איזה פאק...

Alfa156 GTA

New member
איזה פאק...

היום גיליתי שיש לי נזילה בגיר.... החלק עצמו עולה 30 שקל... העבודה 270 בערך... כי צריך לפרק את כל הגיר.... מה אתם אומרים/אומרות (
על זה ???

© DrorZi

New member
יש הרבה דברים כאלה

שהעבודה עולה יותר מהחלק. ספר לנו בבקשה על הרכב שלך יותר. אתה בטח מודע לזה שהדימוי שלו כרכב אמין די בקנטים, ספר מה נכון ומה לא. איזה יד אתה, כמה זמן האוטו אצלך, כמה ק"מ הוא עבר כמה זמן אצלך וכמה אתה סובל במוסך/נהנה בכביש.
דרור זי.

Alfa156 GTA

New member
פרטים על הרכב

הרכב זה אלפא 146 שנת 96, סוף נובמבר 97 על הכביש. קניתי מפרופסור לכימיה באוניברסיטת הדסה, איטלקי כך שהוא קונה רק איטלקיות. יש לי את כל ספרי הטיפולים של הרכב. טופל 100%. יש לי עדיין אחריות על מצבר חדש. יד 2. קניתי ב64,000 ק"מ עכשיו אני ב74,000. יחס הנאה אכזבה 100% הנאה 0% אכזבה. סתם שטויות מה שאומרים על אמינות אם הרכב טופל כמו שצריך לא אמורה להיות שום בעיה וזה בדוק. הדבר היחיד שאני עשיתי בינתיים זה ברקסים קדמיים (אין קשר לאמינות), נ.ב הרכב נוסע על שמן 10-60 ועל דלק 98. חוץ מהמחירים של הטיפולים/חלקים אין יותר במסוט ממני. לעוד פרטים רק תשאלו. הרכב מאובזר עד מעבר לראש. מערכת ב15K. שיפורים נוספים בדרך רק כסף מפריד ביננו...

itzik93

New member
אחרי 10K ק"מ אתה מסיק שהוא אמין ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מצחיק
איציק

Alfa156 GTA

New member
איציק.. תן לי לעדכן אותך אחרי 10K

קודם כל היתה לי פונטו...כך שאני יודע מה זה לעבור 10K הרכב שכל יומיים במוסך...אפילו שזה בגלל דברים קטנים. וחוצמזה 10K עם נהיגה כמו שלי זה כמו 30K. ולידע כללי אפשר לדעת על אופי של אוטו גם אחרי 10K...

itzik93

New member
כמו שאמרתי קודם....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי
איציק

Alfa156 GTA

New member
טוב כנראה שאתה ממש מומחה.

אם אתה לא יכול לזהות מראש (לפחות אחרי 10K) אם האוטו בעייתי או לא, עצות ממך אני בטוח לא אשמע. אבל לא נורא. (לומדים מטעויות...אני מקווה...)

itzik93

New member
תמשיך לחשוב כך..."אשרי המאמין"....

"אשרי המאמין" שחושב שאחרי 10K ק"מ ניתן לזהות אוטו "אמין" או "בעייתי". איציק

itzik93

New member
ישראליות ב"מיטבה"...

אמור אימפרזה ולא "גרנד-לאונה". איציק

למעלה