איזה פרק יפה

S c a r l e t t

New member
איזה פרק יפה../images/Emo99.gif

האיחוד בין טיילור לילדים שלה היה פשוט מקסים. התגובה של פיבי היתה די הגיונית בהתחשב במצב, אפשר להבין את ההלם שלה. למרות שכל האיחוד עם התאומות באמת היה מרגש אני חייבת לציין שהן לא בדיוק משחקות טוב. כן, היה מאוד יפה לראות אותן מבוהלות ומפוחדות ואחרי זה שמחות ומאושרות עם אמא שלהן אבל קשה להגיד שהן שיחקו טוב. תומאס
לעומתן, היה מדהים. קודם כל השיחה שלו עם גבי, הוא היה כל כך אמיתי, ראו שהוא ממש מתגעגע לאמא שלו וכל הקטע עם רידג' שראה אותה עושה לו רע. ולמרות שהיה מעצבן לראות את גבי מעכבת אותו מלהגיע הביתה ולפגוש את טיילור הוא באמת שיחק מצוין. וגם שהוא הגיע הביתה, איך שהוא דיבר לרידג' וכשהוא ראה את טיילור הוא נראה ממש כאילו הוא ראה רוח רפאים. כאילו קשה לו להאמין שזו באמת היא אחרי כל השנים.. כמובן, שהחיבוק המשפחתי שלהם בסוף היה השיא
, משפחה מושלמת
ולראות את ברוק מהצד ממש הצחיק אותי, אפילו ברידג'ט הבת שלה הבינה את גודל העניין, והתלהבה לשמוע שטיילור חזרה לחיים וברוק עומדת שם בפרצוף תשעה באב ומנסה לשחק אותה שמחה עם משפטים כמו "הילדים קיבלו את המתנה הכי יפה שאפשר.." "אמא שלהם חיה, בריאה ושלמה..." טוב, אחרי ששפכתי את כל מחשבותיי על הפרק אני אפרוש בשיא
שתהיה לכולם שבת שלום וסוף שבוע נפלא

Indiman1

New member
פרק עם הרבה דמעות

אבל אלו לא הדמעות של ברוק, אלא דמעות של שמחה! טוב, אין לי הרבה להוסיף על מה שסיגל כתבה, אבל הקטע שבריג'יט מגלה שטיילור חיה היה קצת לא אמין כי מה שקרה זה פשוט שברוק סיפרה לה שטיילור חיה והיא פשוט קיבלה את זה... קצת לא הגיוני. כנראה זה בגלל זהם רצו לשים דגש על הילדים שפוגשים את טיילור בפרק הזה. טוב, אז what's next ? פגישה עם סטפני ואריק?

Indiman1

New member
שכחתי עוד משהו...

ציפיתי ליותר מהמפגש בין טיילור לתומאס!!! הם פשוט התחבקו וזהו.. כאילו מה ?? ועוד במיוחד שטילור ותומאס היו יותר קשורים אחד לשני, יותר מהתאומות (שלא יודעות לשחק בשיט!). מה זה ? במקרה הזה (ואני לא מאמין שאני אומר את זה) היה צריך "למרוח" טיפה יותר .

S c a r l e t t

New member
זה בטח יגיע יום ראשון...

אני לא מאמינה שההתרגשות של תומאס נגמרה כ"כ מהר.. ועד כמה שחיכיתי למפגש הזה אני חייבת להודות שגם אני ציפיתי לקצת יותר. אם תשאל אותי היו צריכים לחכות עוד פרק אחד ולתת להם להיפגש ביום ראשון, ולא לדחוף אותו ב3 דקות האחרונות של הפרק. במיוחד אחרי המשחק הגרוע של התאומות

Shiri from the block

Active member
פרק נחמד.. התאומות האלה לא יודעות לשחק!../images/Emo46.gif התחשק לי לתת אגרוף לסטפי../images/Emo46.gif טיילור הזאת פשוט כל כך מכוערת../images/Emo5.gif אני לא יכולה להסתכל עליה כבר, זה זוועה אחת גדולה../images/Emo5.gif טוב שהשפתיים שלה לא לוקחות חצי מהפרצוף שלה../images/Emo4.gif תומאס היה אחלה, הוא ממש חתיך../images/Emo99.gif וכמובן ברוקי שלי מושלמת כמו תמיד../images/Emo13.gif

faery18

New member
טיילור לא מכוערת!!!

