איזה פרק טוב!!

noa131

New member
איזה פרק טוב!!

הייד וג'קי נפרדו שוב או מה? והרי קלסו ואריק לא יהיו בעונה הבאה- לאן קלסו יעלם ומה עם ג'קי והייד? מישהו יודע אם העונה ממשיכה ישר לשבוע הבא?

hemmlin

New member
הפרק היומי

אני הראשון! איזה פרק נהדר, היה די מצחיק, הבדיחה עם ההרצאה בזמן שהם מסוממים הופיעה עוד בפיילוט, גם דונה ואריק על הויסטה קרויזר, קיצר הם בכוונה הלכו על הנוסטלגיה ויצא מעולה. כ"כ מוזר שאריק באמת נעלם ככה, זה לא יהיה אותו דבר בלעדיו. אה וראו את ליאו! מעולה!

hadarr1

New member
איך זה שאין שרשור גדול כזה? טוב נו.

בכל מקרה.. אני שונאת פרידות): פשוט שונאת.. זה היה נורא עצוב לראות את כולם נפרדים ממנו): גם אבא שלו הראה טיפת אנושיות סוף סוף.. זה היה עצוב כ"כ.. אני שונאת פרידות.. והייתי בטוחה שג'קי והייד יחזרו בסוף.. פרק עצוב..

AmitSolomon

New member
זהו פרק אחרון../images/Emo4.gif

מאוד מאוד מבאס.. איך אפשר בלי אריק? ובלי קלסו?... כל הפרק היה ריגשי כזה היום ולא היו מלא קטעים מצחיקים מלבד כמובן היציאות של פז והקטע שהם יושבים מול רד וקיטי, מה שיצא מאוד מאוד מצחיק... אממ וזהו, עכשיו נחכה לנובמבר שתתחיל העונה השמינית ונראה אם הסדרה תחיה... הדירוג שלי לפרק: 9

hemmlin

New member
אפשר בהחלט לאמר

שבאופן מסויים זהו הפרק האחרון של הסדרה...

®NuLy®

New member
פרק נחמד..

חוץ מהקטע שאריק עוזב. פז הצחיק אותי שהוא סיפר על הבור שחפרו לו
ליאו
כל מילה שהוא אמר אני נשפכת! שרד תפס אותם במעגל
ואחר כך השיחה
הסוף שקלסו אמר: I'm nude קרע אותי! וכל הקטע בכתוביות
אבל זה היה עצוב נורא... זה יהיה כל כך שונה בלי אריק! כי הרי הוא הדמות הכי ראשית שמה! כשאריק ורד התחבקות זה היה ממש מרגש

barboshkiss

New member
פרק נהדר

אהבתי את הקטע שרד תפס אותם XD את פז הפרק הזה בכלל, את הסוף עם אשטון חחח נחמד ביותר, לא אהבתי את ג'קי!
היא מעפנה...

Ch3nf3l

New member
לא.

העונה החדשה עוד לא התחילה אפילו בארה"ב.. יקח זמן עד שיביאו אותה. Till the next goodbye!

L i l A L o

New member
פרק מצוין!!

יש רגשה של סיום.. אבל למרות זאת זה היה ממש מצחיק. אהבתי את ההתחלה, שקיטי אמרה לאריק על הזריקות- dont worry honey, it's just hurt till you die
ובכלל, היו הרבה קטעים מעולים. ה-180 היה ממש טוב. עם הסיפור של קלסו ואריק על הדביבון המפחיד הזה, ואז שבדרך לביה"ח קלסו קפץ על הכלב כי הוא שחכ שהמכונית נוסעת
מסוממים שם כולם. נמ. והקטע שהם עמדו כולם מול קיטי ורד כשהם צעקו עליהם והכל זז להם היה כ"כ מעולה. אני אוהבת את האפקטים שזה עושה. אולי אני אנסה את זה פעם:X ואמ. הקטע בסוף עם קלסו גם היה ענק. אהבתי שרד נפרד מאריק ואמר לו שהוא אוהב אותו. היה מרגש.
ובכלל, אריק עוזב. כמה עצוב.|: זה לא יהיה אותו דבר בלעדיו. ליאו כזה חמודי. למרות שהוא לא היה מצחיק ממש היום. הוא סתם היה מסטול כרגיל. וחבל לי על הייד וג'קי. למרות שאף פעם לא אהבתי אותם כזוג, עד שהייד אהב סוףסוף מישהי, היא הולכת וחוזרת לקלסו?|: לא יפה. למרות שאין לדעת מה יקרה בעונה הבאה. אבל אני גם לא ממש מצפה לה, כי היא תהיה גרועה. רב הסיכווים לפחות שהיא תהיה גרועה. וזוה, די לזיוני השכל שלי. שלום.

Nimst

New member
היא הייתה אמורה לחכות לו לנצח?

הייד נתן לה לסוע, למה הוא ציפה? מצד שני, קלסו, מכל האנשים? למה?

L i l A L o

New member
אמ, לא אמרתי שהיא הייתה צריכה לחכות

לו לנצח.. הייד גם היה טיפש קצת כשהוא נתן לה לעזוב ושהוא לא מוכן להודות שהוא אוהב אותה..:| אבל סתם אמרתי שזה חבל להם. קלסו?
?! אני מקווה שאת מדברת על הדמות שלו ולא על המראה
כי אני לא הייתי מתנגדת להיות איתו [אם מדברים עם המראה שלו
]

noa131

New member
אבל בעונה הבאה רק אריק הולך?

הרי חשבתי שגם אריק וגם קלסו? לאן קלסו ילך? אוף זה היה מבאס שהוא הלך...=[[ אבל הייד היה חמוד שהוא נסע לשיקגו[והתגובה של ליאוXDD] אבל ג'קי מגעילה...

L i l A L o

New member
ליאו:

היי, אני רוצה מוזיקה, איפה יש פה חנות תקליטים? הייד: אתה עכשיו בחנות תקליטים. ליאו: וואו, זה היה מהר.
-עזבו שאין קשר לתוכן של ההודעה שהגבתי אליה-

noa131

New member
חח..

אבל זה היה קטע טוב.. ואז שהייד אמר שזה בסדר שהוא אומר לליאו כי הוא ישכח ואז ליאו אמר שלא ואז ליאו אומר- היי הקולנית(loudgirl...XDD) בשיקגו!

למעלה