איזה פרק במיני הראשון !!! מחכה לשני מחר !!!
S sprqy New member 21/11/05 #2 פרק טוב לא?../images/Emo8.gif הפעם הראשונה שראיתי אותו הייתה הפעם שנהניתי הכי הרבה מסדרת טלוויזיה בחיי! אין על פארסקייפ ואף פעם לא תיהיה.
פרק טוב לא?../images/Emo8.gif הפעם הראשונה שראיתי אותו הייתה הפעם שנהניתי הכי הרבה מסדרת טלוויזיה בחיי! אין על פארסקייפ ואף פעם לא תיהיה.
M MeItOsH New member 21/11/05 #4 השני הרבה יותר יפה...../images/Emo118.gif קטנטן.. יש בו הרבה יותר אקשן... והוא גם קצת עצוב... אבל רק קצת..
השני הרבה יותר יפה...../images/Emo118.gif קטנטן.. יש בו הרבה יותר אקשן... והוא גם קצת עצוב... אבל רק קצת..
ש שבי הגדול1 New member 21/11/05 #5 אני לא מאמין שעוד פעם לא יצא לי לראות את המיני וכנראה גם את החלק השני לא יצליח לראות מעולם לא ראיתי את המיני סידרה ואני משתגע ממתח לדעת כבר מה יש במיני סדרה למה הם לא שמים את זה בשעות הערב???
אני לא מאמין שעוד פעם לא יצא לי לראות את המיני וכנראה גם את החלק השני לא יצליח לראות מעולם לא ראיתי את המיני סידרה ואני משתגע ממתח לדעת כבר מה יש במיני סדרה למה הם לא שמים את זה בשעות הערב???
M MeItOsH New member 21/11/05 #6 יש לי עצה...../images/Emo118.gif תוריד אתזה באימיול... גם אני עשיתי ככה...וראיתי את הסדרה ביום שבת... אבל בכל מקרה אני רואה גם מחר..וראיתי גם היום..
יש לי עצה...../images/Emo118.gif תוריד אתזה באימיול... גם אני עשיתי ככה...וראיתי את הסדרה ביום שבת... אבל בכל מקרה אני רואה גם מחר..וראיתי גם היום..
M MeItOsH New member 22/11/05 #8 אני ראיתי בלי כתוביות...../images/Emo118.gif ועדיין הבנתי... צריך פשוט לשים לב לפרטים הקטנים יותר..
M MeItOsH New member 23/11/05 #12 איכות מעולה!../images/Emo8.gif../images/Emo118.gif אפילו יותר טובה מהאיכות של הטלויזיה!
S sknr 1 New member 22/11/05 #9 זה באמת בעיה בכלל למה לא משדרים את המיני סידרה באותו ערוץ שבו שודרה הסידרה ??