נכון, חבל שהיא עשתה הגדלת שפתיים.. אבל אז מה היא עדיין ניראת מצויין רעננה וצעירה, עם עיניים כחולות מדהימות ומהפנטות!

arielbbb

New member
עניין של טעם.ההגדרה המדויקת היא--

טיילור היא בחורה אקזוטית משופצת. וברוק היא עם יופי טבעי.

faery18

New member
אז זהו שהוא לא..

גם ברוק עשתה בוטוקס בשפתיים פשוט טיילור ניפחה אותם יותר.. אבל זה לא אומר שברוק לא "נגעה" בעצמה ו"שיפצה" את עצמה גם כן.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo26.gifבואו נירגע בבקשה../images/Emo36.gif

כולנו כאן אנשים בוגרים (אני מקווה). כל אחד זכאי לדעות שלו ולטעם שלו. אין שום טעם ועניין להיכנס לוויכוחים של מי יפה יותר, מי מנותחת יותר ומי טבעית יותר. תמיד היו ותמיד יהיו ויכוחים בין מעריצי טיילור לברוק, הדבר לגיטימי ומובן אבל אין צורך לרדת לפסים אישיים ולויכוחים מיותרים שלא יובילו אותנו לשום מקום. בואו נסכם שאף אחת מהן (כרגע לפחות) לא טבעית ונעזרה במנתח פלסטי פה ושם, כל אחת איפה שחשבה שחסר לה. הויכוחים וההשוואות בינהם באמת לא יגיעו לשום מקום, אף אחד כאן לא הולך להתשכנע מדעתו של השני, אז בואו נשמור על הרמה ונתמקד בדברים קצת יותר חשובים, בבקשה ושיהיה שבוע נפלא ושקט לכולנו

faery18

New member
סיגל את צודקת:)

בכל אופן שתיהן נותחו, ולא רק הן תאמיני לי.. בעצם מי לא?

girlontop

New member
סיגל תביא שלום למזרח התיכון ../images/Emo6.gif

מילים כדורבנות. דיוני ה"מי יותר יפה ומי יותר מעוותת" ממש משעממים, לא?

../images/Emo150.gif די להתנתקות מ..

השפתיים? השיער? הניתוחים?!? כל הכבוד סיגל! בהחלט צעדים ראשונים לקראת השלום במזרח התיכון! היום טיילור, מחר - העולם!! מוהאהאהאהאהא!! זה די משעשע איך יום אחר יום נפתחים שרשורים וניצולי שרשור בנושא מי יותר יפה ומי יותר מנותחת.. אני מודה כמו כולם גם אני לפעמים נהנה מלהתעסק בקטנות ולברוח קצת מהמציאות! אבל אולי הגיע הזמן למצוא קטנות חדשות?!? במקרה הכי גרוע - נוכל להתווכח על מי צריך ניתוח דחוף יותר - אריק או מאסימו?!?!

238

New member
../images/Emo6.gif

בס"ד ולו הוא היה יכול להפוך את זה לתכונה תורשתית,ולהוריש את זה גם לת'ורן ולרידג'(אז מה אם הוא לא אבא שלו?אם קברו בובה במקום טיילור ואפ'חד לא שם לב,מה הם כבר חוקי התורשה עבור היפים והאמיצים?)אז י כל התוכנית הזו היתה יוצאת נשכרת....

../images/Emo6.gif אז יש פתרון

אפשר להחזיר לחיים ולהביא להופעת אורח את ד"ר קימברלי שאו, שלה כבר יש נסיון רב בכריתות אונה למיניהן... אז מי יראה יותר טוב בלי אונה שמאלית? אריק או מאסימו? הצביעו והשפיעו..

Shiri from the block

Active member
את כנראה לא הבנת למה התכוונתי אני יודעת שהיא עשתה בוטוקוס, אבל רק אמרתי, שלפחות אצלה זה נראה יותר טבעי מאשר על טיילור, על טיילור אפשר לראות שהיא עשתה משו, ועל ברוק בתאחלס מי שלא מכיר אותה ויראה איך היא נראית הוא לא ישר יגיד "היא עשתה בוטוקוס בשפתיים!", משו שעל טיילור שמים לב מיד.

britney4u

New member
ברוק התכערה והזדקנה בטירוף.

אני לא יודע למה טיילור שמה את הפאה המזעזעת הזאת ולמה היא עשתה את הניתוח המטומטם הזה. לולא שתי אלה היא הייתה נראית פ-י-צ-ו-ץ כמו פעם

למעלה