איזה פורום מדליק ! ! !

nunimon

New member
איזה פורום מדליק ! ! !

ברוכים תהיו. אני שכן מפורומים סמוכים, ומנהל פורום ברמנים ברמניות... בטח רבים ממכם באים לרבים מחברי לנקות את הראש, אחרי שחברים אחרים ניפחו לכם אותו...
המעגל שלא נגמר... תאמת שקראתי את הכתבה מNRG על איך להתיש אתכם וזה כל כך לא נכון. גם אני בתור ברמן אני סוג של נותן שירות. וזה שלקוח יתנפח ויגיד שהוודקה שלו חלשה - הוא יקבל את הודקה הכי דוחה שיש ויחנק איתה, לבריאות. אבל אם למישהו באמת לא טעים, לא רק שהוא לא ישלם, אלא גם הוא יצא על ארבע מאושר ומסטול, כדי להבין כמה הוא נהנה ויחזור שוב. במקרה שלכם, גם אתם באותה סירה, וכוח הוא לא הדרך. אלא התשה חכמה. ותצחקו , גיליתי את זה לא מזמן, אחרי שבכוחות עצמי עברתי מיונים לכמה חברות למחלקת שרות לקוחות. רק כדי להכיר את האויב מבפנים. אני יודע, זה לא אתם. וזה שאני יוצא את התסכול עליכם זה ממש לא ישנה הרבה. אז מכאן, ובכלל, אני רוצה לחזק לכם את היד, להודות לכם על העבודה הבאמת לא קלה שאתם עושים (יעידו עשרות נציגי הלקוחות שקיבלו מכתבי תודה ממני בפקס) ... בשיא הערכה הכנה, והממש לא צינית כנהוג בהבנת הטונים של האינטרנט.
אורי

Oיון

New member
../images/Emo24.gif

תודה על ההזדהות.. ואתה מוזמן להשאר..

ברוך הבא ../images/Emo20.gif

אתה מוזמן להישאר ולשתף בחוויותיך מעבודתך מול ישראלים שיכורים...

Fun Fair

New member
חצי ../images/Emo32.gif, אבל הזכרת לי...../images/Emo6.gif

סטיקר מעולה שראיתי על איזה רכב השבוע: I am not an alchoholic I'M DRUNK Alchoholics goes to meetings

נצ"לש, נעים להכיר, אני גם חדש

שי דשא, נציג תמיכה טכנית בבזק בין לאומי ביום וסטודנט מותש למתמטיקה בלילה.

tenen

New member
אז שוב אנחנו נפגשים באותו הפורום?

יודע מה מצחיק, בטח עוד 2 3 מחברי הפורום ההוא כבר נותני שירות היום.

סביר להניח

אחרי הכל, לעבודה הזאת הגעתי דרך ראנר, שאליו הגעתי דרך הפורום ההוא. אז גם אתה תומך באינטרנט? איזה קטע

למעלה