איזה פרק-איזה פרק!
לא מבינה איך חלקכם (שירן) כותבים בפורום בשעת הסדרה וחלקכם (סיגל) טוענים שהפרק משעמם - אני הייתי מרותקת למרקע ונהניתי מכל רגע!
סוף-סוף רואים את ת'ורן! והוא עצבני על רידג'! ושוב אריק מגן על רידג' "היצירתיות פורצת ממנו"
. יאללה ת'ורן, תיכנס בו ותושיע את פורסטר!
ניק פשוט מדהים. הוא חייב לקבל אמי על מה שהוא עושה בימים האחרונים, הוא פשוט קורע לי את הלב בכל פעם. כנ"ל ג'קי. מדהים לראות איך תינוק קטן אחד קרע משפחות ואנשים מצד אחד ואיחד משפחה אחרת מצד שני. בראבו, בפעם המיליון, לג'ק וללסלי.
בראבו גם לסוזן, על משחק מדהים גם היום. מהבעה של "כל עולמי חרב עליי" ורגשות שכתובים לה על המצח, הרך הנולד הזה הוריד לה את כל המחסומים והראה שיותר מהכל היא אנושית. פשוט סצינה יוצאת מן הכלל, וגם רידג' וברוק היו לא רעים בכלל. אני אישית אוהבת את הדרמות האלה והרגשות שצפים ועולים. אמנם אין אקשן או התפתחות עלילתית, אבל יש לנו התפתחות מדהימה של דמויות והוכחה שלבראט יש צוות שחקנים יוצא מן הכלל, וכדאי שהוא ימשיך לתת להם שורות טובות ועלילות טובות. בראבו!!!
לא מבינה איך חלקכם (שירן) כותבים בפורום בשעת הסדרה וחלקכם (סיגל) טוענים שהפרק משעמם - אני הייתי מרותקת למרקע ונהניתי מכל רגע!