odeliaremos
New member
איזה פיגוע קשה ../images/Emo7.gif
אני המומה, נוסעים לחפש שקט,שלווה,נוסעים להינות לעשות חיים בחופשה ותראו לאן העולם הגיע,אין גבולות ולא מפחדים לפגוע בנו ללא רחמנות, אני לא מצדיקה מוות בכל צורה,בטח לא באנשים חפים מפשע שמבלים,מתפללת היום ערב שמחת תורה שהשמיים פתוחים לקבלה ולשמיעה,שלאיהיו הרוגים,שלא יהיו פצועים קשה מיידי, שלא יהיו עוד משפחות שכולות,די מספיק אנחנו רוצים,שלווה,הרמוניה,אהבה,קבלת אחד את השני,שלום,מדליקה
ומתפללת לקדוש ברוך הוא, שיהיו לנו בשורות טובות,שבזכות שמחת תורה,כל הרוע יתבטל ולא יהיו נפגעים רבים,בואו נישא כולנו את העיניים למעלה ככל שמתפללים הרבה ככה יפתחו שעריי שמיים, בואו נתפלל ונבקש שהעולם יהיה טוב יותר, הלוואי שעוד אנשים יקראו על הפורום הזה, כי זה באמת פורום של הרמוניה, והשלמה. לילה טוב שבת שלום ואני מזוזעזת, מקווה שלא תכעסו ששיתפתי אותכם בפחד שלי על האסון הנורא
אני המומה, נוסעים לחפש שקט,שלווה,נוסעים להינות לעשות חיים בחופשה ותראו לאן העולם הגיע,אין גבולות ולא מפחדים לפגוע בנו ללא רחמנות, אני לא מצדיקה מוות בכל צורה,בטח לא באנשים חפים מפשע שמבלים,מתפללת היום ערב שמחת תורה שהשמיים פתוחים לקבלה ולשמיעה,שלאיהיו הרוגים,שלא יהיו פצועים קשה מיידי, שלא יהיו עוד משפחות שכולות,די מספיק אנחנו רוצים,שלווה,הרמוניה,אהבה,קבלת אחד את השני,שלום,מדליקה