמה. "מילא אני והנרי, לפחות הנרי חתיך ובוגר - אבל אתם?! אתם מכוערים יותר מגאסומונים!" "היי, שלא תעז להעליב את הבונבון הפושפשון שלי," נפגע קנטה, ונישק את קצה אפו של קאזו, שהחזיק לו חיוך מאוהב. "אתם נפלתם על הראש? אתם לא יכולים להיות ביחד!" צעק טאקאטו. "אתם חולקים יחד את אותו המוח!" "Tז מה?" הם שאלו יחד, כרגיל. "זה כאילו... שאתם מתאהבים בעצמכם!" הוא קרא. קאזו וקנטה חייכו זה לזה, מתעלמים מטאקאטו. "אז מה שהתחלתי להגיד," המשיך קנטה, "לפני שטאקאטו הפריע לנו... הוא שלאחרונה אני מרגיש מוזר בכל פעם שאני ואתה נמצאים ביחד." "בכל פעם? זה כל הזמן!" אמר טאקאטו בעצבים. "אה, בגלל זה אני מרגיש מוזר כל הזמן," מלמל קנטה בהבנה. "בכל אופן, קאזו יקירי, אני רוצה לשטוח בפניך את ליבי הרעב לאהבה. אתה הדלקת את האור בחיי. אתה הגשם במדבר השומם של עולמי. אתה ההמבורגר בלחמניה הריקה שלי. פיצפוצי השוקולד שבעוגייה שלי..." "שכחת גם ´המשבצות שבמחברת החשבון שלי´," אמר טאקאטו בעייפות כועסת. "אה, כן," אמר קנטה. "בכל אופן, קאזו, הגוף שלי רוטט מצמרמורת כל פעם שאתה נוגע בי." "או, קנטה!!" התייפח קאזו. "אין לי מילים... אתה תמיד היית מושך בשבילי... משקפייך המבריקים כשמשה של מכונית.. הפוני הדלול שלך על המצח המחוצ´קן... התלבושת חסרת-ההתאמה שלך על שרירייך המצומקים..." "ותמיד ניסיתי לרמוז לך," המשיך קנטה. "לא הרגשת בזה? גם באותו ערב לוהט וסוער, באמבטיה המשותפת שלנו אצל באבאמון וג´יג´ימון... נגעתי בך בחשאי מתחת למים..." "אה, אז זה היה הדבר השעיר והגושי הזה שדגדג לי את התחת!" קרא קאזו. "למה לא אמרת קודם? הייתי חוסך משנינו הרבה לב שבור.." "הו, קאזו," בכה קנטה. טאקאטו לא יכל היה לראות את זה. הוא סובב אליהם את גבו והניח להם להתנשק כרצונם. "הייתי רוצה לדעת, לאן הנרי נעלם," מלמל בעצב. "אני צריך לברר איתו המון דברים." "או, הוא וריקה רבים בצעקות איומות," מלמל קאזו בין נשיקה לנשיקה עם קנטה. "אולי תלך אליהם? אתה מפריע לנו ברגע המאושר ביותר בחינו." "מה?" נדהם טאקאטו, "הם רבים?" והוא רץ משם במהירות.

LILO digital

New member
לא מה פתאום

חופשי... אגב באמת רציתי לעשות לימון, כלומר סקסי חושני וארוטי עד טירוף (תאמינו לי זה ממש כיף לכתוב את השטויות האלה, ועוד יותר כיךףף שקוראים אותם..) אבל בכל זאת מדובר בפורום של נוער ואני לא בטוהח אם זה מותר לפי הנהלים, צריך לשאול את סטטה (ליסטה), הפלאפלית בפיתה עם חמוצים. אם אסור לעשות כאלה פיקים, אז מורפיה, אנחנו עוד נפיץ את הפיקים הלימוניים האלה...
מי יודע אולי זה עוד יגיע לידיו של יוצר יפני מפורסם ותצא מזה איזו אנמיה חדשה, לא לילדים אבל גם כן משודרת בארץ... חחח סתאאם אני הוזה

למעלה