איזה פאק!!!

איזה פאק!!!

אין יותר CSI!!!
נו מילא, אולי עכשיו אחרי שנגמרו השידורים החוזרים של זה ושל מיאמי יטרחו ערוצי סינמה לקנות את העונות השניות של הסדרות... הבה נקווה. היום ב"24" היה סיום טוב לפרק רע
הפרק עצמו היה ממש לא מותח... בכלל, כבר עברה רבע עונה והסדרה ממש לא מצליחה לרתק ולעניין בינתיים
אומרים שבפרק 7 מתחולל השינוי... נצתרך לחכות ולראות... חחחחחחחחחחחחחחח וראיתם איך בפרק שאפל חיבק את מישל?! זה היה כזה... מפחיד
ולפחות הסוף של הפרק היה טוף... חיחי... אני כל כך מרחם על קים... או שלא. ורמון סלאזר מתחיל להיות מגניף בצורה סופנית (אגב סופנית, ההורים של קייל דפקו משחק ממש טוב הפרק!)... כמעט כמו איירה גיינס! רק כמעט, כמובן...
מחר ב23:25 בערוץ 3 תיפתח העונה השנייה של סדרת המתח "פרופיילר"... מחר ב15:50 בערוץ MGM יהיה את הסרט "כלבם של בני באסקרוויל" על פי הספר של ארתור קונאן דויל... הסרט מדבר על הבלש המפורסם שרלוק הולמס, הנקרא לחקור את מותו המסתורי של לורד עשיר במיוחד... הוא שולח את עוזרו ווטסון לטירה של הלורד, ומשם ווטסון מדווח לו מדי יום, עד הסוף המפתיע...! סרט נורא נחמט, מומלץ

DesertRose1

New member
ב24 היה פרק לא רע באמת... }}../images/Emo11.gif

וזה היה כל כך צפוי שגאל יכנס בזמן שקים בדקה את המחשב שלו!! כל כך צפוי!!
ואני לא מצליחה להבין את הקטע עם קיילח סינגר עדיין....

צפוי או לא

זה עדיין היה מהנה לראות את קים בסכנה אמיתית...! וזה גם נעשה בצורה מאגניפה כזאת... ועזבי אותך מקייל, במילא לא נראה אותו יותר... מעניין מי הנשא האמיתי של הנגיף (אם יש כזה בכלל)... מה שאני אישית לא מבין, זה למה האנשים של סלאזר תפסו בשבי את סינגר אם הוא בכלל לא הנשא... אולי יש חפרפרת בתוך הארגון של צמד האחים המקסיקני?

DesertRose1

New member
אולי גאל הוא הנשא?../images/Emo12.gif }}../images/Emo11.gif

זה נשמע הגיוני.. בתוך ctu... לא יודעת..
אבל זה באמת היה כייף לראות את קים סובלץ.. חבל שזה יימשך רק פרק אחד...

../images/Emo123.gifאף פעם אין לדעת עם "24"...

ובקשר לגאייל - הוא נראה לי אנוכי מדי בשביל להסכים להיות הנשא... ובכלל, למה שישימו עליו את הווירוס? עד שהם השיגו חפרפרת בתוך CTU הם יהרגו אותה

DesertRose1

New member
זה נכון... }}../images/Emo11.gif

אבל הם לא הורגים רק אותו, אלא את כל מי שהוא בא במגע איתו! וזה עובר ועובר!

GoLd FlOwEr

New member
מפחיד../images/Emo35.gif

מפחיד
WTF
הוא היה כזה חמודדדדדדדדדד
ורמון באמת שולט

מה חמוד?!

הקוף לא ידע אם ללחוץ לו את היד או לנשק אותה, אז הוא חיבק! זה סתם היה מטופש... בלעכס, שאפל הזה הוא מעיקקק

GoLd FlOwEr

New member
נו, מה אתה רוצה,

לא בכל יום באים אליו נשים שהבעלים שלהן כמעט מתו
טבעי שהוא לא ידע מה לעשות עם עצמו (לכן הוא חמוד
). ואני לא מבינה מה יש לכם נגד שאפל ומייסי אהובי ז"ל
הם כל כך חמודיםםםםםםםםםם

לוידע

אולי העובדה ששאפל הסכים להקריב את חייו של ג'ק ולא לרדוף אחרי הדרייזים, רק כי זה "ייראה רע בפרוטוקול"? אולי כי הוא מירר לטוני ומישל את החיים כל העונה השנייה? אולי כי הוא סתם אדיוט משוחד ומושחת? כן, אני חושב שזה זה... חחחחחח

GoLd FlOwEr

New member
../images/Emo11.gif

דני, אני מזהירה אותך: אם תצחק על מייסי שלי אני אצחק על דרגון בול זי
וזה שמייסי לא נראה כ"כ טוב (למרות שאני חושבת שהוא נראה די טוב) לא נותן לך סיבה לצחוק עליו
ועובדה שבסוף הוא הציל את ג'ק ומת במקומו (לצערי
)
וזה ששאפל מעדיף להציל עיר שלמה ולא סוכן מסכן לא אומר שהוא אדיוט

אממ קודם כל

אני דיברתי רק על שאפל בהודעה הזאת! אני דיי מחבב את מייסון ^^ אם כי את חייבת להודות שבעונה הראשונה הוא היה די פוץ... ואולי בעונה הזאת זה היה מוצדק מצידו לרצות להפיל את ג'ק, אבל בעונה הראשונה מה שהוא עשה אנוכי ומטופש, וכנ"ל לגבי העונה השנייה

חחח זה קצת מבולבל...

בחלק הראשון של ההודעה למעלה דיברתי על מייסון, ובחלק השני על שאפל

GoLd FlOwEr

New member
פוץ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

וואי, דני, בנס אני לא וברת את המחשב
פוץ
פוץ
ממתי מייסי היה פוץ
תמיד הוא היה ויהיה תותח
ואולי שאפל עשה קצת טעויות, אבל עכשיו הוא בסדר גמור (וגם השם שלו
אני שרופה על השם שלו