איזה פורום מממממ....

תענוגית

New member
איזה פורום מממממ....

מריח כאן גברים. הריחות האהובים עלי הם תערובת של אפטר שייב ,סיגריות ,זיעה במיוחד אחרי מאמץ פיזי ............. אז מה עושים כאן?

תענוגית

New member
מקווה שלא מדברים על אימונים

מעשנים ,ומדברים על אפטרשייב. אז מה? התקבלתי לפורום?

זיקן

New member
מנהל
מקובל שהחדשים מזמינים ל../images/Emo72.gif

או
ו
בכל מיקרה

פנומן 72

New member
לא משנה מה יהיה נושא השרשור

החל מהתגובה ה-12 השרשור יעבור לדבר על סקס.

פנומן 72

New member
כאילו דה ????

זה הפורום אולי השני בתפוז (אחרי פורום סקס) שכבר בכניסה אליו אפשר להריח את ארומת הסקס...

Jesuscrist

New member
אני רואה שאת מתחילה לפתח הרגל

אני מציע לך להגמל ממנו כי אותה "בגרות" שמאפשרת לך להתנשא מעליי פועלת גם הפוך,והמחסור החמור בה אצלי יאפשר לי להגיב בקיצוניות,אולי יתרה,אבל היי אני ילד,מותר לי.

תענוגית

New member
למה לא מגבילים את גיל הכניסה לפורום?

22 ? זה עוד ילדון אמנם שדון אבל עדיין יונק.

זיקן

New member
מנהל
למה אין לך כח להגיב?

תיתמודד עם זה כמו גבר, לא תמיד יש לי חשק לגבות אותכם.

Jesuscrist

New member
זאב אתה אוכל יותר מידי גת

קין לי כח להגיב כי היא באה בהתנשאות ומתנהגת כמו תינוקת אין לי כח לבזבז אנרגיה על ויכוח שאין לי מה להרוויח מלהשתתף בו.

זיקן

New member
מנהל
אני אזביר לך איך עושים את זה

פעם אחת בלבד ותירשום את זה לפניך כי אני לא אחזור עוד פעם. מלכתחילה כשיש פוסט או תגובה של בת שאין לך מושג על מה שהולך להן בראש אבל לך יש דעה משלך ולא משנה עד כמה אתה צודק אל תגיב בנות תמיד שואפות להיות צודקות כל אחת לפי דרכה וכל אחת לפי ניסיונה בחיים, לעומת זאת אתה יכול להגיב על אותו פוסט באותם מילים ובאותה צורה בנוסח "חברה שלי אומרת" אז זה ישמע אחרת לגמרי וזו תהיה עיניין של השקפה בין בחורות אבל ברגע שניכנסת איתן לויכוח כאילו שזו דעתך אתה תפסיד ולא משנה מה הגיל שלך, זכור בנות לא חושבות כמונו ועלייך לנסות לחשוב אחרת ובמקום לנסות להתאים אותן לעצמך תן להן לחשוב שאתה מתאים את עצמך אליהן, וקח עצת חינם כמו מאב לבנו. בן בא לאביו ומספר לו שהוא עומד להיתחתן ואם יש לו עצה בשבילו "כן" אומר האב מלכתחילה לפני החתונה עלייך לתת לאישתך להבין שפעם אחת בשבוע אתה משחק קלפים עם החברה ואף פעם אל תעשה את זה... במיקרה ולא הבנת אז פעם בשבוע אתה לא הולך לשחק קלפים פעם בשבוע אתה דואג לעצמך ולא חשוב מה תעשה באותו יום העיקר דאג לעצמך, תישמע בקולי כבר נימאס לי לשמוע את ההיתבכיינות של הצעירים שמיתחתנים ומרגישים שחבל הנישואים תלויה על צווארם ואין להם טיפת חופש לעצמם שלא לדבר לחברים, ועוד משהו אני לא לועס גת ניסיתי זה לא מצליח אצלי אבל לא יזיק לך לנסות זה בסך הכל מאפס מחשבות ונותן השראה בהצלחה.

פנומן 72

New member
מאוד מרשים לשמוע את זה מגבר שבוגד באישתו

האם גם זה נופל בגדר של "פעם בשבוע תהיה חופשי לעצמך" ? ...

זיקן

New member
מנהל
אפחד לא ביקש ממך לענות לי

ואבקשך לא לשרשר אלי יותר, אל תגיב לי ואני לא אגיב לך תיתעסק בתחומים שמעניינים אותך ואני אתעסק בתחומים שמעניינים אותי, אין לי שפה משותפת איתך והניגודים ביננו יביאו לכך שאנשים יברחו מפה שלא לדבר על אלה שכבר ברחו.

פנומן 72

New member
ולמה אתה חושב שאני מחכה לאישור שלך ?

הגיע הזמן שתגדל ביצים ותלמד לעמוד מאחורי המעשים שלך, כמו גבר אמיתי ולא כמו רכיכה... ואני אגיב למי שאני מוצא לנכון - אני לא צריך את האישור שלך. ומי שלא חושב שהוא נמצא במקום הנכון - יש עוד 3000 פורומים (בתפוז בלבד).

שום הרגל ושום התנשאות

קצת הומור לא יזיק לפורום הזה, אתה לא חושב? אגב, יש לי קשרים בהנהלת הפורומים

תענוגית

New member
פקומן 72

הרסת לי את הפנטזיה ,רק מלדמיין אותך עם הסטרפ און בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.............................

למעלה