איזה פספוס!!!

youvall

New member
איזה פספוס!!!

אם היינו רצינים על פירסום המפלגה ופירסם העצרת היינו בכיף יכולים ללכת לטעם העיר ולעשות שם חלקות פליירים ודברים כאלה, גם מבחוץ...כמות האנשים שם היא מדהימה!!! עוד משהו, שאם נוער העבודה היה יותר פעיל, היה אפשר לארגן הפגנה מהיום הראשון ליום השני או השלישי על זה שיש הפרדה בבידוק הביטחוני בין נשים וגברים-מה זה פה? כפייה דתית? אסור שאישה תבדוק גבר וגבר יבדוק אישה?חוצפה שכזו!!! ולמי שתוהה, הייתי רק היום, אז לא יכולתי לדעת שזה כ"כ מלא וכ"כ מעורר את הזעם!

Lord Buksht

New member
אני בטוח שאתה

היית רוצה שאישה תבדוק גבר אבל זה לא אמור להפריע לך וזה פשוט לא מפריע לאנשים שכן היה מפריע להם אחרת אז מה אכפת לך?

youvall

New member
שאתה עומד בתור לבידוק 10 דקות...

ואז אומרים לך שאתה צריך לעבור תור כי זה רק לנשים! זה מאוד מעצבן וזה כפייה דתית!!! מה גם כשיש בדיקה נפרדת לגברים ונשים, שני תורים, הגברים בצד שמאל והנשים בימין....זה שולח אותי למחוזות אחרים, אבל זה רק אני והמוח המעוות שלי!

tal65

New member
|זו לא כפייה דתית - זה חוק

במדינת ישראל נחקק חוק בשנה שעברה שקובע כי אישה תבידק גופנית ויערך חיפוש על גופה רק ע"י אישה וזאת לאחר כמה מקרים שנעשו מעשי הטרדה מינית ע"י שומרים לנשים שהם חיפשו על גופם. זוהי לא נקראת כפייה דתית. צריך לדעת להבדיל בין כפייה דתית ולבין שמירה על החוקים האתים. לידעיתך, גם ברכבת ישראל יש את אותה הפרוצדורה, גם במשרד רה"מ , גם במשחקי כדורסל. ועוד משהו אם זו הייתי כפייה דתית וזה היה מהלך דתי אז לנשים היה אסור בכלל להתקרב לגברים, אפילו לא להכנס באותו השער. אז בקיצור צריך לדעת להבדיל והנשים היו גם בצד שמאל וגם בצד ימין (הייתי אתמול)

../images/Emo31.gif כל מקום שיש בו קצת מן השמירה

על ערכי האתיקה והצניעות, הוא כפייה דתית בשבילך? בכל מקום שבו נשים לא רוצות להיות מוטרדות מינית, או בכל מקום שבו אנשים לא רוצים ללכת ברחוב ולראות פוסטרים ענקיים של נשים ערומות, הוא כפייה דתית? אנחנו צריכים להיות מדינת סדום ועמורה, כדי להוכיח שאין פה כפייה דתית?? דברים כמו שלך הם בדיוק מסוג הדברים שגורמים להתדרדרות המוסר שלנו והערכים שלנו. המתירנות המוגזמת הזאת הורסת אותנו.

youvall

New member
אוי תעשה לי טובה!!!

ולמה הבודקות בתור של הנשים לא הסכימו לבדוק גברים? הם פחדו שגבר יתלונן על הטרדה מינית? ומה עם הקניונים? שם הנשים לא נבדקות כי יש רק מאבטחים גברים?!? וכן! כשמורידים פירסומת בגלל שהיא לא צנועה(כי המחשוף גדול מידי) אז יש פה כפייה דתית!

ysabban

New member
בקניון לא עושים חיפוש גופני רק גלאי

וכן אישה יכולה לסרב להבדק ע"י גבר גם בכניסה לקניון לא הבנתי את הזעקה שלך הם פשוט התייעלו בטעם העיר, במקום לגרום לבעיות ובלאגן הם עשו הפרדה אף אחד לא נפגע מזה, זו לא הייתה הפרדה מטעמי גזענות. וחות מזה בתקופה של מחבלים ומחבלות מתאבדות, אולי יש שיקולי ביטחון חדשים לאישה יותר קל לחפש ולעשות בידוק יסודי על בחורה מאשר לגבר, שרק יכול לעבור עם גלאי מתכות.

אולי אתה לא יודע את זה,

אבל גברים מוטרדים מינית כמעט כמו נשים. הם פשוט מתלוננים פחות, על אף שבתקופה האחרונה התלונות מצד גברים גם כן עלו. ואם מורידים פרסומת מחוסר צניעות, זה לא בגלל כפיה דתית, אלא מפני שיש אנשים בארץ הזאת שקצת אכפת להם ממה שהילדים שלהם רואים. לא כל ההורים אוהבים שהילדים שלהם רואים בחורות ערומות בטלויזיה.

ysabban

New member
לדעתי זו אחלה התחשבות בציבור

אפילו שוטר לא יכול לבצע חיפוש על גופה של אישה ואפילו לא לכבול אותה באזיקים. באירועים מיוחדים שבהם נדרש פיזור בכוח, דואגים להביא שוטרות שיפנו את המפגינות ולא שוטרים. תראה בזה התחשבות נטו, ולא איזה ניסיון לכפות עליך דת כלשהי. זה לא כמו ליצור הפרדה ברחוב, או באוטובוס. הכל מטעמי רגישות

nightwish44

New member
נו באמת

גם אני הייתי שם ולמי שחיכה בתור נתנו להידחף לתור ליד

במקרים של פגיעה בצנעת הפרט

עדיף שנשים תיבדקנה על ידי נשים. זה הכל. במקום שאני עובד כמאבטח, בית חולים קפלן, כולם עוברים בדיקה אצלי, אבל אם יתעורר חשד מסויים, ומישהי תצטרך לעבור בדיקה יותר מקיפה, זה ייעשה אך ורק בידי בחורה נוספת.

אם כך

טוב שמחקתי. סתם מיותר. אתם רוצים להתנצח? תעשו את זה מחוץ לפורום. תקבעו דייט או משהו ותזרקו אבנים אחד על השני.

סלוניק

New member
סלח לי אם כך

על שחבר פורום מנסה לסתום לי את הפה בקללות וצעקות.

זו גם אחת הסיבות שמחקתי.

חוץ מזה שהוא לא צעק. אני שמעתי.

למעלה