איזה פורום מעולה!!

moran008

New member
איזה פורום מעולה!!

אם רק הייתי יודעת לפני חודשיים שהוא קיים היו לי הרבה פחות כאבי ראש..... אז כן, כבר חודשיים שאנחנו מחפשים דירה וזה פשוט סיוט. על כל דירה יש לפחות עוד 10 כמוך שרוצים אותה, במיוחד שאנחנו מחפשים דירה באיזור מצומצם מאוד בת"א.... בכל מקרה אנחנו אופטימיים התחלתי לעשות רשימת קניות לבית ואין לי מושג איפה להתחיל... יש למישהו רשימה כזאת מסודרת? או אתר שפשוט מכיל הכל?

Noaal

New member
ממליצה שקודם תמציאי דירה

ועפ"י מה שיש/אין בה, הגודל והצרכים שלך תעשי את הרשימה. בהצלחה!

moran008

New member
אני לא מדברת על ריהוט

אלא יותר על דברים קטנים כמו צלחות, כוסות, מגבות, מיקסר בלנדר וכו' אפילו עד נייר טואלט ומשחת שיניים

Noaal

New member
ושוב, תחכי שתעברי דירה..

יתכן מאוד שיהיה לך מטבח קטן שלא יאפשר לך דברים כמו מיקסר, בלנדר וכו' (שהם יחסית מותרות) אלא צלחות בלבד. תמצאי דירה ואז תחליטי מה את רוצה/צריכה, בהתאם כמובן לגודל..

moran008

New member
אין דבר כזה מותרות

בישול זה משהו שאני מאוד אוהבת ולגבי מטבח אנחנו לא מוכנים בשום אופן להתפשר. בכל אופן כשאמרתי כשאנחנו אופטימים אז אנחנו אופטימים לגבי דירה מסוימת שיש לגביה התקדמות מאוד רצינית לכן אנחנו מתחילים לחשוב על הכל..

Jazz Singer

New member
אם זה כל כך דחוף לך

תעשי סיבוב בכל חדרי הבית שלך, תראי מה את צריכה ומה לא ותעשי רשימה.

מותר לי

New member
חבל לך!

אל תקני כלום לפני הדירה! יש הרבה דברים שאת חושבת שצריך ובסוף תגלי שהם סתם מיותרים... תחסכי את הכסף הזה!

ravivve

New member
וואי וואי....

מזכיר לי אותי לפני שעברתי לדירה הראשונה שלי... רשימות ותכנונים ומה לא היה לי... בסוף בכלל אין לי כוח לבשל כמו שחשבתי, אני לא צריך כל מיני מותרות ומוצרי מטבח (בעיקר) שחשבתי שאני אצטרך... למרות שזה קשה, באמת שקודם תעברו ואז תעשו רשימות ובלאגנים...

למעלה