איזה פרק יפה

238

New member
ברוק נראית מדהים!

בס"ד וטיילור?זה עצוב מה שהיא עשתה לעצמה.

Shiri from the block

Active member
חח גם אתה פה?../images/Emo6.gif גם בת-אל כותבת פה לפעמים../images/Emo3.gif וברוק לא מכוערת../images/Emo9.gif, אבל שוב, עניין של טעם. וברור שלולא שני הניתוחים האלה היא עדיין הייתה מדהימה, אבל זאת הבעיה, שהניתוחים כן קיימים ועכשיו היא פשוט מכוערת..

באמת שניפחו לה את השפתיים

ואני ידועה בתור אוהבת גדולה של טיילור אבל גם אני לא יכולתי להתעלם מזה ומהגל הזה של ניפוח מוגזם של שפתיים... ולגברים בחבורה ...??? מה עושה לכם שפתיים מנופחות? שגורם לנשים יפות ללכת ולהרוס לעצמן בכח את המראה היפה ???

faery18

New member
פרקים מרתקים!!../images/Emo99.gif

ראיתי אתמול מרתון של כל פרקי השבוע!
הפרקים היו פשוט מרתקים! יוצאים מן הכלל! המיפגש בין טיילור לרידג' ובין טיילור לילדים היה כל-כך מרגש
המישחק של טיילור היה פשוט מצויין! היא פשוט הייתה כל-כך מרגשת..
התגעגעתי למישחק שלה.. התאומות הן פשוט קטסטרופה.. אין מה לעשות הן פשוט משחקות בצורה חובבנית ילדותית ומטופשת-"אבא נו תגלה לנו!.. נו תתן לנו רק רמז!.."
ברוק הרגה אותי עם התגובה שלה
איך היא נתנה את הצרחה הזאת
ואח"כ איך שהיא התעלפה
חח קצת הגזימה הייתי אומרת.. אבל כשהיא סגרה את הדלת בפרצוף של טיילור ונישענה עלייה הייתה לי הרגשה כאילו היא מתה ליצחוק.. המישחק שלה לא היה משהו באותה הסצנה.. תומס שיחק מצויין לפי דעתי. איך שהוא הסתכל על טיילור ועל הידיים שלה כשהיא נגעה בו.. היה לו פשוט מישחק מצויין, בניגוד חתאומות..
ולסיכום-מזמן לא ישבתי מרותקת למסך ככה ביפים, ומזמן לא ראיתי פרקים כל-כך יפים מותחים ומרגשים כמו שהיו השבוע-והכל בזכות טיילור
סופשבוע נעים לכולם!

238

New member
איזה פרק מטופש

בס"ד נתחיל מזה שרידג' וטיילור לא הסבירו לתאומות איך היא חזרה(כי אז זה היה נשמע משהו כמו:כן חמודות.אמא היתה חולה,אז בא איש שכבר חטף אותה פעם וחטף אותה ושם במקומה בובת פלסטיק.
) נמשיך בתהייה שהעלתה אמא שלי כשראתה את הסצנה של גבי ותומאס: אולי גם אמא של גבי לא מתה?אולי פרינס עומר חטף גם אותה?הרי לא היה אף רופא שהכריז על המוות שלה,וגבי בטוח לא ראתה גופה...
התאומות משחקות ממש אבל ממש גרוע,טיילור נראית זוועה.(ואני תמיד אהבתי את היופי שלה)גבי תמיד נראתה זוועה,אבל תומאס סוף סוף התחיל לשחק כמו שצריך... ברידג'ט ממש מעצבנת.ברוק קוראת לה ,כולה בדיכאון,עוד שניה היא מתעלפת שוב,וכל מה שיש לברידג'ט להגיד זה:או,איזה יופי... אחלה תמיכה
ורידג'....רידג'...הוא חתיכת אדיוט.היה וישאר.

girlontop

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי בזמנו

פרק מחריד. כל החזרה של טיילור נכתבה בצורה כ"כ רשלנית, מטומטמת ולא מרגשת (אולי צריך להיות מעריץ של טיילור כדי להתרגש, אני לא דוגמא טובה). התאומות? אין מספיק מילים בעולם לתאר את גודל הזוועה. תומאס? דווקא בפרקים קודמים לפגישה עשה עליי רושם טוב יותר (בשיחה שלו עם סטפני הוא שיחק מעולה). רידג'? תמות. ברידג'ט? חוסר טאקט משווע (אבל מי יכול להאשים אותה?). ברוק? חי חי חי

faery18

New member
אני חושבת שהחזרה של טיילור דווקא

ניכתבה בצורה מאוד מאוד מרגשת. הקדישו למפגש שלה עם כל המשפחה יותר משבוע של פרקים. מה עוד אפשר לבקש?? נכון, התירוץ לחזרתה של טיילור מן המתים הוא הזוי ביותר אבל זה לא אומר שהאופן שבו היא חזרה ונפגשה עם כולם לא היה מרגש כי אותי זה מאוד ריגש. איך שכולם בכו.. אני אהבתי את אופן הכתיבה פה.

למעלה