איזה פורום פא-תט

../images/Emo127.gif אחי אתה צודק אבל בטירוף הכי הפורום הזה

זה פורום של אנשים קאקאאותתת אני קטבתי פההה לפני קמה חודשים וסינתתית המנהלת באה וירדה עליי וצחקה עליי ונעלבתי ולא היה איכפתתת לה בכלל אני לא ידעתי מה אני הולך לעסות איתה היא לא נורמלית אני לא מבין מהההה באתי לפה אהבתי את סירנגיה אבל מה כאילו ככה מתייחסים לבנאדם חדש עם בעיות כאילו מה ניסגר זה לא יפה ועוד הפורום כזה כולם אומרים לה---כן אור כן תמשיכי הוא חוצפן--כאילו הם באים עליי אתה מבין אחי עכשיו מה.. מה אני יכול לעשות, אז הלכתי מהפורוםםם למה מה אני יכול אבל זה לא בסדדדר רק בגלל האנשים פה בפורום והמנהלת הלא מוצלחת אני עזבתי ת'פורום למה אתה מבין אחי אני לגמרי גמרי בראש של סינרגיה יש להם שירים סוףףףף הדרך של הסטלה אבל זה לא בשבילי האנשים האלה והיחס הזה שאני קיבלתי למה זה עשה לי רעעעעעע

kobbar

New member
איזו הפתעה, רועי מכרמיאל ../images/Emo12.gif אני מסכים איתך!!

kobbar

New member
האמת שלא, לקח לך שעתיים להבין שזה אני !!!

וגם זה היה אחרי שנתתי רמזים מאוד עבים בפורום שלנו של הכיתה ואז גם עברתי להציק לך בפורום סינרגיה, ואז עשית 1 ועוד 1... ואז גם לפי מה שהבנתי ממך שחף (X SLIDER) מהפורום של מצעדים בא וגילה לך שזה אני... (ואת בתמורה דפקת אותי אחר כך עם המספר טלפון לתפוז) {פטיש} בוגדת !!!

סינטטית

New member
חחח זה היה יומיים , לא?

יא מעצבן
ואם לא שחף, ולא היית אומר לי, לא הייתי יודעת שזה אתה. ואני לא דפקתי אותך, זה היה לטובתך וכבר הסברתי לך את זה! אז אל תעשה לי רגשות אשמה עכשיו X:

EliranMaor

New member
אור!לא להתעצבן!

תראי מה הוא עושה בפורום! לא מגיע לך להתעצבן ככה! תחשבי על האשה המטומטמת שהייתה אז כשהיית בגלידריה איתי ועםם דוד... עכשיו תצחקי... עכשיו הכל טוב

kobbar

New member
שלומית, אני קובי ואני טרול חמוד, קחי בצחוק../images/Emo8.gif

EliranMaor

New member
../images/Emo45.gif!!

פעם הבאה שתתחתן עם טרול, אז אולי הילדים שלה יהיו יותר גבוהים

kobbar

New member
HEY.. אם אתם צוחקים על מה שנראה לי שאתם

צוחקים, זה באמת באמת באמת לא כל כך בסדר.. (אישה שנשואה לגמד ויש להם ילדים..)? לדעתי זה דווקא יפה לראות אנשים עם קשיים כאלה ואחרים ומגבלות מצליחים להשתלב ולהצליח, מגיע להם כל הכבוד ולא אייקון של
מלגלג...
אלירן, לא יפה!!!!!!!

EliranMaor

New member
הא?../images/Emo122.gif

קובי, אמנם זה יהיה חדש לך, ואני יודע שתקח את זה קשה, אבל יש דברים שאתה לא יודע אז עדיף שסתום

למעלה