איזה פרק טוב היה היום אה?

CoolBoy16

New member
איזה פרק טוב היה היום אה?

מעכשיו מתחילים הפרקים היותר טובים!

LonelyCoyote

New member
כןן.. היה פרק סבבה

קרה לי משהו מוזר בבוקר.. אני זוכר שחלמתי חלום וקרה כנראה משהו לא הגיוני בחלום כי אמרתי "זה לא יכול להיות! אני חולם!" ואז הרגשתי איך אני כאילו עולה חזרה לגוף שלי- והתעוררתי.. קרה לכם??

LonelyCoyote

New member
החבר'ה של AXN התחרפנו היום!!

אחרי 5 דקות של קלארק ולויס הם שמים סמולוויל ואחרי 3 דקות נוספות מגיעה ההודעה: "זהות בדויה, מיד!".. חחחח אנשים שם לא סגורים על עצמם

nick at noon

New member
ראיתי את זה

וזה לואיס וקלארק (כתבת הפוך). מילא לא ממש מעניין אותי הסדרה הזאת. נראה לי שהייתה להם בעיה עם ההקלטה של הפרק. אני מקווה בשבילם שהם ידאגו לשדר את הפרק הזה מחר. אני מאוד מאוכזב מהם מכל עניין ה"מי רוצה להיות להיות גיבור על הזה".

CoolBoy16

New member
קורה לי הרבה שאני יודע שאני חולם

אבל בדרך כלל אני לא מתעורר

Fairywitch

New member
בהחלט! זה נקרא חלום צלול, ויש לו

כמה רמות. הכייף האמיתי הוא להמשיך בחלום ולא להתעורר- ואז אתה יכול לשלוט בכל מה שקורה שם. דרך נפלאה להגשים פנטזיות
אבל זה נורא קשה- בד"כ פשוט מתעוררים. לי זה קרה הרבה, ורק פעמיים/שלוש הצלחתי להמשיך את החלום.

Double U

New member
../images/Emo45.gifמאוד אהבתי!

האמירה של הפרופסור כתגובה לאגרוף שקווין נתן לברנסין (ברח לי השם): "טוב לתת מאשר לקבל!", הצחיקה אותי
. היה ממש מגניב הקטע שהפרסומות האלה משדרות משהו שנכנס לתת מודע ומורה לקנות עוד ועוד. והכי יפה היה העניין שבעולם הזה וויד נפטרה בלידה ואז היא אומרת לקלי: "אני האחות שמעולם לא הייתה לך, האחות שנפטרה בלידה!" ואז מספרת לה את כל הדברים שהיא יודעת עליה. פרק טוב עם מוסר השכל

CoolBoy16

New member
../images/Emo45.gif

וגם אותי הצחיק מה שהפרופסור אמר...יש בדיחה כזאת

Fairywitch

New member
כמו חוק עישון במקומות ציבוריים../images/Emo5.gif

בכל אופן- מתי בפעם האחרונה שמענו על פרסומות כאלה? אבל לך תדע

Fairywitch

New member
אה, ואני חושבת שזה כן נאכף-

הרי, למשל פרסומות שעולות לערוץ 2 צריכות לעבור את הודעה של הרשות השנייה לפני שהן מותרות לשידור. אני מאמינה שבןדקים גם את זה. ובכלל- אני לא מאמינה שפרסומות כאלה באמת משפיעות
ויש דברים שבפרק היו תת-הכרתיים, ואצלנו אומרים במפורש, כמו "קנה משהו למי שאתה אוהב".

LonelyCoyote

New member
נכון.. אבל יש דבר כזה

מסרים תת-הכרתיים שמושתלים בתכנים כאלה ואחרים שמשודרים. זה משפיע.

Fairywitch

New member
זה דיון מעניין../images/Emo9.gif

אני זוכרת שערכנו דיון דומה פעם בקורס תקשורת שלמדתי. קשה לי להאמין שמסר שאני לא רואה חודר לי עד כדי כך לתודעה, שכשאני אהיה בקניון אני אקנה דווקא את המוצר ששידור לי למוח
זה נורא מוזר בעיניי. הבנתי שערכו ניסויים וזה לא היה חד משמעי, אבל אני לא בטוחה. איך בא לי לחפש על זה מאמרים מקצועיים בגוגל

LonelyCoyote

New member
אולי מופע חד-פעמי לא ישפיע..

אבל אם חוזרים על הזה שוב ושוב... זה יכול להתבטא למשל כשתראי מוצר של חברה לעומת מוצר של חברה אחרת, 2 החברות לאו דווקא מוכרות, את תעדיפי את המוצר של החברה שהשתמשה במסרים תת-הכרתיים, ואת תתני עדיפות בלתי מוסברת לחברה הזאת, "נשמע מוכר", או שהשם שלה פתאום יותר קליט או כל מיני דרכים אחרות.. אגב.. יש לך ICQ?

Fairywitch

New member
אה, טוב, זה דווקא יכול להיות.

אין לי ICQ. התקנתי פעמיים, ובכל פעם הוא היה תוקע לי את המחשב באיזשהו שלב...

nick at noon

New member
פרק ככה ככה

אני בהחלט לא חושב שמכאן מתחילים פרקים טובים. הפרק הזה עוד נחשב בעיני כדי טוב. מוצג עולם שמציגים את הקפיטליזם שבו בצורה די מוקצנת, למרות שבאופן כללי היא לא שונה במידה רבה מזו שבעולם שלנו. השיטה שבה מחייבים את העובדים לבזבז כל כך הרבה מהמשכורת שלהם היא בפרוש הקצנה. האם לא הגיוני שאם ככה יתפתח מסחר שחור שהעובדים שם ימכרו בזול יותר מוצרים מהקניון לאנשים שגרים למטה. מה שבאמת מעצבן קצת זה העובדה שהם הצליחו כביכול לסדר את העולם הזה בעצמם. כל מה שצריך זה לפרוץ למחשב אחד ואיש אחד מורשע ברמאות והכל טוב וסבבה. כן זה ממש הגיוני.

למעלה