אני אזביר לך איך עושים את זה
פעם אחת בלבד ותירשום את זה לפניך כי אני לא אחזור עוד פעם. מלכתחילה כשיש פוסט או תגובה של בת שאין לך מושג על מה שהולך להן בראש אבל לך יש דעה משלך ולא משנה עד כמה אתה צודק אל תגיב בנות תמיד שואפות להיות צודקות כל אחת לפי דרכה וכל אחת לפי ניסיונה בחיים, לעומת זאת אתה יכול להגיב על אותו פוסט באותם מילים ובאותה צורה בנוסח "חברה שלי אומרת" אז זה ישמע אחרת לגמרי וזו תהיה עיניין של השקפה בין בחורות אבל ברגע שניכנסת איתן לויכוח כאילו שזו דעתך אתה תפסיד ולא משנה מה הגיל שלך, זכור בנות לא חושבות כמונו ועלייך לנסות לחשוב אחרת ובמקום לנסות להתאים אותן לעצמך תן להן לחשוב שאתה מתאים את עצמך אליהן, וקח עצת חינם כמו מאב לבנו. בן בא לאביו ומספר לו שהוא עומד להיתחתן ואם יש לו עצה בשבילו "כן" אומר האב מלכתחילה לפני החתונה עלייך לתת לאישתך להבין שפעם אחת בשבוע אתה משחק קלפים עם החברה ואף פעם אל תעשה את זה... במיקרה ולא הבנת אז פעם בשבוע אתה לא הולך לשחק קלפים פעם בשבוע אתה דואג לעצמך ולא חשוב מה תעשה באותו יום העיקר דאג לעצמך, תישמע בקולי כבר נימאס לי לשמוע את ההיתבכיינות של הצעירים שמיתחתנים ומרגישים שחבל הנישואים תלויה על צווארם ואין להם טיפת חופש לעצמם שלא לדבר לחברים, ועוד משהו אני לא לועס גת ניסיתי זה לא מצליח אצלי אבל לא יזיק לך לנסות זה בסך הכל מאפס מחשבות ונותן השראה בהצלחה.