איזה פורום מת.

ALiCiA SpInNeT

New member
איזה פורום מת.

דרושה פה מנהלת אישה, לא מנהלים שמתלבשים בבגדי נשים (אם אפשר, באותו תא הלבשה, כשהאחד מסדר לשני את החזייה במערכה שמזכירה את סצינת הsweet-dude הבלתי ניתנת להדחקה). תתאפסו על עצמכם, אפסים. אם הייתי רוצה לשמוע תגובה של ילד בן תשע למוצא פיו של כתב חדשות הייתי כבר מזמן מציצה (יורקת) ל(הכנס כאן שם הכבשה השחורה הנוכחי/ת בפורום) בזמן שהוא מקבל הצלפות מהלשון השעירה של משה נוסבאום ומאזינה למתרחש. איפה המקוריות, זרגים? כל ההיצע מסתכם בלינק לכתבה אקראית ואז שורת נאדים מנסים את מזלם כמו בערב חג אצל משפחת זיידמן. אחריי למחתרת עוד יקום פה פורום הומור לבן(בהנהלת מייקל ריצ'ארדס)! (מה, מי זאת, מאיפה צצת, תחזרי למטבח, יש לי נעליים יותר מצחיקות ממך- ואני לא ליצן, תקחי את האוטובוס הראשון חזרה לתעלת הלידה של אמא שלך, איך הידיים שלך מצליחות להקליד ולשרת מינית גבר בבת אחת, רדי למצב 69, בואי, תאכלי לי את המלפפון ותירקי את הגרעינים, ניפגש בבקו"ם- ותדאגי שהוא יהיה רותח, אישה, טינופת, מנוולת, יהודונת. מודה באשמה.) יאללה, זונות כולכם.

ALiCiA SpInNeT

New member
ההההה. (סיגריה)

לא חייבת דין וחשבון למה כתבתי בשבע בבוקר. לא חייבת גם צלע לאף אחד בשם אדם. תמותו זונות של ערבים אוקיי!?!!

Seidman

New member
טרחת לפתוח ניק, אבל להחליף סינר?

ואני די בספק אם מישהו יודע כאן מי זה מייקל ריצ'רדס. אני בספק אם מישהו יודע כאן מה זה הומור שחור. איפה היו הימים שכולם היו נגד הירוקה

אל תהייה דגנרט, זה לא הזמן

אבל אם זה יעודד אותך אני תמיד יכולה להכין לך קפה ממש גרוע, או להכשל בטסט, או להשאיר סימני שיניים ולגרום לך להסתובב שבועיים עם תחבושות וקטטר
.

ALiCiA SpInNeT

New member
מי פתח ניק, יא שמן?

(אלא אם כן ב'ניק' אתה מתייחס לטוסיק שלך, אז אולי יש דיון על מי פתח אותו ולמה לעזאזל.) אתה גרוע, ורק מחזק את הטענה שלי. לך, תקבור את עצמך בחול ותשאיר רק את הראש בחוץ, אולי יבוא איזה יען וישתין לכיוון שלך. אני מהזה אוהבת צ'יקפייטס.

אין לך חיים. אל תדאגי, זה סקסי.

כאילו, תראי אותי! ........ (טוב טוב הבנתי, המבט שלך במחשב שרף כמה קופסות נתיכים בשרת הראשי שלך. פשוט לא יכלת לתת לי להנות מהספק הא??).

ALiCiA SpInNeT

New member
עסקה

את תשלחי תמונה, אני אף אשקול להסתכל בה - אבל לעולם-עולם אל תדברי יותר דיבור בסגנון "יכלת", כמו שדיברת כרגע, מהסיבה הפשוטה שאין מילה כזו בשפה העברית ומי שיחרב את השפה דמו בראשו. בכל רגע עכשיו יהיה לי את הפין של המנהל שלכם בהישג יד (פינצטה ליתר דיוק) ואני לא אהסס לדקור איתו אנשים.

מה לא בסדר איתך?

כאילו, הרבה דברים אני מקווה, אבל יכלת זה לגמרי ביטוי לגיטימי (YOU COULD, בלשון עבר - או שאת בקטע של להגיד "היית יכולה"? - לחלקינו יש אישיוז עם זה שנולדנו במדינות בהם שותים קפיטליסטים בקפה של הבוקר).

