איזה פיגוע קשה

odeliaremos

New member
איזה פיגוע קשה ../images/Emo7.gif

אני המומה, נוסעים לחפש שקט,שלווה,נוסעים להינות לעשות חיים בחופשה ותראו לאן העולם הגיע,אין גבולות ולא מפחדים לפגוע בנו ללא רחמנות, אני לא מצדיקה מוות בכל צורה,בטח לא באנשים חפים מפשע שמבלים,מתפללת היום ערב שמחת תורה שהשמיים פתוחים לקבלה ולשמיעה,שלאיהיו הרוגים,שלא יהיו פצועים קשה מיידי, שלא יהיו עוד משפחות שכולות,די מספיק אנחנו רוצים,שלווה,הרמוניה,אהבה,קבלת אחד את השני,שלום,מדליקה
ומתפללת לקדוש ברוך הוא, שיהיו לנו בשורות טובות,שבזכות שמחת תורה,כל הרוע יתבטל ולא יהיו נפגעים רבים,בואו נישא כולנו את העיניים למעלה ככל שמתפללים הרבה ככה יפתחו שעריי שמיים, בואו נתפלל ונבקש שהעולם יהיה טוב יותר, הלוואי שעוד אנשים יקראו על הפורום הזה, כי זה באמת פורום של הרמוניה, והשלמה. לילה טוב שבת שלום ואני מזוזעזת, מקווה שלא תכעסו ששיתפתי אותכם בפחד שלי על האסון הנורא

כתבת ששיתפת אותנו בפחד שלך.

ממה את מפחדת? אגב, אני אישית לא רואה טעם לכתוב על פיגועים בפורום הזה, כי זה לא תורם לכך שהם ייעלמו או משהו כזה. יש לנו את החדשות כל הזמן בטלוויזיה ובעיתונים. טוב לי להיכנס לכאן ולהתחבר לשקט ולשלווה ולא לדון שוב על דברים שדנים בהם בערוצים אחרים. זאת כמובן רק דעתי האישית
אני מייצגת רק את עצמי.

odeliaremos

New member
פחדתי על דוד שלי ../images/Emo12.gif

פחדתי על דוד שלי ועל משפחתו, עד 3 בבוקר לא ידענו מה איתם ובסוף הלכ טוב, רק הם עדיין בהלם מכל מה שקרה להם שם. שאלת אותי לע איך אני רוצה לשנות את עצמי מה אני מתכוונת לעשות, עניתי לך למעלה אם תוכלי לקרוא ולענות לי אהיה אסירת תודה. היום חזרתי מאירובי, וישבתי טיפה מול הים והיה כיף, שיחררתיע א תכל המחשבות שלי התרכזתי בי ונשמתי את הים לא היה לי מספיק זמן הלואי שהיה לי יותר זמן לשבת אבל אני יעשה א תזה כל פעם קצת זה נותן תחושה נעימה ומדהימה.

שמחה שהכל בסדר עם דוד שלך

ומשפחתו
אני קוראת את כל ההודעות בפורום
אם לא הגבתי על הודעה שאדם כלשהו כתב, אז או שאין לי מה להגיב / לא בא לי להגיב / אין לי מוזה וכדומה, או שבא לי להגיב אבל עדיין לא התפניתי להגיב עליה
במקרה של הודעתך, עדיין לא התפניתי להגיב עליה

odeliaremos

New member
לא הכרנו פה באתר../images/Emo142.gif

הכרנו פה באתר ואני אוהבת להכיר אנשים חדשים והיא מתוקה והייתה זקוקה למילה טובה טאז התכתבנו ועכשיו אני חברה שלה כמו של כולם פה בפורום החמוד הזה

כן אודליה מקסימה../images/Emo24.gif

רק חבל שהיא לא נמצאת כל הזמן במסנגר מתי שאני יכולה לדבר איתה.

למעלה