איזה פאדיחות

Yakir4179

Well-known member
אחרי הגילוי המרעיש של יקיר הצצתי ב״עדנה קרנבל״
מסקנות:
כתיבה נלעגת וגסה עם הרבה האשמות וחשיפות. האשמת נשים בעיקר בשוחד מיני עם תמונות ושמות מלאים. אני צופה הרבה תביעות דיבה כנגד מנהלי האתר. מאחל להן בהצלחה.
כמו גם רני רהב. שמואשם בכל סטיה אפשרית מינית ואנושית ואני חושד שהסטיה העיקרית היא שהוא מתריע כנגד ביבי והממשלה בקול רם.
לא מת על האיש. אבל מאחל לו בהצלחה.
ליקיר יקירינו שמשעשע בכל מיני קונספירציות ותאוריות מגוכחות -תברור את הבר מהמוץ. ויש כאן המון מוץ.
כבר לא שומע חדשות מערוצים הרגילים,למשל פרסמו את הסרטון שמוריה אסרף עיתונאית 13 מחטטת בפח וכו,תשמע טם הייתי עיתונאי בשביל אייטם ולהתקדם גם הייתי מחטט בפחים וכו ,לא בלשכה כמובן כשיש מצלמות ,יצאה אהבלה עיתונאים עושים דברים לא חוקיים,שאתה ואני נכנס למעצר וכו אם נעשה אותם ,וזה אפליה אבל מי אני שאתקן זאת,אישית לדעתי יש יותר מידי תקשורת שמשפעה ופוגעת בבתים, גם אם היא לא מתכוונת,אחרי שניתקתי את האינטרנט,הבנתי כמה זה הרסני בבית,אני מהמשרד גולש רוכש מתעדכן,ובנייד טלגרם ווצאפ וכמה אתרים לא חדשות

יעיש התימני

Well-known member
כבר לא שומע חדשות מערוצים הרגילים,למשל פרסמו את הסרטון שמוריה אסרף עיתונאית 13 מחטטת בפח וכו,תשמע טם הייתי עיתונאי בשביל אייטם ולהתקדם גם הייתי מחטט בפחים וכו ,לא בלשכה כמובן כשיש מצלמות ,יצאה אהבלה עיתונאים עושים דברים לא חוקיים,שאתה ואני נכנס למעצר וכו אם נעשה אותם ,וזה אפליה אבל מי אני שאתקן זאת,אישית לדעתי יש יותר מידי תקשורת שמשפעה ופוגעת בבתים, גם אם היא לא מתכוונת,אחרי שניתקתי את האינטרנט,הבנתי כמה זה הרסני בבית,אני מהמשרד גולש רוכש מתעדכן,ובנייד טלגרם ווצאפ וכמה אתרים לא חדשות
הרסני כי בחרת לאפשר לאינטרנט את זה.
לא מבין איך אנשים מסירים מעל עצמם אחריות.
מזמן למדתי: יש למכשירים האלה כפתור הפעלה ON|OFF

Yakir4179

Well-known member
הרסני כי בחרת לאפשר לאינטרנט את זה.
לא מבין איך אנשים מסירים מעל עצמם אחריות.
מזמן למדתי: יש למכשירים האלה כפתור הפעלה ON|OFF
שאתה עובד עם הרשת זה אחרת,זה מטורף לא רוצה לחשוב מה עובר על נשים שנחשפות למידע ושיחות ופוסטים וכו ,אתה נחשף לחיים של אחרים וכו ,פתאום אני קורה ידיעה אמיתי מדרום אפריקה מישהו נער התעלל בבת 15 מינית וכו,היא נכנסה להריון מהמציציה והגמירה בפה,אם סיכוי של 1 לכמה מיליונים נתפס בה ,הפות היה חסום ,ואז חקרו ובדקו ואימתו את זה שזה מהמציצה והגמירה

עכשיו תבין למה חרדים ובישובים בישע שומרים כמה שיותר שמירת עיניים וכו

יעיש התימני

Well-known member
שאתה עובד עם הרשת זה אחרת,זה מטורף לא רוצה לחשוב מה עובר על נשים שנחשפות למידע ושיחות ופוסטים וכו ,אתה נחשף לחיים של אחרים וכו ,פתאום אני קורה ידיעה אמיתי מדרום אפריקה מישהו נער התעלל בבת 15 מינית וכו,היא נכנסה להריון מהמציציה והגמירה בפה,אם סיכוי של 1 לכמה מיליונים נתפס בה ,הפות היה חסום ,ואז חקרו ובדקו ואימתו את זה שזה מהמציצה והגמירה

עכשיו תבין למה חרדים ובישובים בישע שומרים כמה שיותר שמירת עיניים וכו
מה? מה? מה?
מה ענין שמיטה להר סיני?!
הורים אחראים כיום, כמו צאצאיי וצאצאי חבריי מזמן לימדו את ילדיהם צריכה ביקורתית, מקיימים מעקב אחר הפעילות שלהם.
אני נזכר כשהבן שלי היה בן 12 או 13 הטריד אותו מישהו. הוא התלונן, ואז ה-הוא התקשר.
עניתי לטלפון והודעתי לו בקול הכי סמכותי שלי: אם אתה לא רוצה שאעביר למשטרה את מספר האלפון הזה, הפסק מיידית להטריד את הבן שלי.
ילדים לומדים מהוריהם צריכה מבוקרת של מידע.
ילדים שמפחדים לספר להוריהם הם מטרות קלות מאוד לסוטים.

למעלה