איזה פרק יפהההההה

נמחקת

New member
איזה פרק יפהההההה

רק חבל שהיו קצת בעיות עם הערוץ! מעצבנים!!! :( איזה חמודה מיי!!! אבל לא אהבתי איך שהיא התחילה עם לקס!!! בררר והקטע בסוף עם טרודי היה מגנייייייייייב

AngeL WomaN

New member
"לא רק שהיא מהם! היא האם הגדולה"

חח איזה קטע טוב..אהבתי..מאוד אהבתי! אני חייבת לציין שמיי יכולה להיות כלבה לא רע..איך היא ניגשה ללקסי שלי כמו..טוב זה פורום חינוכי! אז בכל זאת היום היה פרק פ33ות!! וראיתם את המכונית מאחורי אליס? ואליס לא שמה! לא רואה..לא שומעת..לא מרגישה..ופתאום היא כבר במשרד של אבוני! יוווו מיי היא יפה אבל המכנסיים שלהההההה?

faith2

New member
אאבל אבל אני לא יכולה!

לחכות למחר!!! מה יהיהיה??? בבקשה תגידו לי!!!!!!!!!!!

AngeL WomaN

New member
את צריכה לחכות..מחר תגלי..../images/Emo58.gif

אבל מה שאני כן יכולה לגלות..שמיי תצטרף לנבחרים ותרגל לטובת חולדות הקניון.. וגם שאמורה להיות חתונה כפולה! ריאן+סלין וטאי-סאן+לקס ושטרודי תהיה כאילו מנהלת הטקס..כמו שאמבר הייתה בחתונה של זאנדרה+לקס.. אבל לפני שהם יספיקו להתחתן..הנבחרים יקיפו אותם מכל כיוון יקחו אותם ויחזיקו אותם במלון..איפה שאבוני הייתה גרה.. אההה ואז..טאי-סאן תהיה כאילו החברה של השומר..היא תרגל לטובת השבט שלה..משהו כזה..וגם אחרי שפטסי בגדה בטרודי טרודי תיתן לה הזמדנות נוספת..אבל היא לא תרצה.. ומה עוד? השאר כבר ידוע..אבל אם יש לך שאלות ספוילר אל תהססי לשאול! ראי משהו יפה..החתונה שאמורה להתקיים תתקיים כיביכול בשבוע הבא ביום שלישי..כי עונה מספר 3 תתחיל ביום רביעי. אני הפסדתי כל כך הרבה פרקים מעונה 3..זה נהדר ששמים אותה שובבבב!

Malcolm

New member
באמת מעולה

זה באמת מעולה ששמים שוב את העונה השלישית אבל את השנייה ראיתי כבר הכל! בשלישית לא ראיתי מה קורה אחרי שאמבר מסרבת לעזור לבריי והשאר ולהלחם בצ´וזן . איך היא הסכימה בכל זאת?

faith2

New member
ואיאויאו תודה רבה רבה רבה רבה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

למעלה