ALiCiA SpInNeT

New member
וואי, את נשמעת שמנה

זה לא כאילו יש לך שם, כתובת, אפילו מספר. שמנה וזהו תמיד רציתי להגיד לך משהו, שמנה, אבל אף פעם לא מצאתי את ההזדמנות. תרשי לי. יא דאבה, אין כזה דבר אייס קפה מחלב דל שומן! גם לא גלידה, או חומוס דל, או חסה. תסגרי את הלסת, שלא כולנו נישאב פנימה. שמנה, הפרה לא מיניקה את העגלון שלה וחוששת שמא ישמין. אין כזה דבר. זה לא טבעי. מטומטמת. את לא רוצה להיות ספה שאף ספק לא מצליח להעמיס, תסגרי את הפה. אל תאכלי גלידה, טיפשה, אל תשתי אייס קפה כשאת יוצאת עם החברות שלך מפורום שומרי משקל לארקפה ומרגישה חשובה. זה לא בטבע, את לא אמורה לעשות את זה. חלב זה חלב. אם מוציאים מזה את השומן זה לא ברווז צעצוע לא יודעת, פשוט חשבתי על זה פעם. ואם פגעתי בך אישית אני מהזה מצטערת. תכיני לעצמך קפה עם אקסטרה כפית סוכר רזה ממני באהבה.

בשם קהילת הדבות של הפורום, ../images/Emo163.gif

תנוחי!!!!! אגב,אייס קפה עם חלב דל שומן זה לחלשי אופי, ונשמע לי שלך יש אופי של פרה יותר מאשר לי. ככה שחומד, תשיגי פסיכיאטר שיסדר את זה עם כמה כדורים, או שתפסיקי לחלוק עם כולנו את עצבי המחזור (שאגב, אני לא אתפלא אם יוצאות לך משם חתיכות שומן בנוסף) שלך. בתודה, חברי הומור שחור שתוהים ממתי ההומור השחור שפה נהפך ללא מצחיק ולא שחור.

ואי, אותך אני אוהבת

אלוהים, סופסוף מצאתי סיבה לכתוב בפורום הארור הזה. יו בטר בי וורת' איט ביץ'. (תרגיעי את האסטרוגנים, גם לי יש ואגינה וגם אני שנונה כמו המוות. נראה לי שניסיתי לעשות בונדינג. וורק וויט מי היר)

misteranderson

New member
יייהה../images/Emo6.gif

קדימה! להוריד חולצות ולהתחיל קרב כריות! (...אני מחכה...) (...נו...)

עד שמצאתי אישה מצחיקה,

אני לא הולכת להבריח אותה עם המשאלות הלסביות הארורות שלך. (למרות שהכלבתא נולדה 3 שנים לפניי, וזה מטריד אותי כמו כל קטין ארור אחר שיראו לי את הקמטים לפניו). [אגב, זאת רק אני או שה"נו" הזה שכתבת בתוך הסוגריים נראה כמו תחת?, הממ, נוט טו סלף - להפסיק עם ביקורי ההתייחדות עם אסירים בטחוניים].

תירגעי. ../images/Emo163.gif

את לא שנונה. [לא אמרתי שאני כן, אבל אני לא משקרת לגבי עצמי, כמוך.] בושי לך, אישה. הו אפונה, את יודעת שהכל מאהבה נכון?
*רכרוכית*

אני דווקא כנה עם עצמי מאד,

אני יודעת שיש דברים שאני טובה בהם (שנינות, בליעות, גפילטע), ויש דברים שאני גרועה בהם (לא מצאתי, אבל בטוח כמה יצוצו). את מצד שני, צריכה להפנים שנולדת ערימות של זמן אחרי התקופה הטובה באמת, ועל כן אין לך כ"כ נגיעה במציאות. וכמו שציטטתי לעצמי מישהו פעמים רבות, אני מעדיפה שאנשים ממש איכותיים ישנאו אותי, משאנשים ככה ככה יאהבו אותי. אז פור קראיינג אאוט לאוד, תבחרי כבר קבוצה, תדבקי בה, תכנסי לי באמאמא או שתסגדי לי. רק בלי הלימבו המבלבל הזה..

לעולם לא אהבתי אותך. ../images/Emo163.gif

עצם העובדה שאת מייללת פה כמו חתול מיוחם מאלצת אותי להפנות אותך לפורום סקס לנוער (לצעירים בנפשם, למרות שהציצים שלך כבר נוגעים ברצפה), בתקווה ששם תמצאי מנוח. היי שלום אפונה מלנכולית.

למעלה