איזה פורום פא-תט

EliranMaor

New member
אז מה אם אנחנו שונאים אותך

זה פרט שולי

niro levi

New member
שמעע אתה אחד החופריםם

חחחחח זה מזכיר לי איזה אחד בבית ספר שלי.. הוא משגע את כולםםם ואף אחד כבר לא סובל אותו מרוב שהוא מציק חח. בהתחלה זה היה נחמד אבל עכשיו זה כבר דייייי תעזוב אותנו בשקטט חח אור אם את יכולה תחסמי אותו חח שיפסיק לשגע אותנווו דיי וואי כמה תשומת לב הוא מחפששש לך תציק לפורומים אחרים.. ואל תגיד שאתה לא מציק כי את הצמד מילים ילד מציק (למרות שאתה לא ילד.. אבל אתה מתנהג כמו ילד חח) המציאו עליך.. חחח פוייי סוף סוף התפרקתיי זה היה אצלי הרבהה זמן חחח

kobbar

New member
../images/Emo41.gif יאללה היה לי ממש נחמד ../images/Emo8.gif לילה טוב לכולם

היה לי ממש כיף באירוח פורום הנחמד והנעים הזה שהענקתם לי.. כרגע אני צריך ללכת.. תודה רבה על שעה כיפית ונחמדה, נדבר בעוד שבוע, שבועיים, חודש, כשאני אחזור לפה לעוד איזה נגלה של הצקות
אני אוהב אתכם, שמרו על עצמכם, אור כהן - את מלכה
אלירן, אתה ממש מצחיק
שלומית, לייטן אפ WOMAN, טייק איט איזי, 'שתחררי
משהו אחד במשותף כבר יש לנו, שנינו מקום 1 בכמות ההודעות בפורום שאנחנו הכי אוהבים... שלכם באהבה, קוב-קוב נ.ב: אופירה - עוד לא הוכחת לי שאת בת
העניין חייב אימות.... (תמונה או מפגש..)

Ofiraaaa

New member
לך תיפגש עם אמא שלך..

תגיד מה אתה בסדר?! ממתי לזכר קוראים אופירה? XD

McFreaKy

New member
אבל למה אתם מגיבים בכלל?

אתם רק נותנים לו את מה שהוא רוצה. פשוט תתעלמו מההודעות שלו מעכשיו. אל תגיבו לאחת אפילו. כולם. ביחד. ואור, באמת שאת יכולה פשוט למחוק לכ הודעה שלו, אני לא מבין למה לא. וזהו, בסופו של דבר הוא ישתעמם אם לא יקבל יחס. ככה טרולים עובדים.
בא לי שוקולד.

סינטטית

New member
אתה לא מכיר את קובי.

כשאני אמחק, הוא יחזור. כשאני אחסום, הוא יחזור עוד יותר. אני מכירה את הנפשות הפועלות.
נותנים לו מה שהוא רוצה, והוא הולך.. חח והאמת שזה קצת משעשע, אז מה אכפת לי

timon12

New member
קוביבו תקשיב לי ותקשיב לי טוב,

יא חתיכת הומו מתרומם, חתיכת קוף אומלל וחסר חיים .

EliranMaor

New member
אפשר בלי השמצות?

אמנם אני לא אור אבל עדיין..בלי השמצות וכאלה בפורום
[או לפחות לשמור על פרופורציות:X ]

למעלה