איזה פורום מדליק!!

GK_FF

New member
איזה פורום מדליק!!

עברתי עכשיו על כולו, יפה מאוד. XD ^^

GK_FF

New member
יאלה נעשה טובה נפתח פה דיון..

אם היתם יכולים, AF של מה הייתם רוצים..? ואני מתכוון עכשיו ברמה הכי כללית שיש, שום מגבלה, לא משנה אם קיים או לא, ייצרו עכשיו בשבילכם... מוזמנים להגיב.

MajorWinters

New member
סט דמויות של 24

נניח שישייה ג'ק באוור (מגיע עם אקדח ופצצת אטום), טוני אלמיידה, נינה מאיירס, איירה גיינס, דיויד פאלמר ומייסון. וגם של הלהקה Emerson Lake and Palmer, עם כלים והכל...

GK_FF

New member
אה התכוונת לסדרה של 24..?!

טוב, אף פעם לא ראיתי..

GK_FF

New member
תודה למי שהגיב!

חבל שזה היה רק בןאדם אחד ולא היה לי ממש מושג על מה הוא דיבר!! XDD ^^ אבל מה שאני ממש רוצה!!!!!!!!!!! זה אקשן פיגר של גבריאל נייט וגרייס נאקימורה, שץי הדמויות הראשיות והפאקינג מדהימות מסדרת המשחקים Gabriel Knight עלפיהן הניק שלי GK וגם החתימה. הנה תמונה, הם המרכזיים.

GK_FF

New member
חח אוופס לא סיימתי לכתוב!! XD

שלחתי לפני שסיימתי שץי = שתי הנה תמונה מהמשחק השלישי שיט אני אוהב את המשחק הזה אני מאוהב במשחק הזה אני אוהב אותו כ"כ!! אני רוצה כל דבר שקשור אליו ויותר הכל!!!!!!!!!!!!!!! *מאוהב* הריי התמונה: http://perso.wanadoo.fr/advsoluces/advsoluces/advsoluces_wallpapers/gabriel%20knight3-001.jpg

GK_FF

New member
אני אוהב יותר את השלישי..

אני סוגד לו, סיימתי אותו כבר איזה 5 פעמים ברציפות מאז שקניתי אותו כשהוא יצא.. ^^" אני פשוט אוהב כל דבר בו, החל מצחיצוניות ומשחקיות, סיפור ודמויות ועד לאיך שהוא נבנה והמחקר הענקי שעשו לפני שיצרו אותו..

bobby6killer

New member
ועכשיו ברצינות

אם היתה לי יד חופשית ומלאאא כסף הייתי משיג בובה 1:1 של הטירקס מפארק היורה ומניח אותה בחצר. אם אפשר את האמיתי מהסרט ששולטים עליו עם שלט וככה להבהיל את הגנבים ששורצים בלילות בשכונה פה.

alon3232

New member
T-REX אמנם לא 1:1 אבל מדהים לתליה

על קירות חדרך: קנ"מ 1:6 - אורך כ-18 אינטש - עשוי LATEX איכותי , נמכר ישירות ע"י היוצר בכ-170$ באיביי אם אתה רוצה יש גם VELOCIRAPTOR מדהים ןגם דרקון סטייל ימי הביניים מה אהבתם ? T-Rex Velociraptor 2 או את הדרקון (בתחתית הדף) ?

GK_FF

New member
כולם יפיפיים!

דווקא הדרקון לא פועל לי אותו הכי רציתי לראות..

bobby6killer

New member
ולסירפטור בטוח!

מה שכן יש שם ולסיראפטור 1:1 full size משהו מטורף שאם זה נראה כמו התמונות ,רמת הדיוק בפרטים והיופי של זה ממש מדהים,ותאמת המחיר (450$) הרבה פחות ממה שחשבתי...

bobby6killer

New member
נשכחו פרטים

"ותאמת המחיר (450$)-למרות שזה רק הראש-זה הרבה פחות ממה שחשבתי"

alon3232

New member
אני אוהב את ה T-Rex יותר

הוא נראה מפחיד ומיד מזהים שמדובר בדינוזאור בעוד שהרפטור נראה כמו ראש של נחש

Wing Chan

New member
מה העיניינים אחי?

הרבה זמן לא ראיתי אותך =) זוכר משהו, מישהו? טוב לא משנה אם היה לי כסף בבוחטות? דגם בגודל 1:1 של קאז המינוטאור (דראגונלנס).

GK_FF

New member
ברור שאני זוכר אותך..

אפילו נפגשנו ודיברנו יש רמה לסניליות!!!
כולכם עם ה-1:1 הזה, מה התחרפנתם?! אני רואה הבקשות שלי היו צנועות ביותר לעומתכם. XDD *כבר הזכרתי שאני מטורף על גבריאל נייט..? XDDDDDDD*

למעלה