איזה פרק טוב היה היום אה?

The Quickening

New member
לא הפעם הראשונה

זו לא הפעם הראשונה שהם מצליחים להציל עולם שלם בעזרת פריצה למחשב אחד. נכון שבסופו של דבר זו סדרת טלויזיה וצריך למשוך את הצופים אבל לפעמים זה מרגיז שאיכשהו עולם שלם מושפע על ידי אחד מהדמויות (נניח קווין כמכשף או מפיץ וירוס קטלני) או שהם מצליחים להציל עולם שלם בכמה ימים שהם נמצאים שם. הפרופסור כסנטה קלאוס הזכיר לי קצת את גימלי
והתזמון של הפרק הזה עם חג המולד במציאות גם היה יפה.

CoolBoy16

New member
../images/Emo45.gif

גם הקטע שתמיד הדבר המרכזי בעולם קורה בדיוק בסן פרנסיסקו או במקום שהם נמצאים בו....נגיד האיש שהמציא את הרובוטים אבל אין מה לעשות זה סך הכל סדרה

LonelyCoyote

New member
נכון..

זה אופי הסדרות בנות 20-30 דקות.. אין מה לעשות.. גם בקלארק ולויס. מה סופרמן פועל רק במטרופוליס? מה עם שאר העולם? אפרופו סופרמן, הגעתי למסקנה שסמולוויל היא סדרה ממש מפגרת שעשתה ל"קלארק ולויס" בערך מה שעשתה נינט לשיר של זוהר ארגוב..

LonelyCoyote

New member
לא חושב - מרגיש..

קודם כל הוא לא יכול לעוף.. הוא רק רץ כמו איזה מסכן. שנית, הוא רק מריח קריפטונייט מחמש מטר הוא כבר נופל ולא יכול לזוז. התפתחות העלילה בכל פרק היא מטופשת למדי. התנהגות הדמויות לא אמינה, ובמיוחד של לאנה לאנג (חיקוי עלוב של לויס ליין) המפגרת שמספיק אם היא רואה דבר הכי קטן ישר היא מתפרצת ואפילו לא מוכנה להקשיב לשום הסבר (משהו בסגנון "השיר שלנו"). ועוד כל מיני דברים.. קיצר לא מומלץ בחום! אפשר לראות סתם בשביל להעביר את הזמן לא יותר.

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif לדעתי זאת סדרה ממש יפה

ואולי הוא לא יכול לעוף כי הוא עוד לא גילה את היכולת הזאת.. כמו שהיה כשהוא גילה שהוא יכול לשרוף דברים מהעיניים.. ומאיפה לך לדעת איך זה אמור להשפיע עליו ? אם צילמו את זה ככה אז זה אמור להיות ככה.

nick at noon

New member
אין לי בעיה עם נושאי תעופה וקריפטונ

יש כמובן המון דברים מטופשים כמו זה שבשלב מסוים איזה חוקר מסביר שהכוכב קריפטון נעלם ואי אפשר לדעת מה קרה לו, אולי בצורת - בצורת יכולה להשמיד את החיים על כוכב לכת אבל לא את הכוכב עצמו. אבל כל זה מילא. אחד הדברים הכי מעצבנים בתוכנית היא הדמות של קלארק. וחלק מזה זה פשוט איך שהדמות אמורה להיות לפי הקומיקס וחלק זה פשוט כנראה החלטה נוראית של התסריטאים. איך הוא יכול להיות כל כך רציני כל הזמן. אין בו שמץ של תיכוניסט אמיתי. העובדה שרק ההורים שלו יודעים מה הוא גם נוראית כי זה אומר שהוא על כל דבר מדבר עם ההורים שלו. זה שפיט גילה איכשהו לא עזר, אולי כי פיט הוא אחד הדמויות הכי מיותרות שאי פעם נוצרו. הבעיה הכי גדולה שלי עם התוכנית, והיא גם הסיבה שאני ממשיך לצפות בה, היא שיש לדעתי לסיפור המון פוטנציאל לסיפור טוב, מעניין אבל יש הרגשה שהתסריטאים ממש ממש גרועים ובגלל זה הורסים אותו. יש כמעט תמיד הרגשה של אכזבה ומיחזור. אני כבר צופה בעונה השישית של הסדרה ומדהים לראות איך הם יכולים להיות תקועים בדברים מסויימים. אני לא רוצה לפרט כי אולי יש כאן אנשים שצופים בזה עכשיו לראשונה.

noname202

New member
ממ

גם לפי לואיס וקלארק הוא קיבל את יכולת התעופה רק בגיל 18, וכאן הוא קצת יותר קטן מזה... בקשר לדברים האחרים אתה די צודק - הקריפטונייט לא אמין במיוחד מבחינת מרחקים [לדוגמה בפרק האחרון הקריפטונייט היה בתוך היד של מישהו, והוא לא הרגיש אותו עד שהוא קיבל ממנו אגרוף - לעומת פעמים אחרות שבהן מחמש מטרים הוא מפרכס ממנו :X] והדבר שהכי מפריע - אנשים מתים שם על ימין ועל שמאל, הורגים אחד את השני וכל מיני שטויות אחרות, ולאף אחד לא ממש איכפת ליותר מחצי דקה. בכלל, איך האוכלוסייה של העיירה הקטנה הזאת לא התרוקנה מכל זה?
אבל חוץ מזה D: סדרה חביבה.
[כמה נחמד להיות רדודה]

LonelyCoyote

New member
המממ

הוא יותר גילה שיש לו את היכולת מאשר קיבל אותה.. אבל זה לא העניין.. יש מספיק בעיות בסדרה.. אחת מהן זו קירסטין קרוק שקצת מזכירה את מ' אמדורסקי.. בנפיחות וצרות האופקים. הקטע של המאמץ הזה לחדש ולבחון את חייו של החוצן בנעוריו תחת זכוכית מגדלת, איך לומר, איבד את הטעם. מילא אם היו עושים זאת יוצרי קלארק ולויס, או היוצרים המקוריים. אבל מה שיש עכשיו בTV זה סה"כ קצת בידור זול.

nick at noon

New member
לויס וקלארק!

בבקשה זה אולי לא באמת חשוב אבל זה שיבוש אמיתי של השם לקרוא לתוכנית קלארק ולויס. זה אפילו יותר מעצבן מבאפי ציידת הערפדים.

The Quickening

New member
נכון

בגלל זה הוא הזכיר לי אותו כשהוא לבש את הזקן הלבן של סנטה וגם דיבר קצת מצחיק - בדיוק כמו גימלי.

CoolBoy16

New member
../images/Emo58.gif

הפרקים הכי טובים בעונה השלישית לדעתי היו- הפרק עם המפלצת הזאת בים הפרק עם הפירמידות והאקסודוס והפרקים עם מגי שאחריו אז מעכשיו מתחילים הפרקים הטובים

The Quickening

New member
../images/Emo58.gif

אבל אני כל כך חולה על הפרופסור - הוא קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש. זוכרים איך הוא התעצבן על הצרפתים בפרק הראשון של הקרומגס?

lordof the

New member
מגניב, עוד פרק ש AXN גרמו לי להפסיד

ועוד בשבוע שיכולתי לחזור לפני 18 בלי בעיות

למעלה