איזה עצוב.....

S h a n y 1

New member
איזה עצוב.....

לביפ כבר אין את הזכויות על העונות הראשונות של באפי....... מה שאומר שלא יהיו שידורים חוזרים עוד הרבה מאוד זמן... אם בכלל

smgfan

New member
נצל"ש. עזרה דחוף!!!!!!!! ../images/Emo53.gif

מישהו יודע מה הפירוש של המונח: State-of-the-art שתמיד משתמשים בו ב"באפי"??

B a n j o

New member
זה אומר

הכי חדש וטוב כאילו... הדגם הכי טוב כרגע. הכי חדשני ומוצלח

Schnickelfritz

New member
ואם בתרגום עסקינן..

מישהו שם פה מתישהו הסבר של כל מיני מושגים בריטים (קישור לאתר)- אפשר לשים אותו שוב? כי אני לא מוצאת.. ואם לא- אז אפשר להסביר לי מה המילים loo ו brolly אומרות

Schnickelfritz

New member
תודה רבה!

אבל אני עדיין לא מבינה מה זה brolly
מישהו מבין
: umbrella n. abbrev. "brolly" I'm told that this word is in common use in the States, but I'm leaving it in. Why? Because the two most fantastic words I've had as UK-to-US translations are bumbershoot and humblebootch. The word "umbrella" is strange enough, but "humblebootch" takes the biscuit. I am told that umbrella is derived from the Italian word for shade. The word is often abbreviated to just brolly.

ANGEL N

New member
בניתי לראות שוב את העונה הרביעית...

איזה באסה, ממש רציחתי לראות את העונה הרביעית ברצף עם תרגום. אולי בכל זאת ישדו שוב את העונה הרביעית, אני מאוד מקווה

S h a n y 1

New member
כן.....

ואני ממש בניתי להקליט באופן מסודר את העונות הראשונות.... אני לא מבינה את הביפ האלה, גם ככה ערוץ ממוחזר אז עד שיש שם משהו אחד שווה גם בו מזלזלים.... טוב שאני לא מחזיקה ערוץ שלם בשביל שעה אחת בשבוע....(באפי) אני מקווה שלפחות ישדרו שם ישר עונות 6 ו-7, לא שזה כזה ינחם אותי....

Wicked Wicca

New member
גם אני...

יש לי את שלושת העונות הראשונה אבל את הרביעית לא... באסה! אולי ערוץ אחר יקנה אותן (או שכבר קנה)... הלוואי!

למעלה