איזה פרק-איזה פרק!

girlontop

New member
איזה פרק-איזה פרק!

לא מבינה איך חלקכם (שירן) כותבים בפורום בשעת הסדרה וחלקכם (סיגל) טוענים שהפרק משעמם - אני הייתי מרותקת למרקע ונהניתי מכל רגע!
סוף-סוף רואים את ת'ורן! והוא עצבני על רידג'! ושוב אריק מגן על רידג' "היצירתיות פורצת ממנו"
. יאללה ת'ורן, תיכנס בו ותושיע את פורסטר!
ניק פשוט מדהים. הוא חייב לקבל אמי על מה שהוא עושה בימים האחרונים, הוא פשוט קורע לי את הלב בכל פעם. כנ"ל ג'קי. מדהים לראות איך תינוק קטן אחד קרע משפחות ואנשים מצד אחד ואיחד משפחה אחרת מצד שני. בראבו, בפעם המיליון, לג'ק וללסלי.
בראבו גם לסוזן, על משחק מדהים גם היום. מהבעה של "כל עולמי חרב עליי" ורגשות שכתובים לה על המצח, הרך הנולד הזה הוריד לה את כל המחסומים והראה שיותר מהכל היא אנושית. פשוט סצינה יוצאת מן הכלל, וגם רידג' וברוק היו לא רעים בכלל. אני אישית אוהבת את הדרמות האלה והרגשות שצפים ועולים. אמנם אין אקשן או התפתחות עלילתית, אבל יש לנו התפתחות מדהימה של דמויות והוכחה שלבראט יש צוות שחקנים יוצא מן הכלל, וכדאי שהוא ימשיך לתת להם שורות טובות ועלילות טובות. בראבו!!!

יניב1

New member
פשששששששש, אם טלי מחלקת

ככה בראבואים אז בטח פרק ממש טוב, וחסר לוידאו שהוא לא הקליט לי, אני שובר לו את הצורה אם לא!!!

S c a r l e t t

New member
לא התלהבתי בכלל

כן, סוזן לסלי וג`ק שיחקו מדהים אבל הפרק עצמו היה נורא לטעמי! ההתמרחות הזו של סטפני וחילופי המחמאות בין ברוק לרידג` עשו לי בחילה, הסצינה של אריק ותורן לא קיבלה את הכבוד הראוי לה ורק ניק וג`קי בסוף הצליחו לסחוט ממני יחס ראוי, הלב פשוט נשבר לראות את ניק ככה

girlontop

New member
../images/Emo62.gif אני חושבת שכרגע אני מדחיקה

את העלילות (רובן) ופשוט נהנית מהשחקנים, שעושים דברים נפלאים עם החומרים שנותנים להם. אני גם חושבת שמעריצי טיילור/שונאי ברוק פשוט לא יכולים להנות מהפרקים האלה, מהסיבות הברורות, וחבל. חוצמזה, הסצינה בין אריק לת'ורן היא רק הבילד-אפ, המתאבן, לקראת הבאות...

NarihS

New member
איזה פרק יפהה!!

את כל הפרקים האחרונים של השבוע אהבתי!! :) וטלי, אני כתבתי באמצע הפירסומות

NarihS

New member
סלחתי../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

יניב1

New member
לגבי הפרק של היום - דחוף ביותר!

הוידאו החכם שלי אמנם הקליט, אבל תמיד הרי חייבת להיות בעיה: והפעם, הדפוק הזה הפסיק את ההקלטה (כנראה נגמרה הקלטת...) בדיוק כשרידג' נתן לסטפני את RJ והיא החזיקה אותו והתחילה לבכות. כאן הוידאו סיים את ההקלטה. היתה לי הרגשה שזה גם היה הסוף של הפרק והוידאו פיספס כמה שניות, האם אני צודק?

girlontop

New member
לפני או אחרי שהיא נאמה

על כמה שהתינוק מזכיר לה את רידג' כשנולד, נישקה אותו והבטיחה להגן עליו תמיד, כאילו היה בנה, בעוד ברוק מזילה דמעות ברקע?
כי ככה זה נגמר...

יניב1

New member
לפני, ועם זה אפשר לסכם את הפרק:

ולהגיד שהיה פרק בסדר. אולי לא מעולה מעולה כמו שחשבתי (טלי, הלהבת אותי קצת
) אבל היה פרק די טוב. כדילקמן:
מקום I לת'ורן. "רידג' תמיד משתלט על הכל", ממש מבטא את הרגשתינו!
ניק וג'קי. שוב, ג'ק ולסלי מוכיחים את גדולתם. משחק פשוט אדיר!!!
סטפני. לא היה לי ספק שהיא תגיב בקרירות, אבל שיחקה מעולה.
לרידג'. כמה שאני בעדו ובעד ברוק, אתה לא יכול להכריח את אימך לאהוב את ברוק בכוח, מספיק עם ההשתלטות הזאת על כל העולם, נמאסת! ציון יומי
8. לא יותר מזה.

girlontop

New member
אם היית רואה עד הסוף

הציון היה עולה לפחות בעוד חצי ספרה
. זה לא היה פרק מושלם, אבל אחרי כ"כ הרבה זמן שבראטלי האכיל אותנו ב%$#& אני חושבת שהפרקים האלה הם שיפור רציני - 8 זה ציון מכובד ביותר והלוואי שכמה פעמים בשבוע נוכל לחלק ציונים גבוהים במקום פיהוקים.

לינה18

New member
גם אני לא אהבתי שריג' דרש ככה

מסטפני לאהוב את ברוק, כי זה כבר מזמן מאוחר מדיי בשביל שתי אלה להשלים והגיע הזמן שהוא יבין את זה.

למעלה