איזה ערב ,איזה ערב !!!!!!

איזה ערב ,איזה ערב !!!!!!

זו לא סתם קלישאה שאנשים אומרים שמה שהיה אתמול בג'י הוא יום חג עבור חובבי ההיפ הופ. המקום היה מלא מפה לפה אתמול והייתה מעין אווירת חג ולא בגלל פסח הבא עלינו לטובה . מחמם לראות ופה מילה חיובית לקהל של הג'י שאכן מגיע לו ,איך כולם באו לכבוד האישיות החשובה הזו ועד כמה פירגנו לו . ג'זי ג'יי אדם כחוש וצנום המתקרב לשנות הארבעים לחייו אשר בקלות היה יכול להיבלע מבין הקהל הרב שבא אתמול ואכן כך היה ,הגיע ממה שהבנתי כמו מקצוען לפני כולם ,הסתובב סביב האנשים נשם את האווירה והרגיש את הקהל . הרבה לא ידעו מיהו עד שהוא עלה ,אבל מי שהכיר ראה איך הוא מתחיל לעבוד. בערך לקראת השעה שתיים הוא עלה ,החל את הערב עם לופה פיאסקו (אבל זה פרט שולי) אני חייב להודות שאני די נלחצתי עד שראיתי את הפטיפונים והמחשב הנייד שלו . כל הדי ג'ייס של ההיפ הופ ביניהם בריינדד ,מש ,בייבי ג'י ,אורי שוחט, סופרים ,ספייקס ועוד רבים וטובים הצטופפו ליד העמדה כדי לצפות באגדה . כל כך נהננו ממגוון השירים ,הטכניקה שלא עייפנו מלדבר עליה והדרך בה הוא לכד את הקהל . הרבה מהחומרים שנוגנו אתמול באולם המרכזי אולי לא אפיינו בדרך כלל את האולם הזה והרבה אנשים לא התחברו לזה כל כך ,אבל זה לא מנע מהם להמשיך לזוז ולפרגן לג'זי . בערך קצת אחרי שלוש הוא ירד מהעמדה ויצא החוצה ,מה שהלך בחוץ ייזכר לעוד הרבה הרבה זמן ,בתור די ג'יי שמתקלט בחצר של הג'י אני לא זוכר מתי הרחבה בחוץ בערה כל כך והאולם בפנים הייתה האלטרנטיבה הפחות מעניינת. אלארם ,מש ,ברק וייס וכמובן ג'זי ג'יי פינקו את כל הבי בויס והבי גירלס עם סט אולד סקול שלא הוריד לי את החיוך מהפנים ולא נתן לי לנוח אף לא לרגע . בהזדמנות זו אני רוצה לומר תודה ענקית לניר ממון (סופרים) ,אין מילים לתאר מה עשית עבור ההיפ הופ בכלל ובמיוחד אתמול בזה שהבאת אגדה כמו ג'זי . אחד הדי ג'יים ואני לא אציין את שמו אמר ניר הקים פה אמפריית היפ הופ וככה אתמול נראה המועדון שלך ,מקום אשר מושתת על טהרת ההיפ הופ ואני גאה להיות חלק מהמקום הזה . תודה רבה ומזל טוב למיקי מרטין אשר גם לו היה חלק לא מבוטל באירוע הזה . תודה רבה לכל הדי ג'ייס שלקחו אתמול חלק ענק בהנאה הרצופה הזו (מש ,בייבי ג'י ,סופרים ,אלארס,ברק וייס) וכמובן תודה רבה ענקית לדי ג'יי ג'זי ג'יי ! תודה רבה מי ייתן ויהיו עוד ימים כאלה ולכל הצעירים יותר המתלבטים אם ללכת היום לג'י או לא .עשו לעצמכם טובה ענקית ולכו ,כי עוד הרבה זמן לא ייצא לכם להנות ,כמו שאני נהנתי אתמול . מישהי אמרה שאני נראתי אתמול כמו ילד קטן בחנות ממתקים . תרוצו היום לג'י להנות מאגדה אמיתית .

