איזה פרק חזק.

inbary68

New member
וואוו, לא ראיתי היום. חבל.

וגם לא אחזיק מעמד עד לשידור של הלילה. מה היה עם הצלחות ורייצ'ל? ומה זה בכלל הצלחות האלו?

s m i l e 2 4

New member
איאנלה אמרה לרייצ'ל שתכתוב על הצלחות

את כל הדברים שהיא מרגישה, את כל הדברים שהיא כועסת כמו: שהם שלחו אותה למוסד שעלה 175000 דולר במקום מה שאמא שלה ביקשה בצוואה וכמו זה שהם נתנו לה להרגיש לא רצויה, שהם קראו לה פרחחית חסרת תקנה וכו' והיא היתה צריכה לשבור את הצלחות וכך בעצם לשחרר את הכעס.. זה באמת היה אחד הפרקים שבאמת האמנתי לרייצ'ל..

פיפיטה

New member
כן, איזה סבל מזל

שהיא רק בת 20 והחיים לפניה .עכשיו היא תוכל להיות עצמאית ולעשות עם מה שנשאר כרצונה. (דודה מגעילה ורעה) וקנדי או איזה חמודה היא הייתה היום איזה יופי הסתתר מאחורי כל החיים שהיא עברה .היא הייתה היום כל כך מאושרת הפנים שלה קרנו וכל הזמן היא ציחקקה כמו ילדה כאילו היא התחילה לחיות ולהכיר את עצמה . מה שיפה גם זה שלא משנים את הבנות מההתחלה הכל בשלבים מוציאים את כל הסבל, העבר, הרעל ואז עובדים על החיצוניות . ממש ממש פרק יפה לסיום היום . או הלילה???????????????????

שרי48

Well-known member
מסכימה איתך לגמרי בקשר לקנדי ורייצ'ל

אני ריחמתי עליה כל הזמן וזה רק הולך ומתחזק אצלי שהחיים מאד התאכזרו אליה. הניתוק מהאב הביולוגי (שזה לכשעצמו גורם לאנשים להיות עצובים, כועסים), המוות של האם ואח"כ האב המאמץ, הניתוק מהאח, היחס של המשפחה ה"לבנה" שלא קיבלה אותה, דחתה אותה, רימתה ושדדה אותה. כמה סבל עבר על הילדה הזאת? והדודה הזאת, אני מאד מקווה שהיא תיענש על התנהגותה המגעילה ושהיא לא תצליח להתחמק מהבירור שרייצ'ל התכוונה לעשות איתה. פחדנית עלובה, זה מה שהיא. ממש התעצבנתי עליה, על שהיא ממשיכה להתייחס לרייצ'ל בחוסר כבוד והיא כבר הבינה שהיא יוצאת רע מאד בסיפור הזה.

שרי48

Well-known member
נדמה לי שב-22.59 אמרת לנו לילה טוב, לא?

אז למה אני רואה שאת ערה עדיין? להזכירך, "רינה מצליח". אני פיספסתי את הסרט התיעודי החשוב הזה. חבל.

just ortal

New member
בקשר לרייצ'ל...

האמת שאני ממש מרחמת עליה. תמיד מאוד התחברתי לסיפור שלה ,זה נורא הכעיס אותי לראות איך פתאום דודה אלן לא רוצה לדבר איתה יותר...היא כל כך מזוייפת האישה הזאת שזה ממש מכעיס אותי לראות את זה מהצד,ככה שאני מתארת לעצמי מה עובר על רייצ'ל וזה בטח ממש ממש רע. אני חושבת שבאמת היום ראינו צד מאוד מאוד כועס של רייצ'ל על דודתה. כל כך עצוב כל מה שקורה ביחסים שלה ושל דודתה אלן. אני מאוד מקווה שהיא לא תוותר לה והיא תדע להיות מספיק חזקה ואסרטיבית כדי לבוא לדודתה ולקבל את התשובות שהיא צריכה לקבל כדי להמשיך בחייה כראוי. ואני מקווה גם שאיאנלה תייעץ לה לעשות את זה.

inbary68

New member
את רואה מה זה.....

כבר 'כמעט' נכנסתי למיטה, ונזכרתי אחרי המקלחת שהייתי צריכה לכתוב המלצה למישהי למחר בבוקר.... אז כמובן שגם עשיתי אחכ סיבוב בתפוז.... וככה זה, תירוצים תירוצים..... ובסוף אני כאן עכשיו ובוקר, והילד שלי בן השנה יושב לי על הברכיים, ולא אכפת לו שאמא שלו היא חיית לילה בכלל (למרות שגם הוא כבר מתחיל להיות כזה) ותכף הולכת להעיר את הבת שלי לביהס (כיתה א'). בקיצור, לא רק סיפרו אלא הראו שהתפקוד של אנשים עייפים הוא מסוכן ומאוד ירוד. הראו על אנשים שלמשל נהג עייף - לא תשוש, רק החסיר במשך שבוע שעת שינה אחת בכל לילה - מסוכן יותר מנהג שיכור. אוי. אני באמת חייבת לשנות את עורי ולהתחיל ללכת לישון בשעות יותר הגיוניות. לא רוצה עזרה של כימיה, כי באמת מדובר פה בהחלטה ושינוי של הרגלי חייים. זה נורא קשה לי לוותר על זה כי אני כל כך אוהבת את השעות הללו... שיהיה בוקר טוב ויום נפלא לכולם.

שרי48

Well-known member
אם תדעי על שידור חוזר של התוכנית של

רינה מצליח, כתבי לי, למרות שאני לא מאמינה שזה מה שיעשה את אצלי את השינוי. גמאני אוהבת שת שעות הלילה, המוח שלי הכי פורה, לעומת זאת בבקרים אני זומבית לגמרי (אם אני ערה במקרה). ניראה לי שזה "מקובע" בגנים ואי אפשר או קשה מאד לשינוי.

"דודה" אלן../images/Emo70.gif לו הייתה מולי...../images/Emo46.gif

בחייי שזו שיא החוצפה
זכותה של רייצ'ל לשאול שאלות ולקבל עליהן תשובות.. זה המינימום שה"דודה" {
} יכולה לעשות... אבל לא.. זאתי משחקת אותה עבועלי והיא זו שכועסת
וואלה יופי באמת.. היא זאת שמנכרת את אחייניתה, פוגעת בזכרה של אחותה ז"ל והיא ה"נפגעת"?! פשוט ביזיון של משפחה
כבר באמת שריחמתי על רייצ'ל.. עם משפחה כזו בטח שלא צריך אויבים..

בגלל זה השתמשת ב"" כי דודה היא לא../images/Emo31.gif

ואכן רייצ'ל לא יכלה לתאר אותה יותר טוב

למעלה