איזה פורום נפלא

מצב
הנושא נעול.
איזה פורום נפלא

איזה פורום נפלא
ואיזו ברת מזל אני שמצאתי אותו. אין ספק שהוא מציף רגשות בעוצמה והחשוב מכל הוא שעכשיו אני כבר לא כל כך בודדה. אז כמובן שיש לי כמה שאלות: כמה זמן צריך לחכות עכשיו במסלול של דר' קלדרון? (אני שוקלת לעבור מאחר והמסלול שלי, לצערי, שובת בקיץ). מה זה פועה? ואיך בכל זאת יש סינכרון אישי בין התורמת לנתרמת במסלול של קלדרון, אם הנסיעה היא בקבוצה? האם במרפאה ברומניה ההחזרה נעשית תחת אולטרסאונד? תודה מראש, ניצת הדס

חדשה? אם כן, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

איזה פורום נפלא
ואיזו ברת מזל אני שמצאתי אותו. אין ספק שהוא מציף רגשות בעוצמה והחשוב מכל הוא שעכשיו אני כבר לא כל כך בודדה. אז כמובן שיש לי כמה שאלות: כמה זמן צריך לחכות עכשיו במסלול של דר' קלדרון? (אני שוקלת לעבור מאחר והמסלול שלי, לצערי, שובת בקיץ). מה זה פועה? ואיך בכל זאת יש סינכרון אישי בין התורמת לנתרמת במסלול של קלדרון, אם הנסיעה היא בקבוצה? האם במרפאה ברומניה ההחזרה נעשית תחת אולטרסאונד? תודה מראש, ניצת הדס
חדשה? אם כן, ברוכה הבאה

ראשית פועה הוא מכון (רפואה ע"פ ההלכה) וזה מיועד לאנשים דתיים שרוצים ללכת ע"פ ההלכה. בנושא תרומת ביצית: שלא יהיה פשלה ויחליפו בזרע ואז האישה עוברת עברה. דרך האתר (המצורף) אפשר ליצור איתם קשר. שנית: לגבי מסלול ד"ר קלדרון אין לי פרטים כי אינני במסלול זה. לגבי הסנכרון האישי - אני חושבת שעושים זאת דרך סוג הדם והמראה שלך. בהצלחה לגבי פועה לחצי על הלינק. http://www.puah.org.il

אפשר תיקון קטן? מכון פועה מיועד

חדשה? אם כן, ברוכה הבאה

ראשית פועה הוא מכון (רפואה ע"פ ההלכה) וזה מיועד לאנשים דתיים שרוצים ללכת ע"פ ההלכה. בנושא תרומת ביצית: שלא יהיה פשלה ויחליפו בזרע ואז האישה עוברת עברה. דרך האתר (המצורף) אפשר ליצור איתם קשר. שנית: לגבי מסלול ד"ר קלדרון אין לי פרטים כי אינני במסלול זה. לגבי הסנכרון האישי - אני חושבת שעושים זאת דרך סוג הדם והמראה שלך. בהצלחה לגבי פועה לחצי על הלינק. http://www.puah.org.il
אפשר תיקון קטן? מכון פועה מיועד
לכולם. האנשים שעובדים שם דתיים אך המכון מקבל את כולם. בקשר למסלול קלדרון לא יודעת כי הייתי במסלול אחר. בכל אופן בהצלחה!

בריזה1

New member
היי ניצת

איזה פורום נפלא
היי ניצת
את הסנכרון עושים באמצעות תרופות,כלומר - מכינים את הרחם כשבועיים לפני הנסיעה עם כדורים לעיבוי רירית אסטרופם/פרוגינובה אותם מתחילים לקחת בימים הראשונים למחזור. אם המחזור לא מתחיל במועד הרצוי הרופא נותן לך גלולות נגד הריון ואומר לך מתי להפסיק אותם ע"מ לתזמן מחזור. ההחזרה אצלי נעשתה בהנחיית אולטרסאונד. בהצלחה.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

איזה פורום נפלא
ברוכה הבאה!

בטיפול תרומת ביציות,ולא משנה באיזה מסלול,חייב להיות סינכרון בין התורמת לנתרמת. הרופא מכין את התוכנית הן של התורמת והן של הנתרמת,ולא שמעתי שיש בעיות מהבחינה הזאת. את מוזמנת להצטרף אלינו ולספר את סיפורך,והכי חשוב ,מאחלת לך הצלחה בטיפול הקרוב!

תודה רבה על התשובות

איזה פורום נפלא
תודה רבה על התשובות
עזרתן לי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה