איזה פחדדדדדדד

dead-men

New member
איזה פחדדדדדדד

סוף סוף יש לי אומץ להפעיל את התוכנה EYESAFE בהתחלה רציתי לשים אותו כל שעתיים לחצי שעה ואז נשברתי ושמתי אותו כל שעה 8 דקות... אני מת מפחד עכשיו שהפרצוף המגעיל הזה יתקע לי על המחשב!!!

e-magine

New member
יופי ../images/Emo13.gif ../images/Emo49.gif דד - מן

עשית משהו, הוכחת לעצמך משהו על עצמך.

שם מפחיד, דד מאן. למה בחרת אותו?

למה אתה דד מאן? בגלל האינטרנט? זה הומור סרקסטי? זה לא משנה מה השם?

e-magine

New member
אם יורשה לי, לעניין השמות

כשהייתי חדש באינטרנט, הייתי די מזדעזע מכל מיני שמות. ברור שיש כאלה שרוצים מקוריות ואחרים רוצים לזעזע, תאמיני לי שלקח לי זמן להתרגל ל"האומלל שפוחד" והיה לנו כאן בפורום גם "החרא חוזר". אני יודע שאני לא יכול להכנס לראשים של האחרים ומנסה להכיר אותם ןלהבין אותם כמה שאפשר ולא להתייחס דווקא לתדמיות שכל אחד מנסה ליצור לעצמו.

אתה ממש צודק אימג´ין, אני סובלת

מסקרנות יתר ואני מתנצלת אם חיטטתילמישהו בנשמה יותר מדי... הסקרנות הרגה את החתול אומרים על כל פנים באקטואליה ביואל היו שמות מטורפים לגמרי כך שזה לא חדש לי אבל יש גם שמות שהם בלתי אפשריים למשל- לכבוש את ההר, זה מין משפט כזה, מושג ואיך יקראו לו? כבושי? תכבושי? הם כבר מוצאים להם כל מיני שמות חיבה, זה נורא מצחיק לפעמים. היתה אחת שקראו לה כחול ולבן אז הכינויים היו נורא יצירתיים: למשל כחולה, דגלתי הו צ´י מין קראו לו הוצ´י פוצ´י נכון מסתדרים בסוף רק הידיד שלי 11A2 זה פשוט בלתי אפשרי עם השם הזה אז שקדי ידידנו המציא לו כינוי - ידידי בעל השם המוזר ואין לי איך לקצר את זה אז ניסיתי לשכנע אותו להחליף את השם והוא דוקא השתכנע די מהר, רק שיש בעיה, אתה יודע אימג´ין, כמו עם השם האמיתי בחיים הלא וירטואלים כבר מכירים אותך אז קשה לשנות...

למעלה