S c a r l e t t
New member
איזה פרק יפה../images/Emo99.gif
האיחוד בין טיילור לילדים שלה היה פשוט מקסים. התגובה של פיבי היתה די הגיונית בהתחשב במצב, אפשר להבין את ההלם שלה. למרות שכל האיחוד עם התאומות באמת היה מרגש אני חייבת לציין שהן לא בדיוק משחקות טוב. כן, היה מאוד יפה לראות אותן מבוהלות ומפוחדות ואחרי זה שמחות ומאושרות עם אמא שלהן אבל קשה להגיד שהן שיחקו טוב. תומאס
לעומתן, היה מדהים. קודם כל השיחה שלו עם גבי, הוא היה כל כך אמיתי, ראו שהוא ממש מתגעגע לאמא שלו וכל הקטע עם רידג' שראה אותה עושה לו רע. ולמרות שהיה מעצבן לראות את גבי מעכבת אותו מלהגיע הביתה ולפגוש את טיילור הוא באמת שיחק מצוין. וגם שהוא הגיע הביתה, איך שהוא דיבר לרידג' וכשהוא ראה את טיילור הוא נראה ממש כאילו הוא ראה רוח רפאים. כאילו קשה לו להאמין שזו באמת היא אחרי כל השנים.. כמובן, שהחיבוק המשפחתי שלהם בסוף היה השיא
, משפחה מושלמת
ולראות את ברוק מהצד ממש הצחיק אותי, אפילו ברידג'ט הבת שלה הבינה את גודל העניין, והתלהבה לשמוע שטיילור חזרה לחיים וברוק עומדת שם בפרצוף תשעה באב ומנסה לשחק אותה שמחה עם משפטים כמו "הילדים קיבלו את המתנה הכי יפה שאפשר.." "אמא שלהם חיה, בריאה ושלמה..." טוב, אחרי ששפכתי את כל מחשבותיי על הפרק אני אפרוש בשיא
שתהיה לכולם שבת שלום וסוף שבוע נפלא
האיחוד בין טיילור לילדים שלה היה פשוט מקסים. התגובה של פיבי היתה די הגיונית בהתחשב במצב, אפשר להבין את ההלם שלה. למרות שכל האיחוד עם התאומות באמת היה מרגש אני חייבת לציין שהן לא בדיוק משחקות טוב. כן, היה מאוד יפה לראות אותן מבוהלות ומפוחדות ואחרי זה שמחות ומאושרות עם אמא שלהן אבל קשה להגיד שהן שיחקו טוב. תומאס