DJ$upreme

New member
ג'זי ג'יי....אוח אוח אוח

אמרתי לג'יי אתמול: it was the best time i've ever had in school עזבו את הטכניקה - כנראה הטובה ביותר שראיתי על DJ ברוב המובנים, במיוחד אחרי שהוא התחמם... עזבו את בחירת השירים - שני סטים שונים מאוד אבל שניהם מתובלים מכל טוב... עזבו את הההיסטוריה שמאחורי האיש, שהקים את דף ג'אם (עם עוד שניים), הקליט את הטרייב ופאט ג'ו, היה יד ימינו של במבאטה, עבד עם פאקין ג'יימס בראון...!... תראו את האיש שחי ונושם היפהופ כל הזמן, הוא דוגמא ומופת לחלק בהיפהופ שלא איבד את הצניעות, שעושה את זה מאהבה ובאמת מרגיש צורך לפזר את הבשורה. הוא מצד אחד היה שם כשהכל התחיל, מצד שני אין בו מרירות או אנטי להיפהופ של היום. יש לו על הלפטופ גם שון פול וגם 50Cent, הוא רואה את הכל כרצף אחד ארוך. הוא לא חוסך בביקורת על התעשייה, אבל האהבה שיש בו להיפהופ מציפה אותו בכל מה שהוא עושה. רק שמנו אותו ליד הפטיפונים בסונדצ'ק והוא לא יכל להפסיק לנגן, לרבות ג'סטין טימברלייק, רדמן החדש, ואלף ואחד דברים שהוא העביר בעצמו (לפחות לטענתו...) מאחד מ-400000 הויינילים שלו למחשב.. כשהוא שם את הביט שאנחנו מכירים כניו יורק שיט של בסטה והוא הפיק לדיאמונד (והפסייכוטיק ניירוטקיס), או את ג'יי לו ואל אל (למעשה אפריקה במבאטה) הכל קיבל משמועת קצת אחרת. מי שלא ראה צריך לעשות את הטובה לעצמו ולבדוק היום את הג'י ספוט. מחכים לכם.

Buzzkilon

New member
ערב תענוג!!!!

נהניתי מאוד! שמחתי לראות כמה אנשים באו לתת לג'זי כבוד...ומגיע לו ! אולי הסט שהוא נתן ברחבה המרכזית לא היה מתאים למרכזית... אבל הסט בחוץ....אוי....איזה דיג'יי אדיר!!! כמה אולדסקול משובח! כל הכבוד לסופרים ולמיקי מרטין וכל מי שקשור לארגון...הגיע הזמן להביא מישהו כמו ג'זי לפה.. סטים מעולים של מאש, אלארם, סופרים, בייבי, וברק ששמעתי לראשונה והוא החזיר אותי אחורה, כמו שצריך ! פטיפונים + SERATO איז דה שיט. ננסה לבוא גם היום.

kendog keds

New member
../images/Emo45.gif

באמת היה מרגש ברובד מסויים. כהמשך ישיר למה שכתבתי על ההופעה של 51%, אין כמו האותטניות הזאת של היפ הופ שבוקע מתוך האהבה להיפ הופ. מאוד נהנתי לראות כמות כזו של אנשים עולים לרגל כדי ליהנות מאמן היפ הופ ותיק שכזה. אחד הערבים.

da^Lord

New member
מי זה מיקי מרטין ?

וחייב להגיד שהיה ערב ממש ממש כיף, אבל בוא נגיד שלטעמי לא 100% ממה שהוא עשה היה לטעמי. ובוא נגיד שברחבה בחוץ היו עוד 3 דיג'יים שעשו לי את זה לא פחות. אז כן כבוד מאוד גדול לדיג'יי המהולל. באמת דיג'יי היסטורי שעשה ערב היסטורי. אבל אל תשכחו את הסט של אלארם, הסקרצ'ים המדהימים של מש.. שבאופן כל כך טבעי עמד על אותה במה עם "ממציא" הסקרצ', והראה לו שגם פה בארץ עושים את זה ,ועושים את זה טוב. וברק וייס נדמה לי (מי היה הדיג'יי בחצר בסביבות 4 וחצי-5?) שפשוט לא נתן לי ללכת הביתה כי כל פעם היה שיר שהחזיר אותי פנימה. מעניין מה הוא (ג'זי ג'יי) אמר על כל הברייקדאנס שהלך שם בחוץ, איזה סט נתנו שם בשבילם היה ממש כיף. וסופרים, הדבר הכי טוב שעשית בג'י EVER היה ההחלטה על הרחבה החיצונית עם היפ-הופ קלאסי.. לאוהבי היפ-הופ משובח. חבל רק שרוב הכוסיות מעדיפות את הצד הפחות מעניין של ההיפ-הופ ומשאירות את הרחבה בחוץ עם מיעוט נשי.. טוב אז רק עוד דבר אחד, לא חייבים דיג'יים מחו"ל כדי לעשות כאלה ערבים משובחים בג'י, מספיק לרכז את מה שיש לנו פה ולתת להם יד חופשית..

kendog keds

New member
וואלה, וייס באמת היה משובח לגמרי

ואלארם הוא אלארם, יו נואו.

ghost dogg

New member
דבר אחד בטוח הוא יודע לסקרץ'!

אחלה סט בחיים ביונסה לא נשמעה לי כזה מעניין הוא פשוט לקח כל טראק ואנס אותו אבל בצורה חיובית היה לי ערב מהנה חוץ מ2 דברים שהפריעו אחת מהם סופרים זו הברמנית המעצבנת שלך .למרות שהייתה שם עוד אחת שהייתה ממש חמודההותיקה יותר מבינהם מעצבנת . והדבר ה2 זו התנהגות של איזה 2 שחקני כדורסל שהיו שם שנראו חיים קצת בסרט כשאחד מחכה ליד השרותים וחבר שלו מנסה לדחוף לשם מישהי איתו בכוח . מה שמפחיד זה שבסוף סתומה אחת זרמה איתם .

למעלה