חחחחחחחח
B Beneath The Remains New member 3/12/02 #26 ראיתי.... ואם זה ציטוט אז ממש מצטער..יש לי זיכרון הכי דפוק אני אפילו לא זוכר לפעמים את המילים לשירים של טול אז את מצפה ממני שאני אזכור ציטוטים מסרטים אבל יש לי זיכרון צילומי טוב... כאילו מקומות ופרצופים אני זכר ולא שוכח.. זה את השם שאני כן...
ראיתי.... ואם זה ציטוט אז ממש מצטער..יש לי זיכרון הכי דפוק אני אפילו לא זוכר לפעמים את המילים לשירים של טול אז את מצפה ממני שאני אזכור ציטוטים מסרטים אבל יש לי זיכרון צילומי טוב... כאילו מקומות ופרצופים אני זכר ולא שוכח.. זה את השם שאני כן...
C cha ching New member 3/12/02 #27 אז אתה זוכר את התוכי?! כשהוא רב עם שורטי... (הכושי המסומם..) לא משנההההההההההההה......................
אז אתה זוכר את התוכי?! כשהוא רב עם שורטי... (הכושי המסומם..) לא משנההההההההההההה......................
B Beneath The Remains New member 4/12/02 #28 כן.... הכי הצחיק אותי זה הצמח של הוויד...שהוא גדל והוא מעשן את המסומם הזה...חחחח זה קרע אותי כאילו היו הרבה דברים שהצחיקו אות י אבל זה מה שעלה לי בראש עכשיו
כן.... הכי הצחיק אותי זה הצמח של הוויד...שהוא גדל והוא מעשן את המסומם הזה...חחחח זה קרע אותי כאילו היו הרבה דברים שהצחיקו אות י אבל זה מה שעלה לי בראש עכשיו
M MelodicTruth New member 4/12/02 #29 אוי לא!!!! ועוד חשבתי שלכאן ההומור הרדוד בסגנון של מת לצעוק לא יגיע