איזה פרק הזוי...

Indiman1

New member
לקחת לי את המילה!

ניק וטיילור . גדול
סוף סוף הפוטנציאל שדיברתי עליו מתחיל להתממש. הסצינה של שניהם בבר היתה כל כך גדולה - שני אנשים מרירים, שיכורים ונבגדים. משם זה כבר היה צפוי שיקרה בינהם משהו. אני מקווה שזה יימשך ולא רק בהשפעת אדי האלכוהול...
ולפי מה שזה נראה - ברוק החליטה ללכת על ניק. אם היא הייתה בוחרת ברידג', זה לא היה מעניין אותה שניק ראה אותם. אבל רק בגלל שהיא הייתה כזו לחוצה, שניק כנראה לא פירש נכון את מה שראה, זה אומר שהיא כנראה בחרה בניק. והסוף בכלל היה ענק
האם מתפתח לנו מרובע אהבה - רידג'-ברוק-ניק-טיילור ? אני מקווה שכן, כי כשמוסיפים את טיילור לנוסחא, יהיה מעניין. זה בטוח!

Shiri from the block

Active member
חח אשכרה! אני זוכרת אז כשפירסמו תמונה מהסצינה- לא הבנו מה לעזאזל הולך שם../images/Emo6.gif

לינה18

New member
נכון, אני זוכרת עד כמה הייתי בשוק

כשראיתי את התמונה בפורום. חשבתי לעצמי:אוי מיי גאד! מה הולך שם?

א ר י ק ל

New member
זו הצטברות של עודף של אלכוהול,

עם גבר ממורמר. אם ברוק הייתה עושה זאת הייתם סוקלים אותה.

faery18

New member
הפרק היומי../images/Emo192.gif

טיילור פשוט משחקת מדהיםם!! חחח איך היא בכתה לניק שאין לה לאן ללכת, איזו חמודה
ומגיע לברוק! מה קרה היא לא שמעה את הפיתגם הידוע:"אל תעשה לחברך מה ששנוא עלייך"?? זה כ"כ מגעיל איך שהיא רוקדת על שתי חתונות! רגע אחד עם רידג' שנייה אחרי עם ניק ועוד מעיזה לכעוס! ואת טיילור כמובן שאפשר להבין, רידג' המניאק זרק אותה לטובת ברוק, והיא נישארה בודדה, ולכן נאלצה לפנות לאלכוהול, ניק אותו הסיפור.. ועכשיו הם מתנחמים שיכורים זה בזרועות זו. אבל הכי הרג אותי הפרק, התירוץ של ברוק "רק ניחמתי את רידג' על מות אחותו"
רואים שלרידג' וברוק כואב מאוד על פלישיה... מילא ברוק.. אבל רידג'?.. נו טוב מה כבר אפשר לצפות מגבר שעזב אישה כמו טיילור
...

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifהסוף היה כ"כ צפוי!!

וכמה כבר אפשר למרוח את הבחירה של ברוק? לא סבלנו מספיק??? אבל לפחות אולי מתפתח לנו זוג חדש בסדרה, ולא מאוס.

לינה18

New member
הפרק היה טוב! במיוחד הסוף!../images/Emo6.gif

ברוק הזאת אין לה תקנה! אם בחרת בניק, למה שלא תגידי את זה לריג' במקום "לנסות לנחם אותו בגלל מות פלישיה?"(למרות שאהבתי את כל הסצנות ביניהם
). "ניק, זה לא מה שחשבת, אני יכולה להסביר..." אמרה ברוק לניק בטלפון בעודה במכונית, ואני שואלת אותה: עד כמה מטומטמת אפשר להיות כדי להיקלע למצב כזה מלכתחילה ולהיות סבורה שאפשר להסביר את זה?
אהבתי את הפרצוף של טיילור כשניק אמר לה:"היא בחרה בו! תפסתי אותם במיטה!" זה לא היה נכון, אבל זה לא מנע ממני לשמוח לאיד.
הסצנה בסוף הפרק היתה מצחיקה בטרוף!
די, איך טיילור ממש ניסתה להיתרחק מניק כדי להראות פחות "אשימה", אבל היה כבר מאוחר מדיי! איך המסכנה ודאי התביישה מול האישה שהיא אמורה לשמש לפניה דוגמא!

לינה18

New member
ועוד דבר-ברוק דומה לריג' או שברוק

דומה לריג'? קופצת ככה ממנו לניק? לא יפה ברוק!

faery18

New member
ההבדל הוא

שההתנהגות של טיילור הייתה כי היא הייתה שיכורה, אבל ברוק מתנהגת כך גם כשהיא לא שיכורה...

למעלה