איזה פורום מגניב...

86Dman86

New member
איזה פורום מגניב...

אני אתחיל בזה שאני בן (זכר) - חייל, חבר של..לא חיילת (אוטוטו מתגייסת). שלום לכולן (אני מבין ש95% מהאוכלוסיה כאן זה בנות), אני רוצה לעשות לחברה שלי משהו מיוחד לקראת הגיוס כבר דברנו על זה וחשבנו ללכת למסעדה להרביץ ארוחה ואז למסעדה אחרת להרביץ קינוח אבל אני רוצה להפתיע אותה, אני מחפש משהו מקורי,מגניב, בלי הרבה כסף (עד 200-300 שח) - בצפון הארץ יש לכן רעיון? איזה מקום יפה ורומנטי שחבר שלכן לקח אתכן... אמשח לשמוע, תודה.

Ray512

New member
הממממ

לעזור לך ממש, אני לא כל כך יכולה. לא הייתי בצפון עם חבר שלי אף פעם, ואני לא יכולה להצביע על מקום ספציפי. אני מבינה שצימר לא בא בחשבון, אלא אם כן בא לך על איזה אחד ממש זול
המממ... פיקניק זה תמיד נחמד, ויכול להיות ממש מיוחד, לא מזמן ליז כתבה על פיקניקים שונים. תבלה איתה יום שלם, תהיו רק שניכם, בלי כל מיני הפרעות ולחצים, תעשה לה יום כיף כזה. אני לא יודעת, מה היא אוהבת לעשות? היא בחורה של טבע? לא יוצאת הרבה? עקרונית, תשקיע, תכין לה משהו, שוב אני חוזרת לרעיון של פיקניק- כי זה באמת רומנטי, ואתה יכול להכין בעצמך דברים לפיקניק- שהיא תראה שזה באמת מגיע מהלב. בערב אתה יכול לקחת אותה למסעדה, להזמין לה את מה שהיא הכי אוהבת לאכול. אם היא אוהבת קיטש, אתה יכול גם להכין לה איזה מתנת גיוס אותנטית. בכל מקרה, אני מניחה שלא אמרתי משהו שלא חשבת עליו כבר. אבל ניסיתי
בהצלחה בכל מקרה, אני מקווה שתצליח להפתיע אותה ^^

למעלה