איזה פורום שאווה!!!!!!1111111111

איזה פורום שאווה!!!!!!1111111111

המ. אתן פאקצות, וואנבי פאקצות, פיקטיביות, יורדות על פאקצות, שילוב של חלק, שילוב של הכל או אף אחת מהאפשרויות הנ"ל? סתם מתוך סקרנות^^. |הלאקשור|דרך אגב, לפני שנים(טוב, חודשים.) קראתי את הכתבה שאחת המנהלות שלכן השתתפה בה באיזה עיתון(אני מניחה ש'מקור ראשון' או 'ידיעות אחרונות' כי זה מה שיש לנו בבית בד"כ.) וענתה לכמה שאלות.|סלאקשור|

victoria777

New member
פורום שולתתתתתתתת!!!!!11111!!!11

בנוגע לשאלתך: אה.....הממממ.....אממממממממ... ... אני צריכה עוד זמן לחשוב על זה.

חחחחחח

הרגת אותי.. :) תגידו-אתן מדברות ככה באמת?.. עם כל ה"שיואוו" ו"לייק דה".. אולי מספיק עם שטויות? אם זה בנות 10-12 אני מבינה, אבל יותר גדולות? ברוכים הבאים למציאות.

זה בערך מה ששאלתי.

רק שלא שאלתי רק על הדיבור. והן כנראה עדיין חושבות על תשובה.

גם לך מווווווווווושייית.

אהמ. מה זה אמור להביע 'חיימאושרים עם משמעות'? אומרים חיים מאושרים, ויש לחיים שלי המון משמעות. זה שסיקרן אותי מי באמת נמצא בפורום הזה הופך את החיים שלי לחסרי משמעות?

אני, אממ מה?

דברי לאט, ברור ובהקשר לתוכן. אני אולי לא פאקצה, אבל זה לא סותר את העובדה שאני קשת קליטה יותר מרוב האנשים בעולם. (אבל היי, זה לא בגלל שאני לא מבינה! זה בגלל שאתם מדברים בשפה נמוכה מדיי בשבילי כמובן.)

victoria777

New member
אף אחת לא מדברת ככה ברצינות

מי שרוצה לדעת אילו אנשים באמת גולשים בפורום,יכול לעיין בשרשורים קודמים.בכל מקרה אף אחד לא לוקח את הפורום הזה יותר מידי ברצינות חוץ מהגולשים שבאים לבקר מידי פעם רק בשביל להשאיר הודעה כמו "כולכן סתומות". והמציאות-היא פשוט יותר מידי משעממת.

דגים הם כן מזון../images/Emo70.gif

רק פתיון כריש
לא!!!!!!!!!

Just Dust

New member
היי! בלי ללכלך על סושי|מאוהב{

סושי זה אלוהי. גם אני צמחונית, ואגב יש גם סושי צמחוני... אבל אני אוכלת דגים. שווה לטעום

למעלה