איזה פורום נפלא!!!

lala8

New member
איזה פורום נפלא!!!

במקרה הגעתי, חובבת גינון עירוני ידועה, הדלקתם את בלוטות הגננית שבי, אני הולכת לעבוד בגינה היום. תודה.

גבי 26

New member
אכן צדקת פורום נפלא!

אין לי הרבה הזדמנויות לפרגן, כי אסור להכניס מין שאינו במינו בשרשור של פרחי העונה
.הנה נפלה לי הזדמנות לפרגון ואני מודיעה 'אין כמו הפורום הזה' תודה לכל מי שעושה במלאכה למנהלות למומחים בעלי הסבלנות הרבה וכמובן לאנשים הנפלאים הכותבים כאן קבוע.

wildcat6

New member
פורום מקסים בשל אנשיו המדהימים

היום עבדתי שלוש שעות בגינה של הסבתא בבת ים בזכות חברי הפורום היו לי הרבה בצלים לשים. גליתי כמה דברים טובים וכמה גרועים. החבר'ה שבנו את החומה המקיפה השאירו מאחורהם זבל הרבה חוטי ברזל, חשמל, קורות עץ ובטון. חלק סיקלתי וחלק החבאתי (בגלל חוסר בכלים מתאמים) מה שטוב גילתי שהאדמה טובה יותר ממה שחשבתי (מין אדמה בצבע קרם לא חול) בקשר לנרקיסים ששתלתי שם גילתי שהיו שם נרקסים שפשוט כנראה סיימו את החיים שלהם, כנראה בגלל שהיא לא יכולה להשקות. אבל מעבר לזה גליתי הרבה בצלים של "נץ חלב" שכבר מבצבצים (שימח מאוד) שתלתי כובע נזיר שיכסה את החומה (קצת תורמוסים וחוטמית) צילומים ישלחו אחרי שהגינה תפרח (בתיקווה שזה יקרה)

טסונמי1

New member
../images/Emo6.gifמה קרה לכם?מה הרגשנות

שקפצה עליכם?אים הפורום מוצלח או לא סיכומים מצולמים באביב- ועד אז לנצל ימים יפים כדי שתהיה משמעות לגשם

wildcat6

New member
ניצלתי שירשור כדי לספר על ההתקדמות

3 שעות השקעתי בגינה של הסבתא שנישארה פעורת פה מעוצמת ההשקעה, אמרתי לה שזה גם אימון בקרוב אצטרך להשקיע בגינתי הפרטית. עשיתי לה הפתעה היא לא ידעה שאני אגיע לעבוד בגינה. רציתי לחסוך את הדיון של לא בשבת ותיהיה עם הילדים.

wildcat6

New member
בעיקר בצלים שקיבלתי

נרקיסים ועוד משהו שאני לא יודעת מהו רק שהוא נראה כמו בטטה (אותם קיבלתי במפגש בזיכרון) לאורך החומה שתילים וזרעים של כובע נזיר קצת חוטמית ותורמוסים היו שם הרבה בצלים של "נץ חלב" שכבר החלו לבצבץ זיהוי של חמותי. רוב העבודה היתה לנקות את הזבל שהשאירו האנשים שבנו לה את החומה

טסונמי1

New member
בהחלט כן אים כי בשנה הראשונה

עמוד הפרחים לא יהיה ענק - שנה לאחר מיכן תתחיל החגיגה

עדנה מ

New member
קיבלנו שתילים של חוטמית באביב

ושתלנו אותן בגינה. הן התפתחו - מצמח קטנטן למשהו די גדול [נבטו אצל חברים מזרעים שנפלו מצמח האם שהיה בעל עמוד ענקי - ופרחים בצבע בורדו]. אתמול ראיתי שכל הניצנים של החוטמיות וכל העלים החדשין והצעירים - שחורים ומתנוונים. לא ראיתי כל מזיק, אבל נראה שהצמח חולה. כמה מעליו יבשים בחלקם. האחרים נראים בסדר גמור, כמו תמיד [וזו הסיבה שלא שמנו לב לבעיה קודם לכן]. מה לעשות? אין לי מצלמה דיגיטלית, ולכן צילום לא בא בחשבון... האם יש למישהו מושג מה קורה לחוטמיות שלי?!...

טסונמי1

New member
נישמע כמו התקפת פיטריה כל שהיא

אני מקווה שהחוטמית בשמש- ממליצה לחתוך את החלק הנגוע עד למטה- יצא חדש

עדנה מ

New member
החוטמיות אכן בשמש - האם תהיה

התחדשות עוד בחורף זה? האם למרות הגישום נזכה לפריחה? תודה בכל מקרה...

למעלה