איזה פרק יפה!!!

shanyz

New member
איזה פרק יפה!!!../images/Emo23.gif

ניקולס שלי המושלם! יואו כפרה עלייייייייייייייייייייייייו
איזה יפה, עדין, חמוד...די..אני מתה עליו איך הוא אמר שהוא ילחם על האישה שהוא אוהב.. אחח למה לא קיים כזה ניקולס פה, לידי???
גם הקטעים של בל וקלואי יפים
ומימי... ניקול ואריק

Boran

New member
אמ...

איך בדיוק "אוון" נגזר מהשם העברי של "ג'ון"? השם העברי של "ג'ון" זה "יוחנן" אז איך הגיעו ל"אוון"?

CityGirl9

New member
אהבתי....

במיוחד את העובדה שפיליפ ושון יראו כל השבוע על מסכינו...
. מימי מעצבנת שונאת אותה... בא לי להביא לה
עם ההתבכיינות שלה..וכמה בל מזניחה אותה.. רחמנות עליה ... ניקולס יאמייייי...
ניקול ואריק בעעע
...

i love gina

New member
פרק לא רע בכלל

במיוחד איך שיום אחרי לידה, כשהיא במיטה, הופ דאגה להזמין ספר וסטייליסט שיעשה לה פן, מדיקור/פדיקור, ואיפור שיגרום לה להראות כאילו היא הרגע יצאה מאיזה סלון... סה"כ אהבתי מאד את קטעי הטינס ניקולאס וקייט- מזל טוב על היציאה מהארון, עכשיו לוקאס יודע, רק המסכן- עבר עליו יום לא כל כך טוב- קודם זה, אחר כך הוא מוצא את זונתו בזרועותיו של גבר אחר... זהו נראה לי, לא משהו מיוחד חוץ מזה...

באמת?!?../images/Emo68.gif

היו אצלי כל כך הרבה אנשים בבית ולא הצלחתי לראות כלום! מה היה עם הופ?!? היא נראתה טוב הפעם? (טוב...תמיד היא נראת טוב...אבל מה היה היום...)

נטלייי

New member
פרק נחמד

סוף סוף פיליפ ושון סיימו את המשחק שלהם. רק עיצבן אותי ניקולס
, תהיה יפה ותשתוק. איזה חלק במילה לא הוא לא מבין????

weakness

New member
איזה גב יש לו

גם פיליפ חתיך ואריק וכולם שם אוי זה סדרה נהדרת

i love gina

New member
לא ג'ון- אוון, אני מבקש...

תעשו לי טובה... זה היה מזה קטע מפגר עם ג'ון!! "לא!!!!!! )-{ אני דורש בתוקף שלא תקראו לו ככה!!! ... אהה... בבקשה
" פאליז- הוא יכול להיות יותר ברור מזה!?! והחזירו את הדמירהז לאלתר (סטפנו, לקסי...) פרק אחד היה דרוש כדי לגרום לי להבין שהם עכשיו הדמויות האהובות עליי (מעין תחליף לג'ינה, שהייתה תחליף לקייט... אז עכשיו לקסי.. מה יהיה? לשנות אותי לאיי לאב לקסי?)

../images/Emo5.gifללללאאאאא../images/Emo5.gif

Gina לנצח!!!!!!!!! אל תחליף את גי'נה!!! היא הכי טובה שיש... !!!!!

i love gina

New member
זו הייתה הצעה טיפשית ביותר, נכון...

אבל לא הייתי לוקח את עצמי היום ברצינות, אחרי שתרמתי היום דם , אני לא מדבר בהגיון....

גם אתה?!?:-!

הגיעה אלינו ניידת לביה"ס היום! ו...אני עדיין נשארתי הגיונית...אחרי הכל.... חחח...

למעלה