איזה פספוס... השותפים לא בבית עד יום ראשון.. ואני.. לבד!.. אתם קולטים?? כמה חבל...
ז זִיגזַג New member 30/10/02 #1 איזה פספוס... השותפים לא בבית עד יום ראשון.. ואני.. לבד!.. אתם קולטים?? כמה חבל...
M mipi New member 31/10/02 #2 לפחות אתה לבד אני עם ההורים על הראש אווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף די, רוצה שכבר תעבור החצי שנה הזאת!
לפחות אתה לבד אני עם ההורים על הראש אווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף די, רוצה שכבר תעבור החצי שנה הזאת!
ז זִיגזַג New member 1/11/02 #6 לפני שנה וחצי ??... ../images/Emo66.gif מה היה לפני שנה וחצי ?? התחתנת?
M mipi New member 1/11/02 #8 לא.. לפני שנה וחצי החלטתי שאני רוצה לעוף מהבית והתחלתי לחפש מקום. כפי שאנחנו יודעים אני עדיין בבית...
לא.. לפני שנה וחצי החלטתי שאני רוצה לעוף מהבית והתחלתי לחפש מקום. כפי שאנחנו יודעים אני עדיין בבית...
ל ליאן. New member 31/10/02 #4 חבל? למה חבל? זאת הזדמנות מצויינת לקצת פרטיות בדירה.. תביא כמה בנות ותעשה מסיבה..
ז זִיגזַג New member 1/11/02 #7 ליאן יקירתי.... זאת בדיוק הייתה הסיבה למילה "חבל".. החבל בא על זה שאני לבד בבית.. פשוט כי אני לבד!.. הבנת? פשוט לא היה את מי להביא!.. אהה וכן.. שבת שלום לכולם!! קבלו משהו חמוד שיעלה לכם חיוך....
ליאן יקירתי.... זאת בדיוק הייתה הסיבה למילה "חבל".. החבל בא על זה שאני לבד בבית.. פשוט כי אני לבד!.. הבנת? פשוט לא היה את מי להביא!.. אהה וכן.. שבת שלום לכולם!! קבלו משהו חמוד שיעלה לכם חיוך....