איזה פצצה זה היה!!!!!!!!!!!!!!

KOBIandBRIT

New member
איזה פצצה זה היה!!!!!!!!!!!!!!

שני מלכים על במה אחת!!! זה היה כל כך יפה, קודם כל שקראו לה השתגעתי וצרחתי! אחר כך היא פתאום מגישה למייקל אז בכלל כמעט התעלפתי!!!!!! איזה יופי זה היה! זה היה פשוט מושלם! אני מת עליהם!! אבל כמו כל הזמן השיפוט המזוייף לא נתן לבריטני לזכות, כאילו שהריקוד של קיילי היה יותר טוב, אושהקליפ של פינק יותר יפה....טימטום!

ANITA15

New member
היה ענק!!!!!!!!

ומייקל היה כזה צנוע........ הוא אפילו גמגם קצת אפ שמתם לב. והוא אמר: "אני רוצה להודות לאמי ג´וזף..." ורק אחרי גוזף הוא אמר "קתרין". ועוד משהו... אם שמתם לב אז בריטני הפוסטמה התבלבלה והמשיכה לעמוד בצד אחרי שמייקל סיים את נאומו כי חשבה שהוא יציג את המועמדויות ואז הוא רמז לה שזה התפקיד שלה.....

KOBIandBRIT

New member
סליחה?!!? פוסטמה?

מי שפוסטמה כאן זה אתה, אז היא שכחה אז מה? חתיכת מפגר... אז מייקל לא שוכח לפעמים? אז קוראים לו פוסטמה? מפגר!

שו קללות?!

סך הכל אמרתי: בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Art Of Madness

New member
אורית לא התכוונתי ל´בעעע´ שלך... חח

התכוונתי ל´פוסטמה´ ו´חתיכת מפגר´

נו אז למה את מגיבה לי?!

תגיבי לזה שקילל לא לי
[URL='http://g.com'] ת-ו-ר-ת ה-ש-י-ר-ש-ו-ר [/URL]

Marty McFly

New member
היי, בלי קללות...

והקללה שלך לא ממש תקפה, כי היא בת, אבל לא משנה... בכל מקרה - סוף סוף ראיתי את הקטע הזה היום, ולדעתי היא לא שחכה... והוא לא הזכיר לה... הוא בסה"כ הצביע על העוגה, והיא נתנה קצת מרווח מהתודות שלו למה שהיא הייתה צריכה להגיד... אז היא לא שחכה, לפחות אני לא חושב ככה... ואני מצטער, אבל מייקל נראה על הפנים שם... כאילו, לא מבחינת מראה, אלא מבחינת התנהגות... דבר ראשון, הוא התנגד בקיר. דבר שני, הוא אמר את השם של אבא שלו במקום אמא שלו. דבר שלישי, הוא הלך כה באיטיות מוזרה כזאת והליכה מוזרה... והוא אפילו לא חיכה שאנשים יפסיקו למחוא כפיים, אלא ישר התחיל לדבר... ההתנהגות שלו הייתה מוזרה ביותר, אני מצטער...

bana

New member
מה לעשות,הבנאדם צודק!

ראיתי חלק קטן מהנאום של מייקל וזה נראה כאילו הוא מת לעוף משם, לגמור עם ההתחנפויות האלה בשיא המהירות עד שהוא התבלבל... גם המראה של הפנים שלו לא משהו אבל OH GOD יש לו גוף פצצה!! LOL

KOBIandBRIT

New member
צודק!!! ילד כלבבי!

היא בכלל לא שכחה, היא נתנה לו זמן שימחאו לא כפיים והוא אמר לה תודה הוא לא הזכיר לה! ובאמת, הוא התנהד מוזר! למה אף פעם אין לא מילים והוא כזה מבולבל ועושה דברים לא במקום? אך אך...איזה מייקל זה!

Marty McFly

New member
זה לא נכון...

הבנתי שהוא חולה, מצונן... וכנראה הייתה עליו השפעה קטנה מהתרופות...

Butterflies

New member
נו באמת?

מייקל היה מושלם שם. הוא לא התנגש בקיר רק השתפשפה לו הכתף בגלל זה עושים פיל מעכבר? זה ממש שטויות. הקטע שהוא התבלבל בשמות, היה מתוך התרגשות. מותר למלך הפופ להתרגש קיבל פרס המילניום אחרי הכל לא? הוא הלך בסדר גמור לא לאט ולא מהר. כולם מחפשים וושלות? אני לא מבינה? ודרך אגב הוא ניראה מצויין
הוא ניראה בסדר גמור, חבל על השיער שהוא לא מתולתל, אבל הוא ניראה טוב.

מה אתם רוצים?

הוא בכלל לא התבלבל בשמות! הוא אמר ג´וסף ג´קסון, קתרין ג´וסף ג´קסון, זה נקרא להתלבלב?! זה כמו בונד, ג´יימס בונד 007 (הגזמתי
) וכמו שאמרו פה, הוא נראה מעולה

bana

New member
למה כל פעם

שמייקל מופיע באיזשהו מקום הוא אומר שהוא חולה / מצונן/ דלקת גרון וכו´? אם הוא כל הזמן חולה איך הוא מסוגל לתפקד? נקודה למחשבה...

למעלה