איזה פגישה סבבה

t3h d00d

New member
איזה פגישה סבבה

כרגע חזרתי מפגישת מו"ד. הפגישה השנייה מאז שהתחלנו לשחק eberron ו2 שחקנים הצטרפו. שיו, איזה פגישה נהדרת! אפילו לא זריקת יוזמה אחת! כל הפגישה של 4 שעות היה בעצם איך להשיג כרטיס לרכבת הברק שם (בלי לשלם כמובן), איך לעלות על ספינת אוויר מאוחר יותר, והעליה! נשמע לא הרבה, אה? איזה תחבולות, ושקרים, והתחזויות.. כייסו אנשים, התחזו לכרטיסן ברכבת, וגנבו מסמכים של בן אצולה, עשו עסקאות עם אנשים כדי להשיג הנחות, יצרו קשרים עם עוברי ספינת האויר כדי שיוכלו להתפלח בתוך קופסאות וכעובדים... אני מתגאה מאד! חחח! שלא יגמר לעולם.

naring

New member
נשמע נחמד!

זה נשמע עסק יקר במיוחד אם הדמויות עשו מעשים רבים ונועזים כל כך על מנת להשיג כרטיסים כאלה...

t3h d00d

New member
כן

זה עולה די הרבה, והדמויות הם אנשים פשוטים מכפר שהופללו, ונאלצו לברוח. הם בחרו להצטרף לצבא של מדינה אחרת, וקיבלו משימה להגיע לעיר הבירה תוך יום, לעלות על ספנת אויר, ולגנוב את הdragonshard שמועבר בה. אם אתם לא יודעים מה זה, אז לא יכול לעזור. זה המון הסבר ואני מהפלאפון. בעיקרון אלה אבני חן בעלות כוחות מיוחדים שמאד קשה להשיג.

DDN

New member
אתה יכול קצת לפרט על העולם,

על איזה עקרון יש שם רכבות וספינות אוויר?

t3h d00d

New member
eberron

העולם נוטף קסם. יוצרים רכבת שנוסעת על ברקים, ספינות אויר מופעלות על אש, וכו. תכלס הקוסמים של העולם משתמשים בelementals כדי ליצור את כלי התחבורה, והנשקים הקסומים במיוחד.

t3h d00d

New member
נ.ב

יש עוד המון דברים מזה מגניבים שם.. הייתי מפרט הרבה יותר, אבל אני בסלולרי.

למעלה