איזה פורום מקסים!!!

brock lesnar 2

New member
איזה פורום מקסים!!!

אחרי שכתבתי את ההודעה של החדש שכחתי ממנה ועכשיו באתי וראיתי את כל התגובות! יו אתם ממש פורום אוהב! ואני חייב לאמר כמה דברים: 1. גמרתי את הספר ה1 ב4 ימים ועכשיו קראתי את הסוף ו... זה סוף פשוט אדיר למרות שראיתי את הסרט, כל הקטע כל הקטע עם סניפ ואבא של הארי. 2. יש רמז בסרט למה שהולך לקרות: עמ' 265: "תמיד החפים מפשע הם הקורבנות הראשונים, כך זה היה בזמנים עברו כך זה גם היום אמר רונאן." זה מען רמז על מה שהולך לקרות בספר ה2 עם המוגלגים. 3. לא הבנתי איך לפני ש'המראה של ינפתא' הועברה למקום הזה של אבן החכמים, האיש שהיה אמור לחפש את האבן היה מוצא אותה כי נגיד הוא היה מגיע ולא מוצא כלום... 4.האם ווד (קווידיץ')= פרסי וייזלי? כי הם בסרט אותה הדמות. 5. לפי הספר, אחרי שקיווריל לא הצליח לפרוץ לגרינגרוטס (נו בנק הקסם או משהו כזה) וולדמורט התלווה אליו והתעלק עליו, אבל גם שקיווריל היה בקלחת הרותחת (לפני שניסה לפרוץ) הוא חבש את הטורבן, למה? 6. איך קיווריל הצליח למצוץ את דם חד הקרן בתור צורה אחרת שלו כזאת עם ברדס וזה... לא הבנתי את הקטע הזה. 7. מי זה ינפתא?
תודה לכולם !!!!!

brock lesnar 2

New member
עוד משהו

זה די הרס לי שראיתי את הסרטים ואז קראתי את הספר... אוףףףףףףףףף

IllUS CratioN

New member
כן, אבל בסה"כ הדמויות בסרטים

די דמו לדמויות שבספרים. לפחות לדעתי.

Artoo Detoo

New member
כל אחד מדמיין את הדמויות איך שבא לו

דמיינתי את מודי ממש מגניב, בסרט עשו אותו כמו חזיר מצולק. ויקטור קרום מחייך בהתחלה, אומרים שהוא כועס כל הזמן. רון, ממש לא מתאים לתיאורים... יש לשחקן אף קטן וסולד ולא ארוך. הארי, עשו לו עיניים כחולות במקום ירוקות. דמבלדור, דמיינתי אותו בדיוק כמו השחקן הראשון (ריצ'ארד האריס ז''ל) האגריד נראה בדיוק כמו בדמיון שלי. הדארסלים ממש לא, חוץ מורנון. דמיינתי את נוויל ומאלפוי נמוכים יותר מהארי, שיימוס באותו גובה, ודין ממש גבוה. אבל קראב וגויל יותר. גם מאדאם מקסים, אמרו שהיא אישה נאה מאוד! טוב יש עוד הרבה, ובכלל אי אפשר לדבר שהחסירו מלא דמויות (במיוחד בסרט החדש).

brock lesnar 2

New member
נכון!!

על רון סופר שהוא גבוה מהארי. על גברת דרסלי נכתב שהיא בלונדינית.

Shaby Sababy

New member
על פטוניה אמרו שהיא בלונדינית

הארי אמור להיות רזה והוא לא. ז"א הוא לא שמן אבל הוא לא רזה וצנום כזה. סנייפ זה בדיוק מה שדמייני, מקגונגל ממש התאימה. ודמבלדור גם כמו ב-2 הראשונים.

קרוקשנס

New member
נכוןןןןןןןןןן!!

מודי צריך להראות כמו באחורה של הכריכה של הספר ה5(ומה זה *למען השם* הדבר הזה שתקעו לו בעין!?!?),קרום באמת צריך לכעוס ולהיות ממש רול, רון סתם מכוער וממשלא מתאים לתיאורים(ומזה לעזאזל השיער הזה?!?הוא מממשממש מכוער, ויותר נמוך מהארי..
), לגבי הארי-גם אני שמתי לב, (וביננו הוא גם לא שחקן משו..),השחקן החדש של דמבי לא משו,פטוניה אמורה להיות בלונדינית בכלל,ומאדם מקסים בכלל נראית כמו של ספרית זקנה..

אנ קוראת מהר

אז לפעמים אני קוראת תאורים של אנשים ממש מהר אז אני לא בדיוק זוכרת מה אמרו... היה מלא זמן שדמיינתי את סנייפ נמוך שמן קרח ועם זקן זה היה מזמן עכשיו אני מדיימנת אותם בערך כמו בסרט את הארי לא.... הם לא עשו הארי טוב גם דמבלדור בסרט ממש לא הוא הוא צעקני ואלים

IllUS CratioN

New member
ווד הוא הקפטן

של קבוצת הקווידיץ' של גריפינדור. ופרסי וויזלי הוא אח של רון.

או ../images/Emo9.gif ../images/Emo195.gif../images/Emo90.gif

אני אנסה להגיב על הכל...
2. מישהו כבר אמר את זה, שהחפים מפשע הם הקורבנות הראשונים ובסוף הדמות הראשונה שמתה היא סיריוס שהיה חף מפשע שהואשם.. 3. נדמה לי שזה כל הרעיון... שמי שהגיע כדי למצוא את האבן ולהשתמש בה - לא יצליח. זה די חכם. 4. אין קשר בין שתי הדמויות... וגם לא בסרט למיטב זכרוני, חוץ מזה שאנחנו לא דנים בסרט פה.
5. אממ שאלה טובה, אולי הטורבן היה עוד קודם? אין לי מושג
7. ינפתא לא קיים. המקור באנגלית זה Mirror of Erised , שאם תהפוך את האותיות זה Desire, כלומר רצון. ומה שרשום על המראה? Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi. בהיפוך - I show not your face, but your heart's desire. אם אני לא טועה גם בעברית יש לזה משחק מילים שאני לא ממש זוכרת. אבל ינפתא נוצר רק בתרגום, במקור לא היה קיים. שבוע טוב

קרוקשנס

New member
5..../images/Emo4.gif

הטורבן של קווירל לא היה אמור להיות לפני ביצפר.. הוא אמר להם בבצפר שהוא קיבל אותו כהוקרה מאיזה נסיך שהוא גירש מהכפר שלו ערפד או משו כזה..

meital f

New member
בקרש לשאלות

1. לא יודעת 2. לא יודעת 3. לא אמורים למצוא את אבן החכמים דמבלדור החביא אותה שאף אחד לא ימצא ויזקה לחיי נצח. וכל השאל לא יודעת

למעלה