איזה פקק היה....

Shark Alarm

New member
איזה פקק היה.... ../images/Emo26.gif

ראיתם איזה פקק היה במשה דיין
מסתבר שהרמזורים בצומת ברמת אליהו, איפה שהבנין של בזק, לא עבדו, היה ממש סיפור, בסוף האוטובוס שנסעתי בו (163) פנה ימינה ושינה את מסלול הנסיעה שלו כדי לא לבזבז זמן (כל הכבוד).. ד"א- אם כולם היו מכירים, הייתי יכול לומר צומת מס' 82, אבל כנראה שעדיין העירייה לא הוציאה את המפה עם מספור הרמזורים. (לפחות יש את אותה מפה באינטרנט)

Guy Schlesnar

New member
אני נסעתי מקניון הזהב

גם הרמזורים שם ובצומת הבא (פנייה שמאלה לאחוזת ראשונים,לא זוכר את שם הרחוב) לא עבדו,היה בלאגן נורא. מה שהפריע לי במיוחד זו העובדה שלא היו שם שוטרים,לא סיירת ראשונים שגם ככה לא עושים כלום. ריק. נותנים לאנשים להסתדר לבד כשמשהו לא עובד,במקום לשלוח שוטר או מישהו שיעשה סדר.

Shark Alarm

New member
צריך מישהו שיזום ויתקשר אליהם../images/Emo26.gif

כדי שאז הם יבואו (וגם אז זה אולי ולא בטוח)... להזכירכם הטלפון של המוקד העירוני הוא 106 (אפשר להתקשר מכל טלפון)

jak44

New member
GUYמה אתה מיתפלא??

אין שוטרים בראשון והסירת השחורה היא רק לעשות דוחות כדי להעשיר את קופת העיריה אז נא להוריד ציפיות מאנשי החוק

Guy Schlesnar

New member
לא אמרתי שאני מתפלא

רק אמרתי שזה מעצבן. זה כמו שמישהו חונה באדום לבן וחוסם בעצם נתיב שלם,ושוטר עובר לידו בלי לעשות כלום. זה לא מפליא,אבל זה עדיין מעצבן.

Shark Alarm

New member
תתפלא, אבל בבקרים... ../images/Emo26.gif

אני יודע שיש אנשי סיירת ראשונים שעומדים בכיכר קרית גנים ומכוונים את התנועה. כמו כן יש שוטרת מהמשמר האזרחי (אם אני לא טועה) שעומדת כל בוקר בצומת של קניון בן גוריון (קפה פולה) ומכוונת את הרמזורים ככה שלא יווצרו פקקים ענקיים.. אז צריך גם לדעת לתת קרדיט מתי שצריך

Guy Schlesnar

New member
ראסמי?

עד עכשיו כל מה שראיתי זה אנשים מסיירת ראשונים שרק חוסמים רגע את הכביש כדי לקפוץ לקיוסק או למאפייה ולקנות משהו מהר. חוץ מזה לא ידעתי שיש להם באמת תפקיד.

jak44

New member
אלה מיתנדבים שוטרים ממש אין

מיסכן מי שצריך טיפול של שוטרים בראשון תחנת המישטרה וכמות השוטרים כמו ליפני 35 שנים וזה פשוט לא מספיק.

SoldieRonit

New member
לא רק ../images/Emo6.gif

לכל המחוז (ואני בטוחה שכל הארץ
) באופן גורף הופסק הזרמת החשמל למערכת הרמזורים
אני "רק" קיבלתי את הקריאות בנידון -אבל ממש "שמחה" שלא ישבתי בפועל בפקק אחד ע-נ-ק-י

למעלה