איזה פדים מומלצים?

תמרי8

New member
איזה פדים מומלצים?

ערב טוב ושבת שלום איזה פדים מומלצים והיכן ניתן לקנות? אני לפני ניתוח קיסרי איזה תרופות מותר לקחת כך שההנקה לא תיפגע?

Revili

New member
יש סוגים רבים...

גם של חברות בינלאומיות מוכרות וגם זולים יותר...את צירכה פשוט לנסות ולראות מאילו את מרוצה...את יכולה לבקש המלצות מאימהות בפורום הנקה 317. לגבי תרופות...נסי להיות יותר ספציפית, לאיזו מטרה מיועדת התרופה ומה שמה...אי אפשר להתחיל לפרט אילו תרופות מותרות ואילו אסורות. בהצלחה.

תמרי8

New member
תודה שענית לי, בהמשך למה ששאלת

לגבי תרופות הכוונה היא למשככי כאבים אחרי קיסרי הבנתי שבימים הראשונים מקום הניתוח מאוד כואב ולכן חשוב לי להערך מראש עם משככים שמותרים להנקה

משככי כאבים

בכל בית חולים נוהגים לתת משככי כאבים אחרי ניתוח. בדר"כ הכדורים הם אקמול או אופטלגין. מותאמים לנשים מיניקות. למקום החתך יש נשים שמשתמשות בספריי "אלופירסט" שידוע בתכונותיו המרגיעות ומרפאות, יש נשים שמשתמשים בספריי הנקרא "סטיטול" וניתן לרכוש אותו ב"בייביטבע" בתל-אביב/חיפה. (כמובן כדאי לברר לפני כן ולבדוק האם מתאים לצרכייך) בהצלחה!

Revili

New member
משככי כאבים

בימים הראשונים לאחר הניתוח, בית החולים הוא זה שידאג לך למשככי כאבים....את יכולה כמובן לברר עם המרדים שרושם את פרוטוקול הטיפול לאחר הניתוח ולעדכן אותו שאת מניקה, אך משככי הכאבים הסטנדרטיים שניתנים לאחר קיסרי מותרים בזמן הנקה. כאשר תהיי בבית, אם עדיין תזדקקי למשככי כאבים, אפשר להשתמש בתרופות ממשפחת איבופרופן כמו אדוויל/נורופן ואדקס או בפרצטמולים כמו אקמול ולא לעבור את המינונים המומלצים.

למעלה